A 640x360-as felbontást hívják ennek. Minden felbontásnak van egy rövidítése.ozgid írta:De mit jelent a kijelzőnél az "nHD"?
Nokia C6-00
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Re: Nokia C6
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA C6-00
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 0
A T-szerviz szoftvert frissített (újratelepítette), de sajna azóta is fagy (pl. zenehallgatás közben egyszer, mikor kihúztam a fülest). Azt mondta a szervizes, hogy a SIM kártya is lehet ludas az újabb telóknál, ha korábban volt pl. Sony Ericssonban (az enyém volt 2 éve), cserélni kéne a SIM kártyát és újra tenni a szoftot. Az is lehet, hogy a névjegykártyák keverik meg, mert azokat korábban SE-ról tettem át átküldéssel az E51-re, onnan a C6-ra. Hétvégén hardresetelem, újrateszem a szoftvert, és a névjegykártyákat OVIn keresztül (vagy outlook) teszem át. Hátha.Damir írta:Nyomd rá fel nyugodtan, de a te product code-odnak megfelelőtpepe0419 írta: Leszedtem róla mindent, amit én tettem már fel, és így is lefagyott egyszer, bár igaz, hogy akkor, mikor telepíteni akartam rá egy témát, de akkor sem szabadna. Szerintetek inkább vigyem be a T-szervízbe, vagy telepítsem újra a szoftverét én? Ha én teszem fel a hivatalos szoftvert újra, akkor ugye nem ugrik a gari?Pepe
Pepe
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
SIM kártya lehet, ha régi, bár nem hiszem, ahogy a névjegyet se. De próba cseresznyepepe0419 írta:A T-szerviz szoftvert frissített (újratelepítette), de sajna azóta is fagy (pl. zenehallgatás közben egyszer, mikor kihúztam a fülest). Azt mondta a szervizes, hogy a SIM kártya is lehet ludas az újabb telóknál, ha korábban volt pl. Sony Ericssonban (az enyém volt 2 éve), cserélni kéne a SIM kártyát és újra tenni a szoftot. Az is lehet, hogy a névjegykártyák keverik meg, mert azokat korábban SE-ról tettem át átküldéssel az E51-re, onnan a C6-ra. Hétvégén hardresetelem, újrateszem a szoftvert, és a névjegykártyákat OVIn keresztül (vagy outlook) teszem át. Hátha.Damir írta:Nyomd rá fel nyugodtan, de a te product code-odnak megfelelőtpepe0419 írta: Leszedtem róla mindent, amit én tettem már fel, és így is lefagyott egyszer, bár igaz, hogy akkor, mikor telepíteni akartam rá egy témát, de akkor sem szabadna. Szerintetek inkább vigyem be a T-szervízbe, vagy telepítsem újra a szoftverét én? Ha én teszem fel a hivatalos szoftvert újra, akkor ugye nem ugrik a gari?Pepe
Pepe

-
- Újonc
Akkor nem tudom mi lehet a gondDamir írta:SIM kártya lehet, ha régi, bár nem hiszem, ahogy a névjegyet se. De próba cseresznyepepe0419 írta:
A T-szerviz szoftvert frissített (újratelepítette), de sajna azóta is fagy (pl. zenehallgatás közben egyszer, mikor kihúztam a fülest). Azt mondta a szervizes, hogy a SIM kártya is lehet ludas az újabb telóknál, ha korábban volt pl. Sony Ericssonban (az enyém volt 2 éve), cserélni kéne a SIM kártyát és újra tenni a szoftot. Az is lehet, hogy a névjegykártyák keverik meg, mert azokat korábban SE-ról tettem át átküldéssel az E51-re, onnan a C6-ra. Hétvégén hardresetelem, újrateszem a szoftvert, és a névjegykártyákat OVIn keresztül (vagy outlook) teszem át. Hátha.
Pepe

De azért újratelepítem, hátha. Bár ma pl. még nem fagyott le.

- arthur877
- Újonc
- Készüléktípus: C6-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 1 time
- Kapcsolat:
Re: Nokia C6-00
A Nokia Ovi Suite-n van megint szoftver frissítés, nyomd rá azt is!
Nekem vagy szerencsém van, vagy nemtom, de semmi fagyás meg egyéb hülyeség nem merül fel a géppel kapcsolatban!
Nekem vagy szerencsém van, vagy nemtom, de semmi fagyás meg egyéb hülyeség nem merül fel a géppel kapcsolatban!

-
- Újonc
T-mobileos vagy? Én most akarom újratelepíteni, de már olvastam fórumokon, hogy másnak is fagy, és új szoftver oldja csak meg talán. Tegnap épp a lányom fellépését akartam kamerázni, és pont akkor fagyott, még szerencse, hogy kicsit lassan kezdték el a műsortarthur877 írta:A Nokia Ovi Suite-n van megint szoftver frissítés, nyomd rá azt is!

Nekem 11.0.029 van fent, és így nem ír új szoftvert

Upd. délelőtt újra tettem a szoftvert, a névjegyeket oviból szinkronizáltam. És megint lefagyott 1x, mikor rádugtam számítógépre. Tehát eddig nincs megoldás. Hátha kiadnak új szoftvert végre
Upd2.: a nokia.com fórumon olvastam, hogy 1-2 hét, és lesz új szoft. ami megoldja a fagyás. elvileg...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pepe0419 2010-11-28 vas. 15:43:47-kor.
- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Üdv mindenkinek!
Tegnap óta én is C6 tulaj lettem (n96 csere)!
Tré mobilos.
A fagyás dologra a tapasztalataim(2 nap útán): Amig semmit nem telepitettem rá adig nem volt gond kivéve,hogy néha kiirta,hogy a memória megtelt és zárjam be a nyitott alkalmazásokat.Semmi nem volt nyitva és mitől telt meg a memória?
Leokéztam és ment tovább.
Az Ovisuite-ról!!! letöltöttem 2 progit (snow globe és Bounce) ezek után elkezdett fagyni.
Nekem is csak akkulevétellel oldódott meg ,de miután eltávolitottam a 2 progit megszünt a fagyás.
A flash light (zseblámpa) progi nem kavar be,ajánlom mindenkinek,nagyon jó a fényereje a segédfénynek!
Eddigi tapasztalataim:Szerntem nem lassú a teló,nem lötyög a qwertz billentyű mint a tesztben irták.
Az aksi jónak tünik 2 napot birt intenziv nyomkodás,3óra netezés(modemként) telepités-törlés után.
Ez nekem mindenképp jó hir az N96 botrányos aksija után.(2 napot nem birt új aksival napi 15-20 perc beszélgetéssel,nem használt Gps-el.
A Gps a leirtak szrint nagyon gyors!
A garmint még nem rakom fel csak a memórakártya csere után.
Most éppen az OPda-s regisztráción vagyok túl,várom a fileokat és belekezdek a telepitgetésbe miután beszerzek egy 8Gb-os kártyát mert a gyári 2gb nekem kevés.
Sok zene és rajzfilmek a gyerekeknek foglalja a helyet.
Egyszóval én bátran ajánlom megéri az árát.
Tegnap óta én is C6 tulaj lettem (n96 csere)!

Tré mobilos.
A fagyás dologra a tapasztalataim(2 nap útán): Amig semmit nem telepitettem rá adig nem volt gond kivéve,hogy néha kiirta,hogy a memória megtelt és zárjam be a nyitott alkalmazásokat.Semmi nem volt nyitva és mitől telt meg a memória?

Leokéztam és ment tovább.
Az Ovisuite-ról!!! letöltöttem 2 progit (snow globe és Bounce) ezek után elkezdett fagyni.

Nekem is csak akkulevétellel oldódott meg ,de miután eltávolitottam a 2 progit megszünt a fagyás.
A flash light (zseblámpa) progi nem kavar be,ajánlom mindenkinek,nagyon jó a fényereje a segédfénynek!
Eddigi tapasztalataim:Szerntem nem lassú a teló,nem lötyög a qwertz billentyű mint a tesztben irták.
Az aksi jónak tünik 2 napot birt intenziv nyomkodás,3óra netezés(modemként) telepités-törlés után.
Ez nekem mindenképp jó hir az N96 botrányos aksija után.(2 napot nem birt új aksival napi 15-20 perc beszélgetéssel,nem használt Gps-el.
A Gps a leirtak szrint nagyon gyors!

A garmint még nem rakom fel csak a memórakártya csere után.
Most éppen az OPda-s regisztráción vagyok túl,várom a fileokat és belekezdek a telepitgetésbe miután beszerzek egy 8Gb-os kártyát mert a gyári 2gb nekem kevés.
Sok zene és rajzfilmek a gyerekeknek foglalja a helyet.
Egyszóval én bátran ajánlom megéri az árát.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C6-00 T-Mobile
- Has thanked: 0
Látom itt is előkerült a fagyás téma. A Nokia hivatalos fórumán van már egy tekintélyes méretű topic a témában, úgy látszik globális a probléma. Az itteni nickemmel írogatok ott is, megpróbálom összefoglalni a történteket azok kedvéért, aki nem tudnak angolul, vagy simán nincs idejük 1000 hozzászólást végigolvasni.pepe0419 írta: T-mobileos vagy? Én most akarom újratelepíteni, de már olvastam fórumokon, hogy másnak is fagy, és új szoftver oldja csak meg talán. Tegnap épp a lányom fellépését akartam kamerázni, és pont akkor fagyott, még szerencse, hogy kicsit lassan kezdték el a műsort
Nekem 11.0.029 van fent, és így nem ír új szoftvert
Az általános hibajelenség ennyi: random időközönként és helyzetekben a telefon egyszerűen kifagy, a képernyő általában elsötétül, de se ki- se bekapcsolni nem lehet. Ilyenkor akksi ki és hard reset. Naponta mondjuk ötször, de volt, akinek óránként tízszer...
A fórumozók mindent kipróbáltak, de nem sikerült megjavítani a hibát. Szóval ne próbálkozzatok az appok törlésével, memkártya formázással, firmware frissítéssel/újrarakással, semmi nem segít. A saját sztorim: miután mindent kipróbáltam, elvittem a Bank Centerben (Bp, Arany János u.) lévő Nokia Care szervízpontba, egy nap alatt végeztek, már hazafelé a metrón megfagyott. Szervízbe vinni is felesleges tehát.
A hivatalos tájékoztatás szerint tudnak a problémáról és dolgoznak a bugfixen, ami szoftverfrissítés formájában otthon is telepíthető. A 47. héten (múlthét) már kijött egy részleges javítás, de ez a többségnél még nem javítja a hibát, sőt, a tapasztalatok alapján senkinél. A 49. hétre (december első teljes hete) ígérték a végleges javítást, ami elvileg megoldja a fagyós problémát.
Tehát a lényeg:
Akinek gyárilag független C6-00-ja van, az vár egy hetet és OVI Suite-ból felrakja az addigra megjelenő új firmwaret és megoldódik a problémája.
Akinek T-Mobileos/Telenoros/Vodafonos C6-00-ja van, az megszívta (pld én is). Ezekre a telefonokra ugyanis nem jön ki a szoftverfrissítés, hanem a Nokia elküldi azt a szolgáltatónak, akik saját szájízük szerint megberhelik azt (témák, böngésző, ilyesmi), aztán amikor majd úgy érzik, hogy eljött az ideje, megjelentetik ők is. Senki nem tudja megmondani, hogy ez meddig fog tartani, talán hetek, hónapok, de azt is megtehetik, hogy soha nem készítik el a frissítést. Szóval a szolgáltatófüggő telefonokat sűrűn kell szervízbe hordani, hátha akkor sietnek majd a frissítéssel, vagy egyszerűen cserélik a telefont egy másik típusra...
Ha valakinek van más tapasztalata, írja meg!
-
- Újonc
Úgy gondolom, hogy ha záros határidőn belül nem lesz frissítés a szolgáltatófüggő telefonokra, akkor el kell kezdeni cseszegetni a szolgáltató(ka)t.
Még az is lehet, hogy utána a fogyasztóvédelmet is, merthogy egy ismert hibára a szolgáltató (eladó, kereskedő) akadályozza a megoldást, és szerintem ez a fagyás garanciális probléma, ha nem oldják meg, nem tesznek eleget annak, hogy használható eszközünk legyen tőlük.
Remélem eddig nem kell eljutni, ha igen, akkor lehet, hogy minden reggel beadom a szervizbe a telót egy frissítésre
Egyszer csak megunják.
Pepe
Még az is lehet, hogy utána a fogyasztóvédelmet is, merthogy egy ismert hibára a szolgáltató (eladó, kereskedő) akadályozza a megoldást, és szerintem ez a fagyás garanciális probléma, ha nem oldják meg, nem tesznek eleget annak, hogy használható eszközünk legyen tőlük.
Remélem eddig nem kell eljutni, ha igen, akkor lehet, hogy minden reggel beadom a szervizbe a telót egy frissítésre

Pepe
- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 6 times
- Kapcsolat:
Ezek nem jó hírek.
Én leszedtem a zseblámpa progit (flash light extreme) és megszünt a fagyás.
T-s telom van.
Én leszedtem a zseblámpa progit (flash light extreme) és megszünt a fagyás.
T-s telom van.