Igen csak phoenixel tudsz rá magyar nyelvet varázsolni! A Navifirm progival letöltöd a telcsid színének megfelelő euro3-as szoftot és phoenixel felteszed!spider925 írta:Sziasztok!
Végre neki ültem egy picit és feltoltam ezt a Belle okosságot a telóra. (Persze már az se ment simán )
Na de, egy kis chatelés a nokia help deskes munkatárssal, meg ez meg az, és végre sikerült rá feltolni.
Na és ha már nem szívta volna eleget a vérem, nesze neked, hát nem szlovén a telefonom? -.-'
Itthon vettem a GSMLineba, de mint kiderült ez eredetileg szlovén.
Product kódja ha valaki érdekel: 059F4W6
Szóval szeretném visszakapni szeretett nyelvünket. Ebben kérném a segítségeteket. Ezt csak phoenixxel lehet vagy esetleg van rá más megoldás is?
komolyan már bánom,hogy neki álltam... Jó volt nekem a régi rendszer is egyébként is ragaszkodom a régi dolgokhoz, amik beváltak és megszoktam őket. Most kaptam egy tök új rendszert, amivel eddig csak szívtam. És még csak most fognak előjönni az újabb hibák, zavaró tényezők :/
(Ja és persze a GSMlineosokhoz se tudom hozzávágni a telefont, mert a garanciám elveszett xD f**k yea )
Phoenix progi és a használata!