Ajánlom olvasgatásra a C7 GYIK-et. Itt megtalálsz minden fontos információt.kesztye írta:Sziasztok. Nokia C7em van. A Symbian Bellet akarnám rárakni. De egyrészt még a phoenixet sem tudom használni. Anynit kérdeznék, hogy nem tud valaki egy friss phoenixet, hogy honnan tudom letölteni hogy kell használni és egy használati utmutatót? Előre is köszi! )
Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia 808 PV
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 2 times
Re: Nokia C7-00
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
köszi a segítséget bár a Phoenix 2011.2.0.44842 nem tudom leszedni mert a megauploadra volt feltöltve az megy ügye.... és nagyon nem találom máshol... :S
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Tölsd le a Belle-set!kesztye írta:köszi a segítséget bár a Phoenix 2011.2.0.44842 nem tudom leszedni mert a megauploadra volt feltöltve az megy ügye.... és nagyon nem találom máshol... :S
-
- Újonc
- Készüléktípus: N73
Sziasztok!
Vettem egy C7-et, használtat GSM boltban, de telefonálás közben (nehéz leírni, de) zizeg a telefon, rossz a hangminőség, ami nagyon idegesítő, mert az előtte lévő készülékemnek tökéletes volt. Visszavittem. Elvileg alaplap cserét végeztek rajta. Namost, ha tényleg volt alaplap csere, akkor az IMEI számnak nem kell megváltoznia? Honnan lehet tudni, hogy tényleg cseréltek-e valamit? Még azt is kérdezném, hogy telefonálás közben másnak is volt valami problémája?
Üdv!
Vettem egy C7-et, használtat GSM boltban, de telefonálás közben (nehéz leírni, de) zizeg a telefon, rossz a hangminőség, ami nagyon idegesítő, mert az előtte lévő készülékemnek tökéletes volt. Visszavittem. Elvileg alaplap cserét végeztek rajta. Namost, ha tényleg volt alaplap csere, akkor az IMEI számnak nem kell megváltoznia? Honnan lehet tudni, hogy tényleg cseréltek-e valamit? Még azt is kérdezném, hogy telefonálás közben másnak is volt valami problémája?
Üdv!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Jó reggelt Mindenkinek!
Adott egy c7 amin már a hivatalos euro3-as belle fut. A hibajelenségem pedig úgy néz ki, hogyha arra a főképernyőre lapozok amelyiken az emailek vannak akkor azonnal elkezd szinkronizálni. Van beállítva határidő és gyakoriság is. Ezektől függetlenül, ha bármikor odalapozok akkor már indítja is az adatkapcsolatot. Ezt egyébként csinálta már a Taylor féle RC Bellén is, de akkor betudtam egy bugnak amit majd javítanak. T-s a mobil.
Valaki valami okosat?!
Üdv Cs
Adott egy c7 amin már a hivatalos euro3-as belle fut. A hibajelenségem pedig úgy néz ki, hogyha arra a főképernyőre lapozok amelyiken az emailek vannak akkor azonnal elkezd szinkronizálni. Van beállítva határidő és gyakoriság is. Ezektől függetlenül, ha bármikor odalapozok akkor már indítja is az adatkapcsolatot. Ezt egyébként csinálta már a Taylor féle RC Bellén is, de akkor betudtam egy bugnak amit majd javítanak. T-s a mobil.
Valaki valami okosat?!
Üdv Cs
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C5-00
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 9 times
Ez ilyen a C6-00-án is. De ott van olyan, hogy ha a főképernyőn van pl. a Facebook akkor a főképernyő beállításaiban beállítható, hogy az online engedélyezve van e a főképernyőnek.CsCsabesz írta:Jó reggelt Mindenkinek!
Valaki valami okosat?!
Üdv Cs
De egyébként nem értem a problémádat. Ha az emaileket kint akarod látni és nem frissít, akkor nem látod ha jött új email. Én ajánlom neked, hogy a főképernyő Email megjelenítés helyett inkább csak az ikonját rakd ki az email profilodnak.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Sziadroland1978 írta:Ez ilyen a C6-00-án is. De ott van olyan, hogy ha a főképernyőn van pl. a Facebook akkor a főképernyő beállításaiban beállítható, hogy az online engedélyezve van e a főképernyőnek.CsCsabesz írta:Jó reggelt Mindenkinek!
Valaki valami okosat?!
Üdv Cs
De egyébként nem értem a problémádat. Ha az emaileket kint akarod látni és nem frissít, akkor nem látod ha jött új email. Én ajánlom neked, hogy a főképernyő Email megjelenítés helyett inkább csak az ikonját rakd ki az email profilodnak.
Be van állítva, hogy óránként egyszer menjen netre a szinkron miatt. Akkor nekem ne mászkáljon fel mikor csak kedve van!
Az említett opció sajnos nekem nincs a c7-en.
Üdv Cs
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Többen írtátok, hogy Telenoros C-7-el rendelkeztek.
Őket (is) kérdezném immár sokadszor (azt hittem a fórum azért van, hogy a kérdéseinkre válaszokat keressünk, kapjunk): A hivatalos Belle frissítés (NSU) után nektek is megjelent a Syncml profilok között egy "Mobil Adatmento" (így, ékezet nélkül) profil? Lehet erről tudni valamit? Működik egyáltalán valakinek (kézi szinkronizálás után nem ad "Szerver nem válaszol" hibát)?
Őket (is) kérdezném immár sokadszor (azt hittem a fórum azért van, hogy a kérdéseinkre válaszokat keressünk, kapjunk): A hivatalos Belle frissítés (NSU) után nektek is megjelent a Syncml profilok között egy "Mobil Adatmento" (így, ékezet nélkül) profil? Lehet erről tudni valamit? Működik egyáltalán valakinek (kézi szinkronizálás után nem ad "Szerver nem válaszol" hibát)?
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
Sziasztok!
A C7-emet a héten frissítettem Belle-re Nokia Suit-tal (kezdő vagyok), minden rendben ment, de a videók alkalmazás nem indul.
Pedig a videóim meg vannak, mert a fájlkezelőből el tudom érni és le is tudom játszani azokat.
Vmi ötlet?
Előre is köszi
ZS
A C7-emet a héten frissítettem Belle-re Nokia Suit-tal (kezdő vagyok), minden rendben ment, de a videók alkalmazás nem indul.
Pedig a videóim meg vannak, mert a fájlkezelőből el tudom érni és le is tudom játszani azokat.
Vmi ötlet?
Előre is köszi
ZS
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
Amúgy meg a kép tanúsága szerint megjött a Belle a T-Mobilhoz is: http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A ... Fli9__R_Jg