Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
xrayne
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-03
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: xrayne »

penge922 írta:
xrayne írta:http://nokiaflashlab.blogspot.hu/2012/1 ... 5.html?m=1

Ebben segítene valaki hogy tudom feltenni? Úgy ahogy az előzőt raktam fel nem sikerül, nem kapcsol be a telefon, úgyhogy visszatettem a régit. Előre is köszönöm.
Vagy itt egy kis utmutató!
http://www.datafilehost.com/download-612f68e6.html
Ezzel a módszerrel sikerült feltenni. Lenne még egy kérdésem. Magyar nyelvet hogy tudok belerakni? Sehol nem találom a nyelvi fájlt.
xrayne
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C5-03

Hozzászólás Szerző: xrayne »

Hálám üldözni fog...:D
dani895
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: dani895 »

titike01 írta:dani895
egyszer nem téged kérdeztelek de ha már belemagyarázol feleslegesen nézd is meg mit írsz mert nem exe hanem msi file.Valamint a telónak is van szoftvere.És te sem úgy születtél, hogy tudsz mindent!?!

penge922
Köszönöm ki fogom próbálni a progit.
Ez most komoly? Tudod te, hogy hol vagy? Úgy hívják fórum, ha meg személyesen kérdezel van PM.... A fórumban mindenkinek megvan a joga ahhoz, hogy kommentelhessen...
És drivert tudniillik a Pc-re telepíteni, és habár "nem születik úgy mindenki, hogy tudná",de ezt már tudni kellene, mert ez a számítógép alapjai ( ált. isk. 7. Osztály, informatika óra)

"Telónak is van szoftvere...." Nem mondod!? Azt hittem má´ egy pillanatra, széntüzeléssel működik.... Elég érdekes is lenne, hogy ha a telefonra drivert lehetne felrakni...

"Nem is exe hanem msi file" Nem mindegy a kiterjesztés??? Az a lényeg, hogy a "Windows" tudja futattni és telepíteni és nem a "telefon szoftvere"....

Utoljára akkor voltam ennyire kiakadva, mikor azt kérdezték tőlem, hogy hogyan tudnak több memóriát letölteni...
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
mordillo02
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03 ZTE grand x in
Has thanked: 9 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: mordillo02 »

Van magyar nyelvű főzött rom?
Vagy csak privibe küldözgetik??
titike01
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c5-03

Hozzászólás Szerző: titike01 »

penge922

A progit amit adtál nem kellet és nem is tudtam felrakni , mert a gép azt írta ki, hogy már fenn van az Ovi- ban.
A hangot sikerült kiderítenem be volt kapcsolva az emil értesítés és mikor kaptam az jelzett.
A telót meg csak kikapcsolt állapotban tudom feltenni a gépre de akkor csak egy meghajtó lesz belőle és nekem kell másolgatnom.
A Nokia suite, vagy az Ovi suite meg még mindig nem jó de most már azt hiszem fel is adom, mert annyit elértem, hogy egy pillanatra megjelenik a telefon, hogy kapcsolódott de utána kék halált csinál.Pedig jó hogy nem mai csirke a gépem se a vidikártyám azért ezt nem gondoltam, hogy így kiakassza a gépet. A másik teló amim van egy samsung S-III-as és ahhoz van a Kies nevű progi tökéletesen müködik oda-vissza csak az meg azért nem jó, mert maga a teló egy alap gép se szoftver se más benne.
Így egyenlőre feladom a próbálkozást és figyelem a fórumot hátha valaki másnak is lesz ehhez hasonló gondja.

Addig is köszönöm az eddigi segítségedet.

dani985

Igazad van a fórumba mindenki írhat de elsődlegesen nem a másik "fikázása" hanem a segítése a cél ezért találták ki a fórumokat és ezt sem most hanem mikor te még csak tervben voltál.De azt viszont észrevettem, hogy ebben a fórumban is jó párszor te is segítségre szorultál mert majdnem az egészet elolvastam és te sem annak őrültél volna ha kifiguráznak a segítség helyett ezt meg azért írtad mert pont ott tartasz!?! "a számítógép alapjai ( ált. isk. 7. Osztály, informatika óra)"
dani895
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia c5-03
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: dani895 »

titike01 írta: ezt meg azért írtad mert pont ott tartasz!?! "a számítógép alapjai ( ált. isk. 7. Osztály, informatika óra)"
Képzeld el: nem....
Aki tanul az oskolában és figyel (és nem melegdni jár oda), az tudja, hogy mit melyik évfolyamban tanult...
De ha kínod van, akkor írjad Pm-ben!

***Off vége***

"Kék halált csinál".... a kék képernyő (blue screen) általában harveri hibák ellen véd (vagyis igazából arra lett fejlesztve)... Egy másik microusb kábellel meg lehetne próbálni...

A másik megoldásmenet, hogy letörölsz minden nokiásat a gépről, és felteszed a legfrissebbet, vagy ha így se akkor egy régebbi verziószámúval kellene probálkozni....
És hogyha ez se működne: (talán)windows reinstall ( kis eséllyel)
És ha ez se, akkor nincs több ötletem
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
titike01
Újonc
Újonc

dani985

Na ezt már köszönöm
kábel másik kipróbálva (samsunghoz vettem anno) ugyan azt csinálja
Összes progi letörölve Revo uninstaller proval ujj felrakása ugyanazt csinálja
Marad a régebbi verzió ezt még kiprobálom!!!

köszönöm!
titike01
Újonc
Újonc

Egy új segítség kérés!

Ezt találtam a fórumban valahol "Betűméret növelés/csökkentés:
- X-Plore-al nyissuk meg a FontRouter.ini-t szerkesztésre,
- keressük meg a ZoomRatio=100 bejegyzést és a számot állítsuk amennyire akarjuk. A 100-as szám 100%-ot jelent.
- Az adjust by percentage (Default:100) bejegyzést is keressük meg és itt is állítsuk ugyanannyira a mértéket, mint az előző lépésnél tettük.
- Ezután egy újraindítás és máris jobban látjuk a betűket!"

Feltelepítettem az X-Plore progit tök állat olyan mint a wcommander
viszont sehol nem találom (illetve a keresője az X-p-nak) a fonts mappát.
szerintetek milyen file névvel lehet még benne a betűk
Tulajdonképpen azt szerettem volna elérni, hogy a betű méretét növelni tudjam mert a szemem már nem a régi és a karom meg túl rövid.

Na a keresés eredménye akinek ugyan ez a gondja
FontZoomer_v3.1_S60v3_v5_S^3_Anna_Belle.sis nevü progi bemásol használ sok sikert másoknak is
titike01
Újonc
Újonc

:taps4: :taps1: :taps1: :taps4: Nekem a lényeg, hogy ahogy a C: be feltelepítettem egyből működött.Lehet vele még betű típust is változtatni de nekem a méret volt a lényeg. Csak az a fontos, hogy a C: meghajtóra kell telepíteni. :yeah: :bye1: :bye1: :lol3:
die nadel
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C5-03 - Nokia Lumia 625
Has thanked: 6 times
Been thanked: 11 times

Hozzászólás Szerző: die nadel »

Sziasztok!
Próbálta már valaki a Viber-t? Nálam két telefonon is szépen feltelepült, be is tudtam lépni a programba, de a telefon újraindítása után már nem tudtam belépni. A Viber-t a Nokia Store-ból szedtem le a Nokia Suite-on keresztűl.
Valakinek valami ötlet?
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”