Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
papzi
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Xperia Z1c Android 4.4.4
Nem: Férfi
Has thanked: 8 times
Been thanked: 26 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: papzi »

Úgy emlékszem, hogy az Anna frissítés előtt kikapcsolt állapotban is jelzett (ébresztett) a telefon. Most meg úgy tűnik, kikapcsolt állapotban nincs ébresztő.
Lehetséges ez?
T. Todo:
Ezek a telefonok alapvetően "okostelefonok", ezért szerintem van néhány funkció, ami azért elvárható tőlük. Az, hogy a zenehallgatás mennyire tartozik ebbe bele, azon már lehet vitázni, mindenesetre a Nokiának is és más gyártóknak is voltak, vannak kimondottan u. "zenei" telefonjaik, amiben ezzel kapcsolatos funkciók hardveresen is jobban voltak, vannak támogatva...
papzi
2. szint
2. szint

"A telefonindítás sikertelen. Forduljon a márkakereskedőhöz."
Ezen felirat fogadott ma reggel bekapcsolás után. A felirat mögött a telefon rendben elindult és működött, csak nem fértem hozzá a kijelzőhöz.
Találkozott már valaki ilyennel?
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

papzi írta:Úgy emlékszem, hogy az Anna frissítés előtt kikapcsolt állapotban is jelzett (ébresztett) a telefon. Most meg úgy tűnik, kikapcsolt állapotban nincs ébresztő.
Lehetséges ez?
T. Todo:
Ezek a telefonok alapvetően "okostelefonok", ezért szerintem van néhány funkció, ami azért elvárható tőlük. Az, hogy a zenehallgatás mennyire tartozik ebbe bele, azon már lehet vitázni, mindenesetre a Nokiának is és más gyártóknak is voltak, vannak kimondottan u. "zenei" telefonjaik, amiben ezzel kapcsolatos funkciók hardveresen is jobban voltak, vannak támogatva...
Szia!
Nem akartalak megbántani a hozzászolással ez csak az én privát véleményem! Viszont az ébresztőnek müködnie kellene kikapcsolt állapotban is! Nálam müködött annán is és most bellén is rendesen teszi a dolgát!
Todo
5. szint
5. szint

papzi írta:"A telefonindítás sikertelen. Forduljon a márkakereskedőhöz."
Ezen felirat fogadott ma reggel bekapcsolás után. A felirat mögött a telefon rendben elindult és működött, csak nem fértem hozzá a kijelzőhöz.
Szerintem csinálj egy biztonsági mentést, formázd le az E meghajtót és tedd újra szoftot phoenixel!
papzi
2. szint
2. szint

Todo írta:
papzi írta:"A telefonindítás sikertelen. Forduljon a márkakereskedőhöz."
Szerintem csinálj egy biztonsági mentést, formázd le az E meghajtót és tedd újra szoftot phoenixel!
Kikapcsoltam, újra be, elmúlt. Ettől függetlenül lehet jót fog tenni neki egy újra töltés...
papzi
2. szint
2. szint

Todo írta:
papzi írta:Úgy emlékszem, hogy az Anna frissítés előtt kikapcsolt állapotban is jelzett (ébresztett) a telefon. Most meg úgy tűnik, kikapcsolt állapotban nincs ébresztő.
Lehetséges ez?
T. Todo:
Szia!
Nem akartalak megbántani a hozzászolással ez csak az én privát véleményem! Viszont az ébresztőnek müködnie kellene kikapcsolt állapotban is! Nálam müködött annán is és most bellén is rendesen teszi a dolgát!
Közben én is rájöttem, hogy működik...
Ami bekavart, hogy felraktam az Energy Saver-t, ami a régi telefonjaimon jól működött, itt viszont beírja a jelzések közé az újabb jelzést, mégsem történik semmi. A kikapcsolást rendben megteszi, de reggel sem a bekapcsoló, sem az alarm funkciót nem indítja el.
Taylor
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Nokia N8 DG Pro
Has thanked: 86 times
Been thanked: 508 times
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Taylor »

Effekt csere bármelyik Bellén: http://www.smartphonepro.hu/node/174

:bye1:
These users thanked the author Taylor for the post (total 3):
Todo (2011-12-06 kedd 13:33:29) • nokiae668 (2011-12-06 kedd 14:37:10) • Demens (2011-12-07 szer. 12:10:56)
Rating: 7.89%
Kép
Todo
5. szint
5. szint

Taylor írta:Effekt csere bármelyik Bellén: http://www.smartphonepro.hu/node/174

:bye1:
Köszi!
C7-en tesztelve! Frankón müködik!
sst17
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: sst17 »

Üdv!

T-s C7-m van, ha felrakom a taylor-féle RC Belle-t van lehetőség rá visszavarázsolni a hivatalos (jelenleg Anna) szoftver? Csak ha feltenném a Belle-t de valamikor a telót szervizelni kéne.... :)
Todo
5. szint
5. szint

sst17 írta:Üdv!

T-s C7-m van, ha felrakom a taylor-féle RC Belle-t van lehetőség rá visszavarázsolni a hivatalos (jelenleg Anna) szoftver? Csak ha feltenném a Belle-t de valamikor a telót szervizelni kéne.... :)
Sajnos C7 esetében nincs lehetőség visszatenni annát!
Vagy bevállalod, vagy nem! Én a telenoros telcsimre feltettem!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”