Nokia C6-01

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint
Has thanked: 48 times
Been thanked: 349 times

Re: Nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: Damir »

korzo írta:
Damir írta: Ne lassan járj ott, hanem vidd szépen vissza nekik ;)
Visszaküldtem, de még ülnek rajta. Kíváncsi leszek mit kezdenek vele, bár szerintem semmit.
Vissza is csak azért küldtem, hogy érezzék a törődést 8-)

Ps.: erre az időre beüzemeltem a jó öreg E50-t (több mint ezer óra van benne :o). Tök jó kis teló még mindig, csak dög lassú...
Így kell ezt ;)

OFF:
Próbáld meg újrahúzni a telót phoenix-el, lehet, hogy jót tesz a "lelkének" :P
korzo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia C6-01
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: korzo »

Damir írta: Így kell ezt ;)
No, visszakaptam a telót. Beüzemeltem, leteszteltem, és azon melegében vissza is írtam nekik, hogy nem sikerült megjavítani benne semmit. Sőt, most azt is észrevettem, hogy a leveleket nem hajlandó wifin letölteni, csak a telefonos hálózaton keresztül.

Mondjuk az becsülendő, hogy egy órán belül válaszoltak, hogy
"Ezúton elrendelnénk készüléke teljeskörű kivizsgálását központi szervizünkben, üzemi körülmények között, mely minden valószínűség szerint orvosolni fogja a lent említett problémát. Mikor, illetve melyik szervizpontban lenne lehetősége leadni a készüléket?"

Szóval a saga folytatódik.
korzo
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia C6-01

Hozzászólás Szerző: korzo »

Újra visszakaptam a telefont, ami kapott szép új főpanelt, és úgy tűnik meg is oldódott a probléma nagyjából. Így elsőre úgy tűnik, hogy szinte csak az előszeretettel 3G-zése maradt meg. Szóval ahhoz képest, hogy mire számítottam, elégedett lehetek.
erghef
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5530

Hozzászólás Szerző: erghef »

Helló!
Nekem is lenne gondom az új szofttal. Nekem tetszik rajta minden viszont az akksit megzabálja egy nap alatt mégha nem is nyúlok hozzá, ha wifin van akkor meg kevesebb. Van erre vmi megoldás? Mert a régi szofttal 2-3 napig is bírta. Esetleg egy nagyobb mah-s akksi mennyivel lenne jobb? Ebayen egész olcsón vannak...
Előre is köszi!
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

erghef írta:Helló!
Nekem is lenne gondom az új szofttal. Nekem tetszik rajta minden viszont az akksit megzabálja egy nap alatt mégha nem is nyúlok hozzá, ha wifin van akkor meg kevesebb. Van erre vmi megoldás? Mert a régi szofttal 2-3 napig is bírta. Esetleg egy nagyobb mah-s akksi mennyivel lenne jobb? Ebayen egész olcsón vannak...
Előre is köszi!
Szia!

Gondolom a Nokiás programmal frissítettél, nem Phoenix-el. Én azt szoktam javasolni, hogy inkább újra kell húzni a szoftvert, nem csak sima frissítést csinálni, hiszen elég nagy újítások vannak benne. A memkarira vagy a belső, nem C-re telepített programokat pedig mindig törölni kell a szoftverezés előtt. A beállításokat pedig soha se szabad visszaállítani a biztonsági mentésből, mert az is bekavarhat a rendszernek ;)
These users thanked the author Damir for the post:
erghef (2012-04-01 vas. 14:06:14)
Rating: 2.63%
Biscione
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C6-01
Has thanked: 9 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Biscione »

Damir írta:
Előre is köszi!
Szia!

Gondolom a Nokiás programmal frissítettél, nem Phoenix-el. Én azt szoktam javasolni, hogy inkább újra kell húzni a szoftvert, nem csak sima frissítést csinálni, hiszen elég nagy újítások vannak benne. A memkarira vagy a belső, nem C-re telepített programokat pedig mindig törölni kell a szoftverezés előtt. A beállításokat pedig soha se szabad visszaállítani a biztonsági mentésből, mert az is bekavarhat a rendszernek ;)

Sziasztok!

Nálam detto ezt csinálja. Igaz én is Az OVI-n keresztül frissítettem, de aztán kénytelen voltam egy hard resetet nyomni, annyira összekuszálódott minden. Még a memóriakártyát is leformáztam és újraépítettem az egész telót. Ennek ellenére, a probléma fönn áll. Azt mondod a Phoenix-el talán megoldódna? Nincs kedvem megint újrarakni a telefont hacket, mindent. :whaaa:
Ha jó időben vagy jó helyen, akkor nyaralsz.
http://www.axl-zizzenetek.blogspot.com/
Damir
Kiemelt 6. szint
Kiemelt 6. szint

Nagy eséllyel megoldaná a dolgot. 100%-ra persze semmit se állíthatok, de én tuti ezt csinálnám. Macerás visszaállítani mindent úgy, ahogy volt, tudom, én is csináltam párszor, de megmenekülhetsz ilyen kis/nagy bosszantó dolgoktól.
These users thanked the author Damir for the post:
Biscione (2012-04-01 vas. 22:45:57)
Rating: 2.63%
Biscione
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Damir írta:Nagy eséllyel megoldaná a dolgot. 100%-ra persze semmit se állíthatok, de én tuti ezt csinálnám. Macerás visszaállítani mindent úgy, ahogy volt, tudom, én is csináltam párszor, de megmenekülhetsz ilyen kis/nagy bosszantó dolgoktól.
Köszönöm, most letöltöttem valami "max battery life" progit, ha nem használ akkor jövő 7 végén nekiveselkedem.
Biscione
Újonc
Újonc
Kapcsolat:

Előre is köszi!
Hali!
Letöltöttem egy progit. Ez a neve: "Max Battery Life & UI Speed Mod by ivo777 v2.0" Belinkelném, de sajnos nem emlékszem már honnan töltöttem le. De ha így keresed a guglival, biztos megtalálod. Hátránya, hogy csak hackelt telókon működik, de nekem drasztikus javulást hozott. Üdv!
spider925
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C6-01
Has thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: spider925 »

Sziasztok!

Végre neki ültem egy picit és feltoltam ezt a Belle okosságot a telóra. (Persze már az se ment simán :bolond2: )

Na de, egy kis chatelés a nokia help deskes munkatárssal, meg ez meg az, és végre sikerült rá feltolni.
Na és ha már nem szívta volna eleget a vérem, nesze neked, hát nem szlovén a telefonom? -.-'
Itthon vettem a GSMLineba, de mint kiderült ez eredetileg szlovén.
Product kódja ha valaki érdekel: 059F4W6

Szóval szeretném visszakapni szeretett nyelvünket. Ebben kérném a segítségeteket. Ezt csak phoenixxel lehet vagy esetleg van rá más megoldás is?

komolyan már bánom,hogy neki álltam... Jó volt nekem a régi rendszer is :| egyébként is ragaszkodom a régi dolgokhoz, amik beváltak és megszoktam őket. Most kaptam egy tök új rendszert, amivel eddig csak szívtam. És még csak most fognak előjönni az újabb hibák, zavaró tényezők :/

(Ja és persze a GSMlineosokhoz se tudom hozzávágni a telefont, mert a garanciám elveszett xD f**k yea :taps2: )
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”