Igaz még nem frissíthető vele a C7 és társai de már fent van. Kezdetnek nem rossz.

Kezdetnek?salitomi írta:Megjelent a BELLE a Nokia.hu-n!!!!
Igaz még nem frissíthető vele a C7 és társai de már fent van. Kezdetnek nem rossz.
A telóba ne dugb be teljesen az A/V csatit, mozgasd míg ki nem tisztul mind a kép és a hang is, nekem így működik!rumci2 írta:Szia!Aztán a TV-d nem tudom mennyire modern, annak a bemenetét lehet-e konfigurálni. Ha igen, akkor az is vagy PAL-ra legyen állítva vagy automatára. Illetve ha a bemeneti jelnél ha van lehetőség, akkor "composite video" legyen beállítva.
A telón ha elindítok egy videót az tökéletes.
Ha összedugom a TV-vel a hang elkezd zúgni(gerjed)és ferdén futó csíkok vannak kép helyett.
Próbáltam kihúzni a két audió kábelt de a kép nem változik.
Ez van a feleségem C7-esén is,próbáltam két telóval két kábellel sehogy sem működik.
Scart csatin és RCA-n is ugyan ez van.
Pedig jó lenne rá valami megoldás..
![]()
![]()
Már tényleg rég kész a Belle, de a lassabb procira és a kisebb memóriára külön optimalizálni kell a régi telókra (N8,E7,C7,E6-01,X7)...Todo írta:Kezdetnek?salitomi írta:Megjelent a BELLE a Nokia.hu-n!!!!
Igaz még nem frissíthető vele a C7 és társai de már fent van. Kezdetnek nem rossz.Már régóta a csapból is az folyik, hogy készvan és nemsokára itt a belle csak még a nokia saját oldalán nem írtak róla!
Ha csak annyira szívóznak majd vele mint az annával annakidején akkor még az sem kizárt, hogy az idén meg sem kapjuk!
Persze remélem nem lesz igazam és legalább karácsonyi ajándékba bellét kapunk nokiától!
Hogy érted, hogy megjelent? Pontosan hol? Milyen formában?salitomi írta:Megjelent a BELLE a Nokia.hu-n!!!!
Szia!Salmi írta:Hogy érted, hogy megjelent? Pontosan hol? Milyen formában?salitomi írta:Megjelent a BELLE a Nokia.hu-n!!!!
Október 26-án már bemutatták, hogy remekül fut mindegyik készüléken: http://www.youtube.com/watch?v=iCWAV7KAFn4sanyci írta:Már tényleg rég kész a Belle, de a lassabb procira és a kisebb memóriára külön optimalizálni kell a régi telókra (N8,E7,C7,E6-01,X7)...Todo írta:Kezdetnek?salitomi írta:Megjelent a BELLE a Nokia.hu-n!!!!
Igaz még nem frissíthető vele a C7 és társai de már fent van. Kezdetnek nem rossz.Már régóta a csapból is az folyik, hogy készvan és nemsokára itt a belle csak még a nokia saját oldalán nem írtak róla!
Ha csak annyira szívóznak majd vele mint az annával annakidején akkor még az sem kizárt, hogy az idén meg sem kapjuk!
Persze remélem nem lesz igazam és legalább karácsonyi ajándékba bellét kapunk nokiától!
C7, X7, N8 csak jovoben fog belle-t kapni. legalabbis ezt mondtak.Todo írta:Kezdetnek?salitomi írta:Megjelent a BELLE a Nokia.hu-n!!!!
Nekem a 3.18.036-os verzió van fent és tökéletesen müködik!Demens írta:Sziasztok.
Ma rákattintottam a Nokia Store ikonjára és csak egy fekete képernyő fogad indulás után. Volt újraindítás. Töröljem és telepítsem újra? Lehet a legújabb verzió a bugos?