Okeee! Probálkozok!!

penge922 írta:Itt a videó róla!!!talma írta:oke megvan! nem villog! de akkor hogy tegyem rá ezt a v23as fözeléket?! részletesebb leirás?! Bocsika de kezdö vok nokiáknál!
http://www.datafilehost.com/download-1b8b1a18.html
De ezt keresd meg és ezt ted fel a Helyi C-n a megfelelő helyre/most nem irom végig tudod te szt/ összesen 16 fálj van benne!!!!
http://nokiaflashlab.blogspot.hu/2012/1 ... 3.html?m=1
A többit a videóból megtudod amikor vége a felvételnek onnantól annyi dolgod van,hogy behelyezed az aksit!!!!
Köszi szépen! Holnapra összeszedem minden kérdésemet a telefonnal kapcsolatban és fölteszem, ha nem gond.?penge922 írta:Szerintem lassan de alakulnak ezek a telók!zolee1293 írta:Sziasztok!
Ilyen telefont szeretnék nem sokára venni. Gondoltam írok kinek milyen tapasztalatai vannak a készülékkel. Több helyen olvastam ezt a "Memória megtelt" dolgot, ezért bezár mindent + lassú, és még pár ilyen apróságot. Ez lenne az első érintős telefonom. A GPS miatt szeretnék cserélni. 5630 után milyen lenne a készülék? Sok kérdésem van, de egyenlőre ennyi.Köszi!
Üdv!
Memó gondok sem vészesek,láttam már komolyabb telót is újraindulgatni is!
A térképe faxa de a garmint is rálehet tenni nekem az is bevált!
Szerintem veheted! Nem rossz az anyira sőt!
Nem váltanék telefont, mert megvagyok elégedve az 5630-al, csak a GPS ami hiányzik...skyrush7 írta:Szia! Nyugodtan tedd fel kérdéseid, mi szívesen segítünk!;)
Egyébként nem tudom milyen igényeid vannak, de én személy szerint inkább C7-et ajánlanék, mert mára eléggé lement az ára, és a GPS szoftvere is fejlettebb, a hardverről nem is beszélve. Nem tudom mi alapján szeretnél új telefonra váltani, ez csak egy javaslat.
Persze, hogy a térképek is frissülnek, hisz ugyanezeket használják az újabb telefonok... Miért ne frissülnének?zolee1293 írta:Kérdéseim:
Olvasgattam erre-arra, és összemásoltam a leggyakoribb hibákat. Érdekelne, hogy mi a véleményetek ezekről:
1. "Memória megtelt zárjon be néhány alkalmazást" címszóval kidob minden honnét!"
2. "A telefon lefagy, szétesik, ki-be kapcsol."
3. "GPS használata közben ha nem tud kapcsolódni, szép vörös csíkok kíséretében leáll majd újraindul a teló."
4. "GPS-ből kilépek szétesik a kép újraindul a gép."
5. "Fényképezőben erős fekete csík."
Valóban csinál ilyeneket? Amúgy vannak páran akik dícsérik a telefont.
+
Mivel a symbian "halott" op. ,ezért érdekelne még, hogy a Nokia Suite fölismeri-e, a Map Loaderrel lehet-e rárakni mapokat, a térképek frissülni fognak-e, ha pl.: lesz egy új autópálya.?
Most nagyjából ennyi, de még úgyis lesz..!Köszönöm a válaszokat előre is!