Nokia C7-00
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
Re: Nokia C7-00
Szia. Látom nem érteted a kérdést, de válaszoltál rá szóval az fp1 hack kell rájetta67 írta:Szia !
Nem! Nokia Belle Refresh 111.040.1511
Skyp: kukuc-
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Nem: Nő
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 0
Szia Kukszi! Köszi a választ!
A kérdést értettem, csak a választ nem tudtam ... Kicsit " analfabéta" vagyok
De igyekszem úgy tenni,mintha értenék hozzá
Szóval amiket felraktam töröljem és telepítsem a másikat?
Remélem összejön!?
A kérdést értettem, csak a választ nem tudtam ... Kicsit " analfabéta" vagyok
De igyekszem úgy tenni,mintha értenék hozzá
Szóval amiket felraktam töröljem és telepítsem a másikat?
Remélem összejön!?
-
- 3. szint
- Készüléktípus: Galaxy trend Alcatel POP C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 188 times
-
- Újonc
Sziasztok!
Az utóbbi időben állandóan rácsatlakozik a telóm a bluetooth-ra. Valakinek van valami ötlete,mi lehet az oka? És mit lehet tenni ellene? Eléggé bosszant és úgy tudom az aksit is meríti....
Köszi a választ!
Az utóbbi időben állandóan rácsatlakozik a telóm a bluetooth-ra. Valakinek van valami ötlete,mi lehet az oka? És mit lehet tenni ellene? Eléggé bosszant és úgy tudom az aksit is meríti....
Köszi a választ!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!jetta67 írta:Sziasztok!
Köszi a választ!
Kikapcsolod a BT-t.
-
- Újonc
- Készüléktípus: NOKIA C7
- Has thanked: 0
Üdv! Szoftverfrissítés történt a telómon (Nokia szervizben) ami után szeretném beállítani az e-mail forgalmat rajta, ami sajnos nem jön össze. Tudok küldeni mailt, de fogadni nem. Be van állítva minden, wifi, net,
(bejövő kiszolgáló:imap.mail.yahoo.com, kimenő kiszolgáló:smtp.mail.yahoo.com), de a beérkezett leveleket nem tölti le a telefon. Szoftverfrissítés előtt is én állítottam be, akkor gond nélkül ment minden, működött rendesen yahoo-s, freemailes fiókkal is, megjegyzem, úgy rémlik, hogy a régi szoftvernél nem kellett manuálisan megadni a kiszolgálókat, most meg igen. Valakinek hasonló?
(bejövő kiszolgáló:imap.mail.yahoo.com, kimenő kiszolgáló:smtp.mail.yahoo.com), de a beérkezett leveleket nem tölti le a telefon. Szoftverfrissítés előtt is én állítottam be, akkor gond nélkül ment minden, működött rendesen yahoo-s, freemailes fiókkal is, megjegyzem, úgy rémlik, hogy a régi szoftvernél nem kellett manuálisan megadni a kiszolgálókat, most meg igen. Valakinek hasonló?
-
- Újonc
köszi!Damir írta:Szia!jetta67 írta:Sziasztok!
Köszi a választ!
Kikapcsolod a BT-t.
KI VAN KAPCSOLVA!!!! mégis naponta 10x azt látom,hogy megint bekapcsold "magától"....
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
én mióta évekkel ezelőtt megvettem a telefont sose kapcsoltam ki a BT-t. mert minek. hogy az aksi 1%-al gyorsabban merül? (hogy két naponta 30percel később keljen töltőre tenni?). inkább használom és rejtett módba teszem.jetta67 írta:KI VAN KAPCSOLVA!!!! mégis naponta 10x azt látom,hogy megint bekapcsold "magától"....
ha kikapcsolod a telefont (nemcsak a BT-t) akkor sokkal tovább bírja az aksi
ugyan nekem is volt ugyanez a jelenség hogy visszakapcsolódott hiába kapcsoltam mindig ki - de nem a BT-vel hanem az adatkapcsolattal, de rájöttem mi okozza.
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
Köszi! Rejtett módban van. Azt hiszem nem marad más választásom, mint megszokni, hogy be van kapcsolva.... vagy állandóan kikapcsolni, amit már unok.
Gondoltam egy reset-re is..., de nem akarnám a heckelést és sok-sok progi telepítését újrakezdeni...
Gondoltam egy reset-re is..., de nem akarnám a heckelést és sok-sok progi telepítését újrakezdeni...