Nem! A független szoftverrel csak a szolgáltatói sallangoktól (pl.: képek, témák, indítási animáció stb.) mentes szoft kerül a telodra!utgyuru írta:Sziasztok!
Ha a telefonra Phoenix-szel felrakok egy független szoftvert, attól a telefon független lesz ?
Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C7-00
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Nem: Férfi
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Időzítésre ez: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-si ... s?req=truecsonkatibi írta:Sziasztok!
Ismer valaki bluetooth időzítő (be/ki) programot?
Illetve ha nincs aktív bt kapcsolat de be van kapcsolva, akkor az mennyit számít akku időben?
Kösz.
Létrehozol új profilt, aminek a beállításai olyanok, mint amit egyébként is használsz, csak egyikben be van kapcsolva a BT, másikban ki.
Aztán tetszés szerint váltogatod őket automatikusan időre, naptárbejegyzésre, cella információra, GPS jelre, Wifi elérésre stb.
Azt hiszem ezt pont ilyenre találták ki, még az energiatakarékos módot is tudja változtatni.
Nekem pl az otthoni wifi kapcsolja be az otthon profilt....
- These users thanked the author papzi for the post:
- csonkatibi (2012-03-02 pén. 19:14:48)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Pontosan erre gondoltam.papzi írta:Időzítésre ez: http://betalabs.nokia.com/apps/nokia-si ... s?req=truecsonkatibi írta:Sziasztok!
Ismer valaki bluetooth időzítő (be/ki) programot?
Illetve ha nincs aktív bt kapcsolat de be van kapcsolva, akkor az mennyit számít akku időben?
Kösz.
Létrehozol új profilt, aminek a beállításai olyanok, mint amit egyébként is használsz, csak egyikben be van kapcsolva a BT, másikban ki.
Aztán tetszés szerint váltogatod őket automatikusan időre, naptárbejegyzésre, cella információra, GPS jelre, Wifi elérésre stb.
Azt hiszem ezt pont ilyenre találták ki, még az energiatakarékos módot is tudja változtatni.
Nekem pl az otthoni wifi kapcsolja be az otthon profilt....

- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Amit linkeltél, ott a kommentek között joe3 tökéletesen leírja, hogy mit hogyan kell csinálni.Dongatto01 írta:Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni hozzáértőktől ugyanis megjelent a joe3 által modosított belle és felszeretném tolni a telomra ebben tudna valaki segíteni és eltudná magyarázni az alapoktól hogy mit és hogyan csináljak?? előre is köszönöm !!!
eről lenne szó: http://www.smartnews.hu/2012/03/modosit ... ment-26830
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Nem tom nektek feltűnt e, mert nekem újdonság az, hogy ha telón facebook-ozás után a névjegyzékbe jó pár embernek, aki a facebook-on is ismerősöm automatikusan a profil képét teszi be.
De van, akinek nem.
Mi alapján dönti el a teló vagy, hogy van ez?
Érdekelne a dolog, mert nagyon tetszik.
De van, akinek nem.
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Akit korábban csatoltál a gyári facebook alkalmazással egy névjegyhez, annak frissíti a képét (utólag most is csatolhatsz további névjegyeket)WeghA írta:Nem tom nektek feltűnt e, mert nekem újdonság az, hogy ha telón facebook-ozás után a névjegyzékbe jó pár embernek, aki a facebook-on is ismerősöm automatikusan a profil képét teszi be.
De van, akinek nem.
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Az official Belle feltolása óta van egy Bluetooth hibám, nem tudom más is tapasztalta-e:
Bt-n küldök át fájlokat a telóra, és egy idő után az átvitel megszakad egy olyan hibaüzenettel: az eszköz foglalt. Láthatólag a kapcsolat nem szakadt meg, csak az átvitel állt le. és ha újra indítom, akkor is ez a hibaüzenet fogad...
És ez csak a Belle 609 verzió óta...
Bt-n küldök át fájlokat a telóra, és egy idő után az átvitel megszakad egy olyan hibaüzenettel: az eszköz foglalt. Láthatólag a kapcsolat nem szakadt meg, csak az átvitel állt le. és ha újra indítom, akkor is ez a hibaüzenet fogad...
És ez csak a Belle 609 verzió óta...
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Szervusztok!
Mióta frissítettem a C7-et Annáról Bellére, azóta nem működik az oldalán található csúszka-gomb 3 másodpercig lehúzva tartott lámpa bekapcsoló funkciója.
Valaki tud valamit erről a témáról?
Mióta frissítettem a C7-et Annáról Bellére, azóta nem működik az oldalán található csúszka-gomb 3 másodpercig lehúzva tartott lámpa bekapcsoló funkciója.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Halizajcsinalo írta:Szervusztok!
Valaki pár napja pont ezzel a gonddal írt ide és neki megoldotta az energiatakarékos mód kikapcsolása.
Egy próbát megér.
Üdv Cs
- These users thanked the author CsCsabesz for the post:
- zajcsinalo (2012-03-02 pén. 22:29:37)
- Rating: 2.63%
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0