A fórum nem foglalkozik az ilyen jellegű (függetlenítés) témával!exre2 írta:Hello!
Van 2 telefon egy Nokia c5-03 és egy Samsung galaxy mini gt s5570 t-mobilos , hogyan függetlenítsem ?
Köszi
Nokia C5-03
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C5-03 fuggetlenites
-
- Újonc
- Készüléktípus: S III STOCK 4.3
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia C5-03
Béla írta:Na hölgyek, urak benne a magyar nyelv: A link ki lett cserélve, ahol tudtam javítottam.
" Sikerült felraknom, de csak az írás nyelvét lehetett magyarra állítani ,a telefon angol lehetett csak. De egyébként, nagyon igényes FW, ha a telefont is lehetne Magyarítani az jó lenne. "
Sziasztok kijavítottam , most már a nyelvnek Magyarnak kell lenni. Aki felrakta jelezzen vissza légyszi, hogy valóban magyar-e! köszi .
Helló.
Pár képernyő képet tudnál készíteni az fw-ről?
Előre is köszönöm.
- Béla
- 2. szint
- Készüléktípus: C7 charcoal black
- Nem: Férfi
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 54 times
Figyelj én nem rakom fel a lányom telefonjára, mert neki nem kell, vannak egy páran akik felrakták talán ők raknak fel róla képeket.gabor_b írta:Béla írta:Na hölgyek, urak benne a magyar nyelv: A link ki lett cserélve, ahol tudtam javítottam.
" Sikerült felraknom, de csak az írás nyelvét lehetett magyarra állítani ,a telefon angol lehetett csak. De egyébként, nagyon igényes FW, ha a telefont is lehetne Magyarítani az jó lenne. "
Helló.
Pár képernyő képet tudnál készíteni az fw-ről?
Előre is köszönöm.
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted
CODERSUS féle S^3 hack
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Has thanked: 0
- Been thanked: 1 time
Melyik file-(oka)t kell kitörölnöm?Béla írta:Szerintem inkább a Phoenix -l csináld sokkal egyszerűbb: http://forum.gizmolord.com/index.php?topic=824.0misung írta:Sziasztokcsacsa1972 írta:Itt egy kis segítség hogyan kell 2 fájlból flashelni , Phoneixel http://forum.gizmolord.com/index.php?topic=824.0 és Jaffal http://forum.gizmolord.com/index.php?topic=10.0 .Sok sikert.
Beraktam mindhárom file-t ahova kell.
Nyomok a flash-re, leokézom, rádugom a telót a gépre, nyomom röviden a bekapcs gombot és ez fogad:
Phone Type:
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\059D026\RM-697_22.0.007_prd.core_Chaos_Strike_.C0r
PPM Flash file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\059D026\RM-697_22.0.007_prd.rofs2_Chaos_Strike__.V09
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\059D026\RM697_719_014_U001.uda.fpsx
Detected P-KEY: 90009699
P-key nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
Segítsetek légyszi.
Köszönöm!
Sehogyan sem jön össze. 3x meghalt a teló, szerencsére újra tudtam éleszteni.
-
- 1. szint
- Has thanked: 20 times
- Been thanked: 23 times
Penge 992
Nekem is ha GPS-ből kilépek szétesik a kép újraindul a gép,ezzel az a baj, hogy az újraindulás miatt "elfelejti" a műholdakat és 3-5 perc kell a GPS jel megtalálásához, míg ha korábban megkereste elég 15-30 mp.
Azt kell tenni, hogy ez ne tegye, hogy mitután Leállítja a navigációt? kérdésre azt a gombot nyomod meg, hogy nem. Akkor visszamegy az alaptérképre. A fekete fejlécre kattintasz és akkor megjelenik többek között a "navigálás" gomb no ezt megnyomod. Jön egy olyan gomb hogy "hozzáadás az útvonalhoz" és akkor bemész a menübe és onnan kijössz. Ekkor megkérdezi hogy "törölje-e az útvonalat" erre azt mondod igen.
A lényeg hogy ekkor úgy mész ki a naviból ,hogy törölve van az útvonal és akkor nem indul újra. Legalábbis ha így mentem ki akkor nekem nem indult újra. Kicsit macerás kb 15 mp alatt van meg, de szerintem megéri.
A másik megoldás a nokia szerviz ahol frissítik a szoftvert. bár ez nem biztos megoldja a problémát.
Nekem is ha GPS-ből kilépek szétesik a kép újraindul a gép,ezzel az a baj, hogy az újraindulás miatt "elfelejti" a műholdakat és 3-5 perc kell a GPS jel megtalálásához, míg ha korábban megkereste elég 15-30 mp.
Azt kell tenni, hogy ez ne tegye, hogy mitután Leállítja a navigációt? kérdésre azt a gombot nyomod meg, hogy nem. Akkor visszamegy az alaptérképre. A fekete fejlécre kattintasz és akkor megjelenik többek között a "navigálás" gomb no ezt megnyomod. Jön egy olyan gomb hogy "hozzáadás az útvonalhoz" és akkor bemész a menübe és onnan kijössz. Ekkor megkérdezi hogy "törölje-e az útvonalat" erre azt mondod igen.
A lényeg hogy ekkor úgy mész ki a naviból ,hogy törölve van az útvonal és akkor nem indul újra. Legalábbis ha így mentem ki akkor nekem nem indult újra. Kicsit macerás kb 15 mp alatt van meg, de szerintem megéri.
A másik megoldás a nokia szerviz ahol frissítik a szoftvert. bár ez nem biztos megoldja a problémát.
-
- 1. szint
Valaki kérdezte, hogy be lehet e állítani a Gmail-t. Én beállítottam úgy hogy az alap e-mailem a gmail fiók legyen.
A gmailes üzenetek jelennek meg az sms üzenetek mellett lévő ablakon a @ fülön. Az is jó, hogy a képernyőn mindig mutatja mennyi új üzenetem van. Tényleg nagyon jól működik imappal, ha a számítógépen törlök üzenteteket, vagy a mobilon mindegy előbb utóbb mindkettőn szinkronizákódik. Azaz mindegy hogy számítógépen, vagy mobilon nézem az üzeneteket mindig ugyanazt látom.
Ha érdekelnek valakit a beállítások szívesen megírom.
A gmailes üzenetek jelennek meg az sms üzenetek mellett lévő ablakon a @ fülön. Az is jó, hogy a képernyőn mindig mutatja mennyi új üzenetem van. Tényleg nagyon jól működik imappal, ha a számítógépen törlök üzenteteket, vagy a mobilon mindegy előbb utóbb mindkettőn szinkronizákódik. Azaz mindegy hogy számítógépen, vagy mobilon nézem az üzeneteket mindig ugyanazt látom.
Ha érdekelnek valakit a beállítások szívesen megírom.
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Szerintem ezt nem is kéne így felajánlani, hanem egyből leírni a dolgokat mert ez sok embernek jól jön nem csak erre a telefonra.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 1. szint
Nokia C5-03 gmail beállítása, hogy a
Szoaszokt
A gmail fiók beállítása a mobilra elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, de csak egyszer kell megtenni, és utána nagyon jól működik, mert gmail lesz a telefon alap levelező rendszere, jelzi pl. a főképernyőn ha új üzenetek vannak.
1. Első lépés a számítógépen gmail fiókban ellenőrizni kell, hogy engedélyezve van-e az IMAP. (Az IMAP egy levelezési protokoll, amely arra való a Gmailt pl. a mobilon, vagy más külső eszközön is el lehet érni.)
Be kell lépni a számítógépen a saját gmail fiókba a és ott a jobb felső sarokban a fogaskerék kinézetű ikonra kell kattintani és ki kell választani a listából a Beállításokat. A Beállítások menüben a Átirányítás és POP/IMAP fülre kell kattintani és
az IMAP engedélyezésére kijelölőre kell kattintani
2. A mobilon a gmail beállítása következő:
Üzenetek menübe kell menni.
Ott alul az Opciók gombra kattintani, és utána a listából a Beállításokat kell kijelölni.
Utána a listából Email-t kell kijelölni, majd a Postafiókokra kell kattintani.
Utána bejön nekem az hogy t-mail, gondolom másnak más valami hasonló és arra is kattintani kell. És akkor végre feljön egy lista amiből a Kapcsolatbeállításokra kell nyomni.
Ekkor bejön egy lista amin két elemből áll az egyik a Bejövő e-mail, a másik a Kimenő e-mial. Mindegyiket külön külön kell beállítani, a beállítások a következők:
Bejövő e-mail beállítások:
Felhasználónév: gmail-es felhasználónév nálam horvathg, de lehet horvathg@gmail.com kell.
Jelszó. gmailes jelszó (kis és nagybetűkre figyelni!!!)
Bejövő e-mail szervere: imap.gmail.com
Hozzáférési pont: Alapértelmezett kapcsolat
postafiók neve: tetszőlegese nevet meg lehet adni
Postafiók típusa: IMAP4
Biztonság: SSL/TLS
Port: Alapértelmezett
Kimenő email beállítások:
saját email cím: gmail-es email cím nálam pl. horathg@gmail.com
Felhasználónév: gmail-es email cím nálam pl. horathg@gmail.com
Bejövő e-mail szervere: smtp.gmail.com
Ha valaki a bejövő email beállításoknál a postafiók típusára vonatkozóan nem tud IMAP-ot, vagy IMAP 4-et beállítani, hanem POP, vagy POP3-ot tud kijelölni akkor itt van annak a leírása:
viewtopic.php?t=2091&f=138
Ha elkadtatok írjatok.
Üdv Gergő
A gmail fiók beállítása a mobilra elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet, de csak egyszer kell megtenni, és utána nagyon jól működik, mert gmail lesz a telefon alap levelező rendszere, jelzi pl. a főképernyőn ha új üzenetek vannak.
1. Első lépés a számítógépen gmail fiókban ellenőrizni kell, hogy engedélyezve van-e az IMAP. (Az IMAP egy levelezési protokoll, amely arra való a Gmailt pl. a mobilon, vagy más külső eszközön is el lehet érni.)
Be kell lépni a számítógépen a saját gmail fiókba a és ott a jobb felső sarokban a fogaskerék kinézetű ikonra kell kattintani és ki kell választani a listából a Beállításokat. A Beállítások menüben a Átirányítás és POP/IMAP fülre kell kattintani és
az IMAP engedélyezésére kijelölőre kell kattintani
2. A mobilon a gmail beállítása következő:
Üzenetek menübe kell menni.
Ott alul az Opciók gombra kattintani, és utána a listából a Beállításokat kell kijelölni.
Utána a listából Email-t kell kijelölni, majd a Postafiókokra kell kattintani.
Utána bejön nekem az hogy t-mail, gondolom másnak más valami hasonló és arra is kattintani kell. És akkor végre feljön egy lista amiből a Kapcsolatbeállításokra kell nyomni.
Ekkor bejön egy lista amin két elemből áll az egyik a Bejövő e-mail, a másik a Kimenő e-mial. Mindegyiket külön külön kell beállítani, a beállítások a következők:
Bejövő e-mail beállítások:
Felhasználónév: gmail-es felhasználónév nálam horvathg, de lehet horvathg@gmail.com kell.
Bejövő e-mail szervere: imap.gmail.com
Kimenő email beállítások:
saját email cím: gmail-es email cím nálam pl. horathg@gmail.com
Felhasználónév: gmail-es email cím nálam pl. horathg@gmail.com
Bejövő e-mail szervere: smtp.gmail.com
Ha valaki a bejövő email beállításoknál a postafiók típusára vonatkozóan nem tud IMAP-ot, vagy IMAP 4-et beállítani, hanem POP, vagy POP3-ot tud kijelölni akkor itt van annak a leírása:
viewtopic.php?t=2091&f=138
Ha elkadtatok írjatok.
Üdv Gergő
- Rating: 5.26%
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5230 500
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 0
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy lehet azt megcsinálni, hogy a telefonon diavetítés alatt zenét játszik le ?
Esetleg milyen programmal?
Esetleg milyen programmal?