Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Galaxy S5 dual sim
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Valakinek működik e a FileBrowser Bellén? Sajnos nekem csak a képernyő nagyon kis részén nyitja meg, így elég gáz használni. Valami megoldás? Többi file kezelő progi nem nagyon jött be, jó lenne ezt használni továbbra is.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
A tapasztalatok alapján sajnos bellén ilyen! Viszont azwing73 írta:Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Valakinek működik e a FileBrowser Bellén? Sajnos nekem csak a képernyő nagyon kis részén nyitja meg, így elég gáz használni. Valami megoldás? Többi file kezelő progi nem nagyon jött be, jó lenne ezt használni továbbra is.
X-plore tökéletesen megy bellén is és szerintem az is van olyan jó mint a FileBrowser!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Meg szeretném kérdezni hogy C7-re létezik e élő képernyő védő vagy esetleg animált téma. Persze olyan ami működik és kipróbált. Mert amik fent vannak a neten azok nem érnek semmit. Feltelepítés után sem mozognak a képek.
Valami ötlet?
Köszönöm
Meg szeretném kérdezni hogy C7-re létezik e élő képernyő védő vagy esetleg animált téma. Persze olyan ami működik és kipróbált. Mert amik fent vannak a neten azok nem érnek semmit. Feltelepítés után sem mozognak a képek.
Valami ötlet?
Köszönöm

- danekdt
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8-00
- Has thanked: 5 times
csabai22 írta:Sziasztok!Olyan témát keresek Belle-re ami átlátszó,különösen a naptár widget.
Bellén meg C7en nem tudom milyen de én n8on használom a glass apple nevüt oviból töltöttem le ingyenes és nagyon jo nekem semmi nincs az ikonok körül.elég átlátszó.
http://www.flickr.com/photos/danekdt Ha van egy kis időd,nézd meg a telefonnal készült fotoim és értékeld, köszönöm!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Been thanked: 551 times
Ezzel ki tudsz rakni animációt.kosami írta:Sziasztok!
Valami ötlet?
Köszönöm
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
Köszönöm. De én mint műszaki antitalentum nem sokra megyek a szignózással.
Olyan kész progi amit csak telepíteni kell,minden buhera nélkül,, nincs valakinek a tarsolyában ?

Olyan kész progi amit csak telepíteni kell,minden buhera nélkül,, nincs valakinek a tarsolyában ?
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
N8 CFW/MOD topicbóllaziga írta:Köszi C7 RC BELLE-én hibátlan és gyorsjoe3 írta:A mostanság kiadott effectekből csináltam egy sajátott. Annán tuti hogy jó de szerintem bellén is megy.
Video:http://www.youtube.com/watch?v=lMOy2FDENzk
Letöltés az aláírásnál.

http://www.mediafire.com/?s3yyomlg0699bba
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Been thanked: 551 times
Az aláírásomban van egy egyszerű hack, annál egyszerűbb nincs. Azzal ki tudod kerülni a szignózást.kosami írta:Köszönöm. De én mint műszaki antitalentum nem sokra megyek a szignózással.![]()
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
- Has thanked: 0
Akinek a C7-n belle fut, kapott search widget frissítést? állítólag jött, de én nem kaptam semmit