Egy taskman programmal nézd meg, hogy fut-e valami program a háttérben. Letöltéseknél találsz, az mutatja a rejtett programokat is.tobzoska73 írta:Szevasztok!
Segítséget kérnék a c7 telefonomhoz. Az a problémám, hogy egy napnál nem bír ki többet az aksija, vettem bele gyári nokiát is, meg utángyártottat is de semmi.
Aztán azt vettem észre, hogy a vakuja halvány piros fénnyel világít kikapcsolt állapotban is. Az akkumulátor töltöttségét meg mértem, rendben van, tehát valami leszívhatja szerintem.
Egyébként minden működik rajta rendesen, a vaku is, a progik is.
Valami ötlet?
Üdv.
Nokia C7-00
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Re: Nokia C7-00
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 27 times
- Been thanked: 0
Üdv mindenkinek!Segítségeteket kérném hogy,C7-hez tudnátok e dual sim adaptert ajánlani vagy van e valakinek? Nem fontos a 3 G tudása(kezelése).Köszönöm.Nem használ senki duál sim adaptert??
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Nem értem minek ide adapter. a sim könnyen cserélhető aksikivétel nélkül. a másik sim meg elfér az aksi és a hátlap közt tárolva.nokiasj írta:C7-hez tudnátok e dual sim adaptert ajánlani vagy van e valakinek?
-
- 1. szint
- Készüléktípus: c7
Igaz 1 hónap múlva meg magától lejön a hátlap és lehet a kártyát is keresni ami alatta volt.Bingóóó.Magamtól nem jövök rá azért köszi.
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Amit írsz, az arra utal, hogy a kamera program fut állandóan. És az bizony még készenléti állapotban is (mármint a kamera készenléti állapota) elég rendesen fogyaszt.tobzoska73 írta:Szevasztok!
Segítséget kérnék a c7 telefonomhoz. Az a problémám, hogy egy napnál nem bír ki többet az aksija, vettem bele gyári nokiát is, meg utángyártottat is de semmi.
Aztán azt vettem észre, hogy a vakuja halvány piros fénnyel világít kikapcsolt állapotban is. Az akkumulátor töltöttségét meg mértem, rendben van, tehát valami leszívhatja szerintem.
Egyébként minden működik rajta rendesen, a vaku is, a progik is.
Valami ötlet?
Üdv.
Igen, kéne egy taskmanager, ami minden, a háttérben futó és rejtett programokat is mutatja és ki is tudja lőni.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
A gyári beépített taskmanager is megmutatja hogy fut-e a kamera vagy sem..papzi írta:Amit írsz, az arra utal, hogy a kamera program fut állandóan. (...)
Igen, kéne egy taskmanager, ami minden, a háttérben futó és rejtett programokat is mutatja és ki is tudja lőni.
Ha pedig kikapcsolt állapotban bármi világít akkor inkább szervízbe kell vinni..
A sleeping screen képernyővédő miatt világít időnként az első piros led.
Egyébként ha sokat nyomkodod, használod akkor normális az 1nap; filmnézés, joikuspotozás esetén naponta többször töltendő. Rég használtam olyan telefont amit csak hetente kellett tölteni. Manapság ilyet már nem igényelnek az emberek, inkább a kis méret választják a boltban, nem a fél kilós de 1hétig üzemelő készüléket. így azok kihaltak
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
Bocsi az előző fél hozzászólásomhoz
T-mobilos C7-röl a Hero OfSpartat törölni lehet a NetQin Mobile Security 5.00-val!
T-mobilos C7-röl a Hero OfSpartat törölni lehet a NetQin Mobile Security 5.00-val!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
Hello.
Van olyan alkalmazásom, hogy Favourite apps. Ez régen még jó volt, ugye 3 ikont kitett a főképernyőre, és volt legördülő menüje ahonnan további alkalmazásokat lehetett kiválasztani. A bellén sajna már nem megy. Nincs esetleg vmi új verziója?
Van olyan alkalmazásom, hogy Favourite apps. Ez régen még jó volt, ugye 3 ikont kitett a főképernyőre, és volt legördülő menüje ahonnan további alkalmazásokat lehetett kiválasztani. A bellén sajna már nem megy. Nincs esetleg vmi új verziója?
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=48321tibby írta:Hello.
- Rating: 2.63%