Ha szolgáltatos a telcsid akkor arra is volt már példa nemegyszer ,hogy ők kihagynak néha 1-1 frissítést!dsteel írta:Az rendben van, hogy késik, nincs is ezzel gond, csak legalább a 20-asnak már rajta kellene lennie gondolom, ha már 21-es is van...Todo írta:Valószinüleg olyan a product kódod (például szolgáltatós) amire még nem jelent meg az újabb szoft! A szolgáltatósok pl. a független után, 2-4 hét mire megjelennek!dsteel írta:Sziasztok, vettem egy ilyen telót, nagyon tetszik, jobb, mint az 5800-asom volt, annak tönkrement a kijelzője. A telefonom még garanciális. Azért írok, mert a telón v12-es szoft van, de olvastam, hogy van 20-as, 21-es is. Navifirmmel néztem, tényleg van. De mivel garis, nem akarom Phoenixszel frissíteni, mivel akkor ugye ugrik a gari, az OVI-ban viszont a 12-esnél nincs újabb firmware. Létezik, hogy az OVI ennyire lemaradt? Várható ott is a nagyobb verzió? Kösz a választ!
Tehát nem az ovi van lemaradva, mert az csak a gyári productod alapján tud frissíteni!
Nokia C5-03
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C5-03
-
- 1. szint
- Készüléktípus: 5800
- Nem: Férfi
- Has thanked: 0
- Been thanked: 6 times
[/quote]Az rendben van, hogy késik, nincs is ezzel gond, csak legalább a 20-asnak már rajta kellene lennie gondolom, ha már 21-es is van...[/quote]
[/quote]Ha szolgáltatos a telcsid akkor arra is volt már példa nemegyszer ,hogy ők kihagynak néha 1-1 frissítést![/quote]
Sajnálom. Mindegy, várok, mást úgysem tehetek. Jól tudom, hogy az OVIn kívül nincs más lehetőség szoftverfrisssítésre garanciavesztés nélkül?
[/quote]Ha szolgáltatos a telcsid akkor arra is volt már példa nemegyszer ,hogy ők kihagynak néha 1-1 frissítést![/quote]
Sajnálom. Mindegy, várok, mást úgysem tehetek. Jól tudom, hogy az OVIn kívül nincs más lehetőség szoftverfrisssítésre garanciavesztés nélkül?
-
- Újonc
- Készüléktípus: C5-03
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Nem is csak 1-1 frissítést. Pont írtam is korábban, hogy amikor ez E66-osomat vettem, akkor a 210-es szoft volt rajta, mikor már akkor elérhető volt a függetlenekhez a 300, 400, 410-es. Aztán kijött az 500-as (vagy talán már az 510-es). Erre rá kb. 3 héttel jött ki a szolgáltatósnál a 300-as, kb. 1 évvel azután, hogy megvettem.
-
- Újonc
- Készüléktípus: c5-03
- Been thanked: 0
2011. június 30., csütörtök 11:25:54
http://my.opera.com/Drakula456/blog/201 ... sangingtol
......................hiszen a Nokia pont egy hete adta hírül, hogy októbertől kezdve már nem ők fognak bajlódni a Symbian fejlesztésével, a szoftveren dolgozó 2800 főnyi munkaerő az Accenture nevű vállalatnál építi majd tovább a kapitalizmust.
http://my.opera.com/Drakula456/blog/201 ... sangingtol
......................hiszen a Nokia pont egy hete adta hírül, hogy októbertől kezdve már nem ők fognak bajlódni a Symbian fejlesztésével, a szoftveren dolgozó 2800 főnyi munkaerő az Accenture nevű vállalatnál építi majd tovább a kapitalizmust.
- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Has thanked: 19 times
- Kapcsolat:
Sziasztok!
Apósom vett egy ilyen telót a Telenornál,hogy otthon tudjon netezni néha.
A telefonon gond nélkül lehet netezni azonban modemként Pc-re kötve nem sikerült.
Lekértünk beállitásokat a szolgáltatótól,frissitettem a telefonon a Pc suite alkalmazást de nem csatlakozik sehogyse.Mindig hibát ir ki.
Felmerült bennem,hogy nem is alkalmas modemkénti netezésre?
Tapasztalat?
A Telenor eladói két körömreszelgetés és telefonos trécselés közben csipőből rávágják mindre,hogy nem tudják.
A telefonon gond nélkül lehet netezni azonban modemként Pc-re kötve nem sikerült.
Lekértünk beállitásokat a szolgáltatótól,frissitettem a telefonon a Pc suite alkalmazást de nem csatlakozik sehogyse.Mindig hibát ir ki.
Tapasztalat?
A Telenor eladói két körömreszelgetés és telefonos trécselés közben csipőből rávágják mindre,hogy nem tudják.
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C5-03
- Been thanked: 1 time
Töltsd le ezt: http://nds1.nokia.com/files/support/glo ... er_ALL.exegolyos írta:Sziasztok!
Tapasztalat?
Aztán telepítsd, majd kövesd az utasításokat.
- BalaG
- 2. szint
- Készüléktípus: HTC ONE V
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 0
hy all
....szerintetek mennyire éri meg megvenni a Nokia 500-at vagy ezt
(procit meg ramot meg stb les zámitva menyivel rosszabb vagy jobb ez a telo? )
....szerintetek mennyire éri meg megvenni a Nokia 500-at vagy ezt
(procit meg ramot meg stb les zámitva menyivel rosszabb vagy jobb ez a telo? )
- golyos
- 2. szint
- Készüléktípus: ZTE Grand X IN Rooted-HTC WfS
- Has thanked: 19 times
- Kapcsolat:
Mivel újjabb én mindenképpen az 500-at venném.
A procija is nagyobb lett 1ghz-es.
Bár a Ram még mindig csak 256mb.
A procija is nagyobb lett 1ghz-es.
Bár a Ram még mindig csak 256mb.
- Rating: 2.63%