A régivel az a baj, hogy nem lehet egy profilt több időpontra kapcsolgatni, minden profilhoz csak egy időtartam kapcsolódhat.Nekem egy bizonyos wifi jelenlétére van bekapcsolva a Halk üzemmód. A régivel tökéletesen működött, viszont az új néha átkapcsol, néha nem.
Így viszont semmi értelme az egésznek, ezért visszatettem a régit, ami azóta is tökéletesen funkcionál.
Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
Sziasztok!Nagy problémával szeretnék hozzátok fordulni.Lehet hogy ki nevettek balgaságom miatt de kénytelen vagyok ezt felvállalva segitséget kérni tőletek.Tehát:Elromlott a c7-em és jelenleg szervízben van.Addig van 1 E52-em és ezt hásználom mig meg nem javítják a másikat.A c7 telefonom a NortoHack..nevü progival hackelve volt.Gyönyörűen működött és szignózás nélkül tüdtam letöltögetni számtalan alkalmazást:)Én bugyuta azt hittem hogy ezzel a módszerrel az E52-s is fog működni.De TÉVEDTEM!A hackelés simán ment a telón ugyanugy mint a c7-en csak hát a letöltések már nem működnek vele.Sem a nokia suiton keresztül Blouteos kapcsolattal sem az ovi áruházból sima telefonos net kapcsolattal.Próbáltam vissza állítani a gyári beállításokra de semmi.(Próbáltam Nokia suiton keresztül softvert újra telepíteni de ugyanugy nem jó.
Letöltésnél"A telepítő file sérült"hiba üzenetet kapom.Kérdem tőletek hogy mi módon tudnám legalább eredeti állapotába vissza kütyüzni a telót.Nagyon sajnálnám ha nem lehetne mert 1 tényleg nagyon egybe lévő telefonról lenne szó annak ellenére hogy nincs használva már.Nagyon várom válaszotokat,előre is megköszönve.üdv:pelyhe67

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Az F-secure alkalmazás egyszeri megnyitását követően nem tudom "deaktiválni". A készülék újraindítását követően mindig aktív, Sehogy sem sikerül lekapcsolnom "örökre". A Nokia közölte, hogy nem az Ő termékük ezért nem tudnak segíteni. A tűzfal részt le sem lehet tiltani valamint az automatikus indulást sem lehet megakadályozni, egyenlőre.
Van rá mód, hogy aki esetleg kipróbálta az utána le is tudja állítani, végleg?
Nemrég frissítettem a független készülékem Belle-re.
Az F-secure alkalmazás egyszeri megnyitását követően nem tudom "deaktiválni". A készülék újraindítását követően mindig aktív, Sehogy sem sikerül lekapcsolnom "örökre". A Nokia közölte, hogy nem az Ő termékük ezért nem tudnak segíteni. A tűzfal részt le sem lehet tiltani valamint az automatikus indulást sem lehet megakadályozni, egyenlőre.
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
Sziasztok!
Megtudná valaki mondani, hogy ki lehet-e kapcsolni az indítási és a kikapcsolási dallamot a C7-en?
Előre is köszönöm!

Megtudná valaki mondani, hogy ki lehet-e kapcsolni az indítási és a kikapcsolási dallamot a C7-en?
Előre is köszönöm!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
sziasztok.engem az érdekelne,hogy c7 re a gyári témát honnan tudnám letölteni,meg a nokia csengöhangja ami annán volt még anno c7 en az érdekelne?? 

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c-7 00
Sziasztok!
Szeretnék tanácsot kérni az alábbi probléma megoldásához:
A teló látja a wifit, ki is írja, hogy ismert, de ha kiválasztom, akkor nem csatlakozik, hanem visszaugrik. Ha törlöm a hozzáférést, és ismét a jelszót megadom, akkor sem sikerül! Csak egy ki ill. bekapcs. segít, hogy csatlakozni tudjak!
Köszönöm előre is!
Bezsi
Szeretnék tanácsot kérni az alábbi probléma megoldásához:
A teló látja a wifit, ki is írja, hogy ismert, de ha kiválasztom, akkor nem csatlakozik, hanem visszaugrik. Ha törlöm a hozzáférést, és ismét a jelszót megadom, akkor sem sikerül! Csak egy ki ill. bekapcs. segít, hogy csatlakozni tudjak!
Köszönöm előre is!
Bezsi
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Taylor CFW biztos kikapcsolja, de lehet, hogy valami egyszerűbbre gondolsz!Feco23 írta:Sziasztok!
Törölni próbáltad az F-secure-t?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára potter55 2012-07-28 szomb. 11:06:07-kor.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat. Erre legközelebb figyelj oda. Köszönöm.
Ok: Tudod szerkeszteni a hozzászólásodat. Erre legközelebb figyelj oda. Köszönöm.
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia Lumia 820 Black
Sziasztok!
A következő témában szeretnék segítséget kérni.
A zenelejátszó a bemásolt albumok közül az "Albumok" nézetben/opcióban egy-két albumot nem albumonként jelenít meg, hanem a benne lévő fájlokat külön jeleníti meg.
Miért lehet az, hogy bizonyos albumokat albumokként mutat és más albumokat a bennük lévő fájlokként egyenként mutat az "Albumok" menüben?
/ lehet, hogy kicsit körülményesen fogalmaztam /
Gondolom az "Albumok" menüben a bemásolt albumokat kellene megjeleníteni és a "Zeneszámok" menüben pedig az összes zenei fájlt kellene megjeleníteni.
A következő témában szeretnék segítséget kérni.
A zenelejátszó a bemásolt albumok közül az "Albumok" nézetben/opcióban egy-két albumot nem albumonként jelenít meg, hanem a benne lévő fájlokat külön jeleníti meg.
Miért lehet az, hogy bizonyos albumokat albumokként mutat és más albumokat a bennük lévő fájlokként egyenként mutat az "Albumok" menüben?
/ lehet, hogy kicsit körülményesen fogalmaztam /
Gondolom az "Albumok" menüben a bemásolt albumokat kellene megjeleníteni és a "Zeneszámok" menüben pedig az összes zenei fájlt kellene megjeleníteni.
- cseroxquad
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Grey
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia C7-nél videózás közben lehet a led fényt használni?
Olyan kérdésem lenne, hogy a Nokia C7-nél videózás közben lehet a led fényt használni?