Nokia C7-00
- wonthy
- 2. szint
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S7 edge
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 8 times
Re: Nokia C7-00
Nalam is kb ennyiburasu írta:Köszönöm!
Akkor szerintetek ez nem kevés (a 120 MB) ha csak a SPB Mobil Shell fut?

- keny
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
- Nem: Férfi
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 7 times
A navifirm már látja a 13.16-ot, de csak a Bouygues Telecom France (059D083) van ott. Nem értem, miért nincs több.
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Sziasztok!
Én ezzel a beépített nagy óra képernyőkímélővel vagyok gondban,vagyis nem tetszik.Nem mutat sem hívást sem érkező levelet csak órát és dátumot.Feltettem a cClock és a LargeTime képernyőkímélőket,de azok meg folyton világítanak,mintha nem kapcsolna le a háttérvilágítás( egyébként ezt a világítás dolgot már írtam-kérdeztem pár oldallal előrébb).
Én ezzel a beépített nagy óra képernyőkímélővel vagyok gondban,vagyis nem tetszik.Nem mutat sem hívást sem érkező levelet csak órát és dátumot.Feltettem a cClock és a LargeTime képernyőkímélőket,de azok meg folyton világítanak,mintha nem kapcsolna le a háttérvilágítás( egyébként ezt a világítás dolgot már írtam-kérdeztem pár oldallal előrébb).
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziasztok!
Már írtam régebben hogy nekem nem ismeri fel egyik usb port sem a telomat! Most vettem egy 2.0 usb kártya (portot) és szintén ugyanez a hiba, több géppel is probaltam, de mind1inknél jelentkezett a hiba, (ha bedugom az usb 2.0 akkor toltés indul kiirja usb csat. és a sajátgépen vagy bármilyen file kezelőben nem átja az eszközt, (minden más egyéb eszköszt lát/ismer), de néha a telóm még a töltést sem ismeri fel) 2gb os mem.kártya van benne az E66 ombol, raktam át!
de a kártyát felismeri, magába a PC (bármelyik)
Lehet hogy fwt kell frissiteni a telon, mert mem.kártya nélkül sem müködik rendesen!
(Csak ritkán ismeri fel as telot normálisan!)
Előre is köszönöm!
Ha lehet fw t frissíteni akkor azt hol lehet letölteni, én nem hackelni akarom, tehát teljesen legálisan akarok valamit kezdeni vele! vagy ha formázom a belso 8gb ot akkor ovi maps és áruházat vissza lehet valahogy rakni, mert az jo lenne, az ovisuit fog mukodni utánna nem lényeges hogy nem tudom majd telorol telepíteni a suitot csak müködjön!
Mégegyszer Köszönöm!
Már írtam régebben hogy nekem nem ismeri fel egyik usb port sem a telomat! Most vettem egy 2.0 usb kártya (portot) és szintén ugyanez a hiba, több géppel is probaltam, de mind1inknél jelentkezett a hiba, (ha bedugom az usb 2.0 akkor toltés indul kiirja usb csat. és a sajátgépen vagy bármilyen file kezelőben nem átja az eszközt, (minden más egyéb eszköszt lát/ismer), de néha a telóm még a töltést sem ismeri fel) 2gb os mem.kártya van benne az E66 ombol, raktam át!
de a kártyát felismeri, magába a PC (bármelyik)
Lehet hogy fwt kell frissiteni a telon, mert mem.kártya nélkül sem müködik rendesen!
(Csak ritkán ismeri fel as telot normálisan!)

Előre is köszönöm!
Ha lehet fw t frissíteni akkor azt hol lehet letölteni, én nem hackelni akarom, tehát teljesen legálisan akarok valamit kezdeni vele! vagy ha formázom a belso 8gb ot akkor ovi maps és áruházat vissza lehet valahogy rakni, mert az jo lenne, az ovisuit fog mukodni utánna nem lényeges hogy nem tudom majd telorol telepíteni a suitot csak müködjön!

Mégegyszer Köszönöm!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne hogy most melyik a legfrissebb szoftver verzio mert nem tudok frissiteni és sztem már van ujabb 012.003 van fent pr1.0
kösz
Olyan kérdésem lenne hogy most melyik a legfrissebb szoftver verzio mert nem tudok frissiteni és sztem már van ujabb 012.003 van fent pr1.0
kösz
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Igen van, de nem mindegyik telefonra. A függetlenre van csak.switchlocker írta:Sziasztok
kösz
Ha szolgáltatós a telefonod, akkor várj még.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szolgáltatosra melyiket kell majd feltenni amiben van magyar nyelv és navifirmel ha letöltöm és phonix el felrakom akkor a gari megmarad?potter55 írta:Igen van, de nem mindegyik telefonra. A függetlenre van csak.switchlocker írta:Sziasztok
kösz
Ha szolgáltatós a telefonod, akkor várj még.

- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Általában Euro 3-as kell. Abban van a magyar nyelv.nokiae668 írta: Szolgáltatosra melyiket kell majd feltenni amiben van magyar nyelv és navifirmel ha letöltöm és phonix el felrakom akkor a gari megmarad?![]()
De majd egy tulaj megírja a pontos product kódot.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szuper! Ez volt a problémám. A gmail-es fiók volt rossz. Letöröltem, viszont most már nem tudom felvenni újra, mert bekéri a nevet, jelszót, és kisvártatva csak azt ajánlja fel, hogy exchange-levelezőt tehetnék fel, de az meg már van, tehát azt sem6_2_3_0_i írta:Köszi! Utánajártam és megoldódott! Valóban az e-mail kliens volt a ludas.zolek írta: igaz nekem n8 van, és ugyan ezt csinálta, a gyári email kliens volt a ludas. Törltem utána jó jett. Majd az n8 topicban találtak megoldást az email beállításokra és miután azt megcsináltam minden szép és jó lett. Remélem talán tudtam segíteni.
Okulásul mindenkinek:
Amikor e-mail fiókot rak fel az ember, egyszer megkérdezi, hogy a "bla-bla-bla feltételeket elfogadja-e?" Ha itt az igen-t választjuk, akkor a telefon a Nokia Messeging Service-t használja, ami együtt jár az automatikus frissítéssel, és az automatikus (wlan) csatlakozással. Ráadásul, ha egyszer már beállítottunk egy ilyen fiókot, utána már csak ilyet fog feltenni!
Tehát nem a klienst (azt nem is lehet), hanem az így létrehozott fiókot kell törölni, hogy a teló leszokjon erről. Ha több van, akkor mindegyiket! Majd a fiók(ok) újratelepítésénél el kell utasítani a feltételek elfogadását.
A Nokia Messeging Service-szel kezelt fiókokat arról lehet felismerni, hogy a fiók beállításánál két menüpont van. (Bocs, a nevüket már nem tudom pontosan, mert már töröltem őket). Míg a "normál" fiókoknál 3: - Postafiók-beállítások, - Tartalom szinkronizálása, - Szinkronizálás gyakorisága. Ez utóbbi pontban lehet aztán rendszeres, vagy tisztán kézi szinkronizálást választani. Ebben az esetben nem megy fel automatikusan a hálózatra...