Nokia C5-03
- die nadel
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 11 times
Re: Nokia C5-03
Sziasztok!
Nem tudjátok, hogyan lehetne letörölni egy-két "gyárilag" a telefonra rakott szoftvert? Például a Twitter, Hi5, stb.
A saját alkalmazáskezelője nem hajlandó eltávolítani és az XPlore-ban sem találtam ilyen lehetőséget. Ha mégis lenne, akkor valaki írja már meg, hogy hol és hogyan.
Előre is köszönöm: die nadel
Nem tudjátok, hogyan lehetne letörölni egy-két "gyárilag" a telefonra rakott szoftvert? Például a Twitter, Hi5, stb.
A saját alkalmazáskezelője nem hajlandó eltávolítani és az XPlore-ban sem találtam ilyen lehetőséget. Ha mégis lenne, akkor valaki írja már meg, hogy hol és hogyan.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Próbáld meg, hogy ami fent Nokia Store-on azt letöltöd és telepíted, utána meg próbáld meg törölni az alkalmazáskezelőből.die nadel írta:Sziasztok!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- die nadel
- 1. szint
A hard reset esetében ha jól tudom, akkor egy biztonsági mentésből állítja vissza a telefon operációs rendszerét. Nos szerintem ebben a biztonsági mentésben ugyanúgy benne vannak ezek a szemetek, mivel ezeket nem utólag telepítette a Telenor, hanem az operációs rendszerrel együtt települt.penge922 írta:A Hard Reset az letakarítja de gondolom nem erre a megoldásra vagy kíváncsi!
Vagy rosszul gondolom?
Ez sajnos nem jött be.potter55 írta:Próbáld meg, hogy ami fent Nokia Store-on azt letöltöd és telepíted, utána meg próbáld meg törölni az alkalmazáskezelőből.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Neked is kb 10-15 mp perc alatt talál jelet zárt térben bármikor internethasználat nélkül?laci64 írta:Nekem is így van, csak telenorral.horvathg írta:Ja még valamit be kell állítani a Térképeknél Navigáció > Bizt. megfigy. pont > Be
A szabadban ez kb 5-10 mp. Szerintem ez nagyon gyors.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Sziasztok!
Édesanyámnak van ilyen telefonja, és van vele egy fura probléma. Nem tud rákeresni az anya szóra a névjegyzékben, ugyanis az N betű lenyomása után nincs se Y, se Anya a listában. T-s a teló, szóval még a régi szoftveres. Ezt orvosolták az újabb szoftverben?
Édesanyámnak van ilyen telefonja, és van vele egy fura probléma. Nem tud rákeresni az anya szóra a névjegyzékben, ugyanis az N betű lenyomása után nincs se Y, se Anya a listában. T-s a teló, szóval még a régi szoftveres. Ezt orvosolták az újabb szoftverben?
- die nadel
- 1. szint
Sziasztok!
Valaki leírná pontosan, hogy hogyan kell csinálni a C5-03-ason a hard reset-et?
Olyan szájbarágósan kéne, mert nem akarom elszúrni és a neten abban a videóban a fele nem látszik.
Körülbelül így kéne:
- miket kéne mentenem, mit tegyek a memóriakártyával
- billentyűkombináció és meddig kell tartani
- ha bekapcsol a telefon akkor mit kell nyomkodni
- mennyi időt vesz igénybe (mennyi idő után kell aggódnom)
stb.
Előre is köszönet és elnézést ha körülményesnek látszom, de még nem csináltam ilyet és nem akarom elszúrni.
Üdv: die nadel
Valaki leírná pontosan, hogy hogyan kell csinálni a C5-03-ason a hard reset-et?
Olyan szájbarágósan kéne, mert nem akarom elszúrni és a neten abban a videóban a fele nem látszik.
Körülbelül így kéne:
- miket kéne mentenem, mit tegyek a memóriakártyával
- billentyűkombináció és meddig kell tartani
- ha bekapcsol a telefon akkor mit kell nyomkodni
- mennyi időt vesz igénybe (mennyi idő után kell aggódnom)
stb.
Előre is köszönet és elnézést ha körülményesnek látszom, de még nem csináltam ilyet és nem akarom elszúrni.
Üdv: die nadel
-
- 1. szint
Vedd ki a memóriakártyát mielőtt újraindítod. Kapcsold ki, és miután bekapcsolod rezeg egyet és utána sokáig 1-3 mp-ig nyomd egyszerre: hangerő+ gomb , zöld gomb, billentyűzár gomb. Utána a nyelvet és dátumot, időt újra be kell állítani ennyi. Elvileg 64 mb szabad helyed lesz.
A Garmin milyen program? Milyen térképeket használ? Jól használható, stabilan tartja a jelet?
Mennyi idő kell az elinduláshoz? Kb mennyi idő alatt talál jelet?
Rájöttem arra is, hogy Nokimapsban ha valaki hosszabb útra megy, akkor az optimalizált tervezést kell használni, a rövid nem jó.A városon belül általában a rövid, jó bár azzal időnként kis utcákba is bevezet, de szerintem ez a környékünkön térképhiba lehet, mert sokat használtam Budapesten és mindenhol jól tervezett.
A Garmin milyen program? Milyen térképeket használ? Jól használható, stabilan tartja a jelet?
Rájöttem arra is, hogy Nokimapsban ha valaki hosszabb útra megy, akkor az optimalizált tervezést kell használni, a rövid nem jó.A városon belül általában a rövid, jó bár azzal időnként kis utcákba is bevezet, de szerintem ez a környékünkön térképhiba lehet, mert sokat használtam Budapesten és mindenhol jól tervezett.
- Rating: 2.63%
-
- 1. szint
Aki még nem ismeri, mindenképpen töltse le a következő programot: fotó nézegető, marha gyors és látványos, szerintem egyik legjobb program: nokia photo browser.
http://store.ovi.com/content/3612?click ... arch&pos=4
http://store.ovi.com/content/3612?click ... arch&pos=4
- laci64
- Moderátor
- Készüléktípus: Galaxy S2
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 808 times
A garmin az egyik legjobb. A Mao térkép TM, az Eu NQ. Stabil a jel, mint minden más proginál is, helyzettől függ, mennyi idő alatt talál jelet.horvathg írta:A Garmin milyen program? Milyen térképeket használ? Jól használható, stabilan tartja a jelet?
Ha valaki segít itt a fórumba neked egy hozzászólásával, ne felejtsd el megköszönni az idézet gomb felett lévő
kis gombbal!

-
- 1. szint
Azért kérdezem, hogy érdemes-e feltenni a Garmint.laci64 írta:A garmin az egyik legjobb. A Mao térkép TM, az Eu NQ. Stabil a jel, mint minden más proginál is, helyzettől függ, mennyi idő alatt talál jelet.horvathg írta:A Garmin milyen program? Milyen térképeket használ? Jól használható, stabilan tartja a jelet?
A kérdésem, hogy kb. mennyi másodperc kell a Garminnak, hogy elindítás után felálljon?
Átlagosan mennyi másodperc alatt talál műholdat?