Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Nem: Férfi
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

Sziasztok!

Nem tudom, hogy volt e már szó róla, de nekem a Nokia store alkalmazás, nem akar belépni, mindig átirányit a gyári böngészőbe, hogy töltsem le az alkalmazást, de le van akkor se megy, ugyanez van!
A legutolsó beta verzioju store alkalmazás volt rajta! és ment csak ma csinalja ezt és a legujabb qt van fent, mindennel együtt!!!)
Hogyan tudnám elővarázsolni azt Nokia áruházat??? :hmm2: ;)
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

nokiae668 írta:Sziasztok!

Nem tudom, hogy volt e már szó róla, de nekem a Nokia store alkalmazás, nem akar belépni, mindig átirányit a gyári böngészőbe, hogy töltsem le az alkalmazást, de le van akkor se megy, ugyanez van!
A legutolsó beta verzioju store alkalmazás volt rajta! és ment csak ma csinalja ezt és a legujabb qt van fent, mindennel együtt!!!)
Hogyan tudnám elővarázsolni azt Nokia áruházat??? :hmm2: ;)
Próbáld meg törölni a progit, majd feltenni a 3.16-os beta verziót: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=44122
Nekem ez van a telcsin és tökéletesen müködik!
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy a Menuswitch nevű programnak a régebbi verziójához tudna valaki linket adni? Sehogy sem találom. Ami fent van, a 2.0-ával az a baj, hogy bekavar az ikon nevekbe, eltünteti némelyiket, vagy csak félig látszik.
Előre is köszönöm a segítséget.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Demens írta:Sziasztok!

Abban kérnék segítséget, hogy a Menuswitch nevű programnak a régebbi verziójához tudna valaki linket adni? Sehogy sem találom. Ami fent van, a 2.0-ával az a baj, hogy bekavar az ikon nevekbe, eltünteti némelyiket, vagy csak félig látszik.
Előre is köszönöm a segítséget.
Itt az 1.00-as verzió.
Itt meg az 1.1.
These users thanked the author potter55 for the post:
Demens (2011-11-05 szomb. 02:14:05)
Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Sziasztok

Tegnap lehúztam a 6.5-ös opera minit. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Én a minit használom a leggyakrabban és most még szívesebben böngészek rajta. Gyorsabb lett az oldalak betöltése és tetszik a fenti állapot sor is. Kár, hogy az óra nem látszik benne, de ez bellével még változhat. Szóval jó lett na!
nokiae668
4. szint
4. szint

Sziasztok!

Korábban irtam, hogy nem müködött jól a Nokia store-om! de hard reset után megjavult és amikor feltelepitette az áruházat máris egy frissités fogadott, és miután azt is feltelepítette, utána láttam hogy az frissítés a legujabb áruház, amit felakartam rakni beta-ba, most akkor kijött a végleges "belle"s áruház???

Egyébként, amit én töltöttem fel qt csomagot a legujabb abból volt valami ami zavarta, szerintem a "qt quickcomponent" volt, de nem tudom, most nekem jo a 4.7.3 as az müködik és ha majd kiadják a belle-t ugyis újra flashelem az egészet! ;)

Szerk.: Kiadták a hivatalos Nokia storet, itt van: http://betalabs.nokia.com/apps/store-qm ... ssive=true

És már a Nokia maps suiton is dolgoznak, most telepítem a betat, remélem ha ezeket kiadják akkor rövidesen a Bellere is sor kerül és még a legfontosabb a Nokia suit és végleges! ;)
Raikkonendani
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia 808 PV
Has thanked: 6 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: Raikkonendani »

Sziasztok!

Nem tudom lett-e már tárgyalva, de a keresőben nem találtam. Nokia C7-en megoldható már az AC3 hangformátumú videófájlok lejátszása? Persze úgy gondoltam, hogy a hangot is lejátssza. :)
3510i -> K500i -> K610i -> E52 -> N70 -> E63 -> C7
nokiae668
4. szint
4. szint

Raikkonendani írta:Sziasztok!

Nem tudom lett-e már tárgyalva, de a keresőben nem találtam. Nokia C7-en megoldható már az AC3 hangformátumú videófájlok lejátszása? Persze úgy gondoltam, hogy a hangot is lejátssza. :)
Mert meg nincs rá megoldás..., talán a Belle-ben... ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
Raikkonendani (2011-11-05 szomb. 17:10:06)
Rating: 2.63%
ordas23
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ordas23 »

hy all.

kis problémába ütköztem ma.betettem egy másiksimet telomba, és anti theft kért vmi kodot, a nélkül nem használhto a másik. rákerestem alap kodra, 12345 , de nem jo. ilyenkor mi az istent lehet tenni? hogy feloldjam ezt a progit? elöre is thx.
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

nokiae668 írta:Sziasztok!

Korábban irtam, hogy nem müködött jól a Nokia store-om! de hard reset után megjavult és amikor feltelepitette az áruházat máris egy frissités fogadott, és miután azt is feltelepítette, utána láttam hogy az frissítés a legujabb áruház, amit felakartam rakni beta-ba, most akkor kijött a végleges "belle"s áruház???

Egyébként, amit én töltöttem fel qt csomagot a legujabb abból volt valami ami zavarta, szerintem a "qt quickcomponent" volt, de nem tudom, most nekem jo a 4.7.3 as az müködik és ha majd kiadják a belle-t ugyis újra flashelem az egészet! ;)

Szerk.: Kiadták a hivatalos Nokia storet, itt van: http://betalabs.nokia.com/apps/store-qm ... ssive=true

És már a Nokia maps suiton is dolgoznak, most telepítem a betat, remélem ha ezeket kiadják akkor rövidesen a Bellere is sor kerül és még a legfontosabb a Nokia suit és végleges! ;)
Részben kapcsolódik. Én is felraktam az új Qt packot és a Nokia Bubbles és a Dukto is besz@art. Szóval akkor most melyik Qt kavart vajon be?
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”