Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia C7-00
Egészen tegnapig, ha újraindítottam a telefont, simán Telenor HU-t írt ki, a nethez csatlakozáskor vagy hívás után írta hozzá a kukacot. A sim cserét majd alkalomadtán megejtem szerintem, csak fater is kell hozzá, mivel az ő nevére lett véve még anno.
-
- Újonc
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Szevasztok!
A problémám az lenne hogy frissítettem a telefonomat (C7) és most nincsen benne magyar nyelv!
Elolvastam hogy hogyan is kell csinálni de nekem az a leírás ami van ott sajnos nem elég pontos .
Azt szeretném kérni hogy akinek van rá ideje és kedve is legyen szíves és írja le nekem pontosan pontról pontra hogyan is kell rátenni a magyar szoftver vagy akár MSN-en, Skype-on is segíthetne (persze csak ha van kedve hozzá) de én nagyon megköszönném mert kérdeztem Nokiában mennyiért teszik rá a magyar szoftver a válasz 6000Ft-volt .
Ezért szeretném én rátenni csak nem merek belekezdeni.
Remélem lesz aki segít majd nekem ebben!
Előre is köszi!
A problémám az lenne hogy frissítettem a telefonomat (C7) és most nincsen benne magyar nyelv!
Elolvastam hogy hogyan is kell csinálni de nekem az a leírás ami van ott sajnos nem elég pontos .
Azt szeretném kérni hogy akinek van rá ideje és kedve is legyen szíves és írja le nekem pontosan pontról pontra hogyan is kell rátenni a magyar szoftver vagy akár MSN-en, Skype-on is segíthetne (persze csak ha van kedve hozzá) de én nagyon megköszönném mert kérdeztem Nokiában mennyiért teszik rá a magyar szoftver a válasz 6000Ft-volt .
Előre is köszi!
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Nem tudom ezt olvastad-e? Lehet, hogy ez elég részletes: viewtopic.php?f=140&t=2493&start=3530#p294519wolfbalu írta:Szevasztok!
Előre is köszi!
-
- Újonc
- Been thanked: 0
Igen ezt olvastam ! Le is töltöttem minden fájlt csak utána nincsen leírva melyiket mikor kell használni. Formázd az E-t stb...Todo írta: Nem tudom ezt olvastad-e? Lehet, hogy ez elég részletes: viewtopic.php?f=140&t=2493&start=3530#p294519
Nekem egy olyan leírás kellene ami ennél azért egyszerűbb azok is megértik akik nem értenek annyira a telefonhoz.
pl. egy ilyen 1. lépes letöltés 2. (csináld ezt) stb... szóval egy lépésről lépésre leírás ami mindent pontosan leír
Lehet sőt biztos másnak ment csak én nem igazán értek a telefon hackelés ilyesmikhez mert még sosem csináltam, azért kértem egy pl. MSN-es segítséget ahol közvetlenül segít valaki hogy most ezt kell kitömöríteni felmásolni stb.. mert nem szeretném elrontani a telefont .
-
- 1. szint
- Készüléktípus: nokia lumia 920
- Nem: Férfi
- Has thanked: 40 times
- Been thanked: 2 times
Szia! SAjnos nem tudom törölni a témát, meivel az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg. Pedig a memória kártyára telepítve van több téma is amit a Témák-Általános menüpont alatt el is tudok indítani ill. jelölve is látható, hogy a (F)memória kártyára vannak telepítve. Szerinted miért van ez? Milyen más úton törölhetném a témákat? Várom válaszotokat köszönettel!marcus86 írta:Szervusz! Beállítások-Alkalmazáskezelő-Telepített alkalmazások- és itt megkeresed a témát, hosszan bökj rá, és kiválasztod az eltávolítást.
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Szia!pelyhe67 írta:Szia! SAjnos nem tudom törölni a témát, meivel az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg. Pedig a memória kártyára telepítve van több téma is amit a Témák-Általános menüpont alatt el is tudok indítani ill. jelölve is látható, hogy a (F)memória kártyára vannak telepítve. Szerinted miért van ez? Milyen más úton törölhetném a témákat? Várom válaszotokat köszönettel!marcus86 írta:Szervusz! Beállítások-Alkalmazáskezelő-Telepített alkalmazások- és itt megkeresed a témát, hosszan bökj rá, és kiválasztod az eltávolítást.
Formázd a memóriakártyát!
- Rating: 2.63%
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Miért nem fér el rajta? Erre is van válasz a GYIK-ban.pelyhe67 írta:Szia! SAjnos nem tudom törölni a témát, meivel az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg. Pedig a memória kártyára telepítve van több téma is amit a Témák-Általános menüpont alatt el is tudok indítani ill. jelölve is látható, hogy a (F)memória kártyára vannak telepítve. Szerinted miért van ez? Milyen más úton törölhetném a témákat? Várom válaszotokat köszönettel!marcus86 írta:Szervusz! Beállítások-Alkalmazáskezelő-Telepített alkalmazások- és itt megkeresed a témát, hosszan bökj rá, és kiválasztod az eltávolítást.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
-
- 5. szint
Telepítsd újra úgyan azt a témát a memóriakártyára akkor már valószinüleg látható lesz az alkalmazáskezelőben és tudod törölni!pelyhe67 írta:Szia! SAjnos nem tudom törölni a témát, meivel az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg. Pedig a memória kártyára telepítve van több téma is amit a Témák-Általános menüpont alatt el is tudok indítani ill. jelölve is látható, hogy a (F)memória kártyára vannak telepítve. Szerinted miért van ez? Milyen más úton törölhetném a témákat? Várom válaszotokat köszönettel!marcus86 írta:Szervusz! Beállítások-Alkalmazáskezelő-Telepített alkalmazások- és itt megkeresed a témát, hosszan bökj rá, és kiválasztod az eltávolítást.
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Been thanked: 5 times
Aki djuice-os: Tudtátok hogy az a kis matric illetve kulcstartó NFC-s, amit a szolgáltatásod mellé adnak, hogy kedvezményesen vásárolhass? Az első pálya sorozatot fel is tudtam vele oldani az Angry Birds magicben De gondolom a többihez különböző eszköz kell. Illetve a tartalma nekem üres, ezért gondoltam poénból írok rá a Nokia Tag Writer-el, így most ha hozzáérek, az én telefonszámomat és nevemet jelzi vissza, hogy fel akarom-e hívni (e-névjegykártya )
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
-
- 5. szint
Szia potter55! Gondolom te törölted azt a hozzászolást amit az N8 topicba is betettem ( Ha nem akkor szíves elnézésedet kérem),de nem azért tettem be ide is, hogy a hozzászolásaim száma szaporodjon, hanem azért, mert mint te is tudod sok olyan fórumozó van aki csak a készülékének megfelelő topicot olvassa és gondoltam ez egy őket is érintő téma! Igaz, hogy a cikkben nincs a C7 a felsorolások között, de mivel a symbia^3-as sorozatot emlitik, így azt feltételezem,hogy érdekes hír lehet a számukra is!
Tehát:
Újabb firmware frissítés érkezik a symbian^3-as telcsikre! Akkor Belle valószinüleg karácsonyig várat magára?!
http://www.nokianews.hu/Uj_firmware_fri ... 10.15.html
Tehát:
Újabb firmware frissítés érkezik a symbian^3-as telcsikre! Akkor Belle valószinüleg karácsonyig várat magára?!
http://www.nokianews.hu/Uj_firmware_fri ... 10.15.html