Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
lopi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: lopi »

Sziasztok! Felraktam a bellét, minden nagyon szuper lett "eddig", csak egy kis gondom van.
Be-ki kapcsolásnál bejön a T-Mobilos logó, ami eddig nem volt. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

lopi írta:Sziasztok! Felraktam a bellét, minden nagyon szuper lett "eddig", csak egy kis gondom van.
Be-ki kapcsolásnál bejön a T-Mobilos logó, ami eddig nem volt. Ki lehet ezt valahogy kapcsolni?
Valószinüleg eddig nem a T-s szoft volt a telcsiden ezért nem volt logó! Azthiszem kikapcsolni nem lehet!
lopi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: n97 mini

Hozzászólás Szerző: lopi »

Todo írta:
lopi írta:Sziasztok! Felraktam a bellét, minden nagyon szuper lett "eddig", csak egy kis gondom van.
Valószinüleg eddig nem a T-s szoft volt a telcsiden ezért nem volt logó! Azthiszem kikapcsolni nem lehet!
Na mind1, annyira nem zavaró. Azért kösz.
seagate
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7
Nem: Férfi
Has thanked: 3 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: seagate »

Segítsetek lécci. Hogyan lehet kikapcsolni az adatkapcsolatot,hogy egyáltalán ne tudjon a netre menni. Majd hanyatt estem a számlától, (nincs netelőfizum).
Ötletszerűen kapcsolódik a netre észre se veszem a szolgáltató meg röhögve számláz. Ez a Belle már egyre több bosszúságot okoz.

:taps1: Közbe megtaláltam
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

seagate írta:Hogyan lehet kikapcsolni az adatkapcsolatot,hogy egyáltalán ne tudjon a netre menni.
húzd le a rolót, fentról lefelé áthúzod az ujjad a képernyőn, ott adatkapcsolat ki.
These users thanked the author Doky586 for the post:
seagate (2012-04-19 csüt. 10:47:51)
Rating: 2.63%
Salmi
Admin segéd
Admin segéd
Készüléktípus: N808 + N9 + Mate 10 Pro
Has thanked: 68 times
Been thanked: 135 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Salmi »

Sőt, van a "Webeszközök" között egy Atakapcsolat be/ki nevű widget, amelyet ha kiteszel a főképernyőre, még könnyebben tudod kapcsolgatni a netet ;)!
These users thanked the author Salmi for the post:
seagate (2012-04-19 csüt. 10:48:00)
Rating: 2.63%
Ultras1899
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Ultras1899 »

Ciao!

Egy olyan segítséget szeretnék kérni, hátha valaki tud valami okos megoldást.

Pár hete frissítettem, Belle-re. Azóta energiatakarékos módban is őrületes sebességgel merül a telefonom. Ma reggel húztam le a töltőről, és két órával később jelezte,h merül...

Csak 3 képernyőt használok jelenleg, és megy mellette az internet illetve a whatsapp manager. Mit az alap szoftvernél, mind az Annanal nem merült ilyen sebességgel. Háttérben nem fut más csak a whatsapp. Wifi kikapcsolva, emailt levettem a főképernyőről. Sajnos más ötletem nincsen amit kitudnék kapcsolni és nem merülne.

Valami ötletet tud ad valaki?
meszipeti
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 925 + Samsung 5610
Has thanked: 11 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: meszipeti »

Ultras1899 írta:Ciao!

Pár hete frissítettem, Belle-re. Azóta energiatakarékos módban is őrületes sebességgel merül a telefonom. Ma reggel húztam le a töltőről, és két órával később jelezte,h merül...

Csak 3 képernyőt használok jelenleg, és megy mellette az internet illetve a whatsapp manager. Mit az alap szoftvernél, mind az Annanal nem merült ilyen sebességgel. Háttérben nem fut más csak a whatsapp. Wifi kikapcsolva, emailt levettem a főképernyőről. Sajnos más ötletem nincsen amit kitudnék kapcsolni és nem merülne.

A kapcsolatok között nézd meg az NFC-t, nekem attól merült, hogy be volt kapcsolva.
NOKIA 3210>3410>3510>Siemens CF62>6020>6233>E 52>c7>Lumia 710>Lumia 720> Lumia 925 és Samsung 5610
Ultras1899
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Ultras1899 »

Sajnos az ki van kapcsolva. De azért köszönöm. Még amit nem írtam le az előbb, folyamatosan jelez az aksi mellett, h van új elérhető frissétésem, nem hiszem mondjuk, hogy ez lenne a kulcs.
Valakinek még valami ötlet?
csokabi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: lumia 820
Has thanked: 36 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: csokabi »

meszipeti írta:
Ultras1899 írta:Ciao!

A kapcsolatok között nézd meg az NFC-t, nekem attól merült, hogy be volt kapcsolva.
Szia
Én a kijelző fényerejét vettem vissza a max.-ról minimumra. Ugyanolyan használat mellett ez 40% energiamegtakarítást eredményezett. Hátrányát csak az utcai használat során érzem, viszont az előnye kárpótol.
Amit leírtál az alapján szerintem van ott más gond is, de egy hozzáértőbb kolléga biztos segít majd.
Üdv Cs
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”