Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Viszont ha felrakom az rc-t és később megjön a hivatalos Belle, az eredeti t-s belle-t rá tudom majd flashelni?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Természetesen, igen!sst17 írta:Viszont ha felrakom az rc-t és később megjön a hivatalos Belle, az eredeti t-s belle-t rá tudom majd flashelni?
- papzi
- 2. szint
- Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 26 times
A múltkor említettem, hogy időnként nem jelenik meg a billentyűzet, amikor kéne neki.
Nos úgy néz ki csak a gyári beépített naptár esetében jelentkezik ez a hiba, minden más alkalmazás, ahol beírást kell tenni, behívja a billentyűzetet.
És a Naptár alkalmazást hiába indítom újra, csak a teljes újraindítás segít.
Nos úgy néz ki csak a gyári beépített naptár esetében jelentkezik ez a hiba, minden más alkalmazás, ahol beírást kell tenni, behívja a billentyűzetet.
És a Naptár alkalmazást hiába indítom újra, csak a teljes újraindítás segít.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 6 times
Hali
Reméltem, hogy a nokiának van egy kis humorérzéke. Néztem is tegnap reggel és egész nap a bakancsomat, hogy van-e benne belle! De nem volt. Szerintem ki akar szúrni velem a nokia! Ha ide löki nekem karira az újítást, akkor küldheti vele együtt a mentőket is. Boldogságom záloga biztos nem fogja szónélkül hagyni, ha az ünnepi asztalnál piszmogok a telcsivel! Vagy ahogy a drága húgom nevezi az ezt ˝maszturbálás mobillal, melyre csak a férfiak képesek˝
Na szóval, remélem hamarosan meglep minket a nokia, mert már nagyon szeretnék meglepődni 
Üdv Cs
Reméltem, hogy a nokiának van egy kis humorérzéke. Néztem is tegnap reggel és egész nap a bakancsomat, hogy van-e benne belle! De nem volt. Szerintem ki akar szúrni velem a nokia! Ha ide löki nekem karira az újítást, akkor küldheti vele együtt a mentőket is. Boldogságom záloga biztos nem fogja szónélkül hagyni, ha az ünnepi asztalnál piszmogok a telcsivel! Vagy ahogy a drága húgom nevezi az ezt ˝maszturbálás mobillal, melyre csak a férfiak képesek˝

Üdv Cs
-
- 5. szint
Addig tedd fel Taylor RC belléjét és mire jön a jézuska már tudod, hogy mit miért és hogyan a bellén! Akkor talán kimaradhat az ünnepi asztalnál a piszmogás!CsCsabesz írta:Hali
Reméltem, hogy a nokiának van egy kis humorérzéke. Néztem is tegnap reggel és egész nap a bakancsomat, hogy van-e benne belle! De nem volt. Szerintem ki akar szúrni velem a nokia! Ha ide löki nekem karira az újítást, akkor küldheti vele együtt a mentőket is. Boldogságom záloga biztos nem fogja szónélkül hagyni, ha az ünnepi asztalnál piszmogok a telcsivel! Vagy ahogy a drága húgom nevezi az ezt ˝maszturbálás mobillal, melyre csak a férfiak képesek˝Na szóval, remélem hamarosan meglep minket a nokia, mert már nagyon szeretnék meglepődni
Üdv Cs

- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Egy kis segítséget kérnék. Bemásoltam a Taylor féla 2 mappát a C-re, majd az egyik effect csomagot az E:/Effects mappába, majd reboot. Semmi. Aztán átraktam a C-re is, úgyse.Todo írta:Köszi!
C7-en tesztelve! Frankón müködik!
Kérlek Todo segíts.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- 5. szint
Nézd meg az effects mappát, ha megnyitod egyből a fájlok vannak ott vagy a mappán belül egy másik effects mappa és abban a fájlok!Első körben engem ez szívatott meg!Demens írta:Egy kis segítséget kérnék. Bemásoltam a Taylor féla 2 mappát a C-re, majd az egyik effect csomagot az E:/Effects mappába, majd reboot. Semmi. Aztán átraktam a C-re is, úgyse.Todo írta:Köszi!
C7-en tesztelve! Frankón müködik!
Kérlek Todo segíts.
Csak egy mappának szabad lennie és abban egyből a fájloknak!
- Demens
- 1. szint
Akkor most az E vagy a C gyökerébe tegyem az effects mappát?
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
-
- 5. szint
Nálam az E-n van! Amikor kicsomagolod létrehozza az effects mappát is,tehát csak egyszerüen kicsomagolod az E-reDemens írta:Akkor most az E vagy a C gyökerébe tegyem az effects mappát?
- Demens
- 1. szint
Most mindent az E-re raktam, de még mindig semmi.Todo írta:Nálam az E-n van! Amikor kicsomagolod létrehozza az effects mappát is,tehát csak egyszerüen kicsomagolod az E-reDemens írta:Akkor most az E vagy a C gyökerébe tegyem az effects mappát?