Nokia C7-00
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Re: Nokia C7-00
Most lehet, hogy hülyének fognak nézni páran, de ma egészen "érdekes" dolgokat művelt a telefon:
Általános üzemmódban volt, reggelre egy pálcika maradt az akkumulátorban és nem volt energiatakarékos módban.
- Reggel nem ébresztett --> elkéstem óráról (erre még azt mondom, hogy lehetséges, hogy csak nem hallottam meg, bár ennek 5%-nál is kisebb esélyt adok)
- Csörgésnél csak mélyebb folyamatos (többszörös) csipogást adott ki magából a Telenor csengőhang helyett. (Videóhívásnál Nokia tune van beállítva)
Arra gondoltam, hátha a találkozó üzemmód "ragadt" be korábbról, de ott meg csak egyszeres csipogás van beállítva, úgyhogy az sem lehetett.
Időközben lemerült a telefon, így többször nem sikerült reprodukálnom a történteket. Ezek után USB-n kezdtem el tölteni, ki is jelezte százalékosan, hogy meddig van az akksi, viszont bekapcsolni egészen addig nem engedett, amíg 20%-ig fel nem ment az akkufeszültség.
Valakinek hasonló tapasztalat? Értetlenül állok a dolgok előtt, nem hiszem, hogy én csesztem volna el valamit...
Lehet, hogy az alacsony feszültség miatt produkálta ezeket?
Általános üzemmódban volt, reggelre egy pálcika maradt az akkumulátorban és nem volt energiatakarékos módban.
- Reggel nem ébresztett --> elkéstem óráról (erre még azt mondom, hogy lehetséges, hogy csak nem hallottam meg, bár ennek 5%-nál is kisebb esélyt adok)
- Csörgésnél csak mélyebb folyamatos (többszörös) csipogást adott ki magából a Telenor csengőhang helyett. (Videóhívásnál Nokia tune van beállítva)
Arra gondoltam, hátha a találkozó üzemmód "ragadt" be korábbról, de ott meg csak egyszeres csipogás van beállítva, úgyhogy az sem lehetett.
Időközben lemerült a telefon, így többször nem sikerült reprodukálnom a történteket. Ezek után USB-n kezdtem el tölteni, ki is jelezte százalékosan, hogy meddig van az akksi, viszont bekapcsolni egészen addig nem engedett, amíg 20%-ig fel nem ment az akkufeszültség.
Valakinek hasonló tapasztalat? Értetlenül állok a dolgok előtt, nem hiszem, hogy én csesztem volna el valamit...
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Nálam előfordult, hagy az autós töltő nem adott elég energiát a telónak, így hiába volt bedugva, nem kapcsolt be. A C7-nél 10%-nál van a kikapcsolási határ, így nem csoda, ha csak felette kapcsol be...Pacee írta:Most lehet, hogy hülyének fognak nézni páran, de ma egészen "érdekes" dolgokat művelt a telefon:
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Akkor a "töltés probléma" az természetes ezek szerint.
Hülye kérdés, mert gondolom, ha tudnád leírtad volna, de a többit mitől produkálta vajon??
Szerk: Nektek is csak akkor kezd tölteni USB-n, ha bedugjátok - kihúzzátok - bedugjátok?? (Ejj, de "érdekesen" hangzik )
Hülye kérdés, mert gondolom, ha tudnád leírtad volna, de a többit mitől produkálta vajon??
Szerk: Nektek is csak akkor kezd tölteni USB-n, ha bedugjátok - kihúzzátok - bedugjátok?? (Ejj, de "érdekesen" hangzik )
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Nem, viszont nekem a töltés százalékos értéke csak akkor frissül, ha kihúzom a töltőről, de amíg be van dugva ugyan azt mutatja, mint amikor bedugtam.Pacee írta:Szerk: Nektek is csak akkor kezd tölteni USB-n, ha bedugjátok - kihúzzátok - bedugjátok?? (Ejj, de "érdekesen" hangzik )
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
djpety írta:Én is vettem USB OTG kábelt TV OUT kábellelel együtt össz 2 700 Ft-ért postával. Szerintem megérte, hiszen hasznos, akár menteni valamit, vagy épp azért, mert egy hordozható média center van a zsebemben.burasu írta:Azaz adatkábel nagyon jó, és hasznos.
Én a pendrive-t szoktam beledugni, simán kezeli!
Okos ötlet. És szerencsére nem csak az N8-hoz érhető el. Én a speedshopban vettem 1990,-ért.
Én meg a skyphone.hu-n vettem és sima postával is elküldik neked.
- WeghA
- 1. szint
Segítsetek már abban légyszi, hogy működik a filmeknél ez a felirat támogatás? Felraktam mappástól egy avi-t hozzá az srt feliratot, de semmi megjelenítés. Pedig frissítettem a telót.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
ac3 hangot és feliratot nem támogatott eddig a feliratra már van frissítés
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seagate 2011-02-19 szomb. 17:19:36-kor.
- Rating: 2.63%
- szabi113
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z2 + iPod Touch 2G
- Has thanked: 89 times
- Been thanked: 16 times
- Kapcsolat:
Lesd meg a legelső hozzászólást, ott van a megoldás.seagate írta:A folyamatos wifi-re való csatlakozásra talált már valaki magyarázatot?
És akkor ezt is bemásolnám, az első oldalra. Köszi az infót.seagate írta:ac3 hangot és feliratot nem támogat
2002 óta (7650)Symbian fanatikus, de sajna lemaradtunk, így: Xperia Z2 (5.1.1), + 128GB µSD
- WeghA
- 1. szint
Ú pedig úgy emlékszem frissítettem a felirat támogatást C7-en is. Jóvanakkor így marad
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... ek&id=1128
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... ek&id=1128