Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
roland2008
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c5-03
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: roland2008 »

prodàltam de nem lehet jobban
vidati
2. szint
2. szint
Készüléktípus: GalaxyAce Galaxy Young s6310
Has thanked: 43 times
Been thanked: 42 times

Hozzászólás Szerző: vidati »

roland2008 írta:prodàltam de nem lehet jobban
Szia. Ha hackelt a telod itt van rá egy progi. Bemásolod és örülsz. Ne felejtsd el értékelni a tesomnak! :)
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=50304
These users thanked the author vidati for the post:
roland2008 (2012-09-27 csüt. 20:02:24)
Rating: 2.63%
vidati
2. szint
2. szint

Sziasztok! Én tök hülye vagyok a szoft. frissítéshez. Soha nem csináltam de hordtam a teloimat lázasan. De nem tudom minek! :) Több nem lett vele max egy vigyori fejjel többet tudtam küldeni az üzibe! :) Várjátok a csodát hogy több lesz a RAM! :) Itt egy módszer amivel 5-6-8 + MB szabadul fel C system mappából a chace mappát rakjátok át az E system mappába! :) Telót újra kell indítani. Lehet nem egetverő a nyereség de nyereség! :))) Üdv.
These users thanked the author vidati for the post:
dani895 (2012-09-27 csüt. 15:16:43)
Rating: 2.63%
vidati
2. szint
2. szint

penge922 írta:
tigri írta:Sziasztok! Én tök hülye vagyok a szoft. frissítéshez. Soha nem csináltam de hordtam a teloimat lázasan. De nem tudom minek! :) Több nem lett vele max egy vigyori fejjel többet tudtam küldeni az üzibe! :) Várjátok a csodát hogy több lesz a RAM! :) Itt egy módszer amivel 5-6-8 + MB szabadul fel C system mappából a chace mappát rakjátok át az E system mappába! :) Telót újra kell indítani. Lehet nem egetverő a nyereség de nyereség! :))) Üdv.
Megtettem a telót újraindítottam de semmi!
Ugyan úgy van nincs +szabad Mb.! :no: :no:
Nekem 6MB szabadult fel. De van még egy másik lehetőség próbáld ki igag 10-15MB ír és nálam az is csak 5MB + adott 5230-ra.
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=52205
kikicsoda
1. szint
1. szint
Has thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: kikicsoda »

Üdv. a memória gondra talán megoldás lehet az uc böngésző mert be lehet állítani cache-nek az E-t. viszont nekem nem akar rendesen működni. freemailre se meg sehova nem tudok belépni. böngészni tudok de ahol bejelentkezni kéne mindig hibát mutat. ha véletlenül vki tudja mi lehet erre a megoldás megköszönném!!!! :D illetve azt nem értem, hogy mért nem lehet jobb minőségű videót nézni a neten? mért mindig a gyári bőngészőre viszi át a videót(akármilyen böngészőben nyitom meg!) és leheréli 176*144 es felbontásra a hq-t is!! erre létezik vmi megoldás?
dani895
1. szint
1. szint
Has thanked: 13 times
Been thanked: 16 times

Hozzászólás Szerző: dani895 »

tigri írta:Sziasztok! Én tök hülye vagyok a szoft. frissítéshez. Soha nem csináltam de hordtam a teloimat lázasan. De nem tudom minek! :) Több nem lett vele max egy vigyori fejjel többet tudtam küldeni az üzibe! :) Várjátok a csodát hogy több lesz a RAM! :) Itt egy módszer amivel 5-6-8 + MB szabadul fel C system mappából a chace mappát rakjátok át az E system mappába! :) Telót újra kell indítani. Lehet nem egetverő a nyereség de nyereség! :))) Üdv.
Az igen! 30 Mb szabad ramról 40 Mb-ra nőtt! Köszönjük a megosztást! Ez a 10 mega is sokat segít, hisz később záródik be a böngésző!
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
vidati
2. szint
2. szint

dani895 írta:
Az igen! 30 Mb szabad ramról 40 Mb-ra nőtt! Köszönjük a megosztást! Ez a 10 mega is sokat segít, hisz később záródik be a böngésző!
;) Szívesen neked is és mindenkinek! :)
dani895
1. szint
1. szint

kikicsoda írta:Üdv. a memória gondra talán megoldás lehet az uc böngésző mert be lehet állítani cache-nek az E-t. viszont nekem nem akar rendesen működni. freemailre se meg sehova nem tudok belépni. böngészni tudok de ahol bejelentkezni kéne mindig hibát mutat. ha véletlenül vki tudja mi lehet erre a megoldás megköszönném!!!! :D illetve azt nem értem, hogy mért nem lehet jobb minőségű videót nézni a neten? mért mindig a gyári bőngészőre viszi át a videót(akármilyen böngészőben nyitom meg!) és leheréli 176*144 es felbontásra a hq-t is!! erre létezik vmi megoldás?
Az opera mini-vel nincsenek bejelentkezési problémák... Igen, az uc-vel vannak sajnos... A telefon a saját képernyőjéhez képest nagyobb felbontású videókat nem tud lejátszani... Töltsd le a youtube alkalmazást a telefonra, ott alapból a legjobb minőséget játsza le, amit a telefon képes... Mind2 megtalálható az áruházban ingyér, vagy keress rá google-ben...
Láttatok már ehhez hasonlót ár/érték arányt????? Newman N2 http://mobilarena.hu/hir/newman_n2_fill ... mobil.html
dani895
1. szint
1. szint

Köszönet szabi113-nak, hogy megváltoztatta az 1. Oldal/ 1. Bejegyzést!
kikicsoda
1. szint
1. szint
Has thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: kikicsoda »

kikicsoda írta:
Üdv. a memória gondra talán megoldás lehet az uc böngésző mert be lehet állítani cache-nek az E-t. viszont nekem nem akar rendesen működni. freemailre se meg sehova nem tudok belépni. böngészni tudok de ahol bejelentkezni kéne mindig hibát mutat. ha véletlenül vki tudja mi lehet erre a megoldás megköszönném!!!! illetve azt nem értem, hogy mért nem lehet jobb minőségű videót nézni a neten? mért mindig a gyári bőngészőre viszi át a videót(akármilyen böngészőben nyitom meg!) és leheréli 176*144 es felbontásra a hq-t is!! erre létezik vmi megoldás?
Az opera mini-vel nincsenek bejelentkezési problémák... Igen, az uc-vel vannak sajnos... A telefon a saját képernyőjéhez képest nagyobb felbontású videókat nem tud lejátszani... Töltsd le a youtube alkalmazást a telefonra, ott alapból a legjobb minőséget játsza le, amit a telefon képes... Mind2 megtalálható az áruházban ingyér, vagy keress rá google-ben...
azzal nincs(csak szerettem volna kiküszöbölni a memóriaproblémát, egyébként az opera az egyetlen épkézláb böngésző)akkor ez ugrott. elméletileg nem vga-ba tud felvenni? a képernyő felbontás is sokkal nagyobb vagy akkor ezt nem értem mért..?! próbáltam youtube programot a gyári telepítettet de az is ugyanaz. vagy ez az alkalmazás változtatna rajta?
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”