Handbrake írta:dani895 írta:Handbrake írta:22.0.007
Ezzel vettem, a Suite nem hoz ennél frissebbet jelenleg.
Kicsit csalódtam a telóban, de így voltam az 5230-al próbáltam arra egyedi romot tenni, azzal javult, aztán jött egy gyári frissítés ami után szárnyakat kapott.
Csak lesz ennél is ilyen.
Esetleg tud valaki mondani olyan CFW-t amit használ már egy ideje, és jobb mint ez a 22-es? ( csapdája)

Propeller = Telenyor
Felrakhatod a v23-at, de sebességben/ teljesítményben nem lesz javulás... Frissítés még lesz, azt hallottam még ebben az évben, de fél éven belül tuti kell lennie....
Megtennél egy szívességet? A verziószámod v22-es. Igaz? Megnéznéd a webböngésző névjegyét és adnál egy verziószámot?
NokiaBrowser 7.3.1.33 De ez a kevés a memória hiba ez mért van netezésnél. CFW-ben javították már ezt?
Sajnos nekem is NokiaBrowser/7.3.1.33
Akkor nem lett frissítés böngészőre, de akkor miért úgy írta ki a Nokia, hogy jobb böngésző?
A telónak 128 mega ramja van.... Alapból kb 100 mega ram el van használva rendszer által... Ha megnyitod a böngészőt, akkor a böngésző elvesz még 10 megát... És a maradék 18 mega nem sok mindenre jó... A m.-os azaz a mobilos változatát alapból azt hozza be az oldalaknak, hisz mobilon vagyunk (

), meg igazán nem netezésre készítették a telefont ( úgy veszem észre) Én személy szerint Opera Mini-t használok (most is ezzel irom ide ezt a hozzászólást) Az nem panaszkodik memória hibára..... De szerintem kedves a Nokia, hogy ezen a készüléken a webböngészőre is gondolt (pl. Anna böngészőre frissítés)
A főzött mixeknél meg attól függ, hogy milyen fajta:
-mennyi szabad ramos
-a böngésző cache-je át van-e rakva E:-re, azaz memóriakártyára