Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
marcus86
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7-00 + 1209
Has thanked: 4 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: marcus86 »

Egészen tegnapig, ha újraindítottam a telefont, simán Telenor HU-t írt ki, a nethez csatlakozáskor vagy hívás után írta hozzá a kukacot. A sim cserét majd alkalomadtán megejtem szerintem, csak fater is kell hozzá, mivel az ő nevére lett véve még anno.
wolfbalu
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wolfbalu »

Szevasztok!

A problémám az lenne hogy frissítettem a telefonomat (C7) és most nincsen benne magyar nyelv!
Elolvastam hogy hogyan is kell csinálni de nekem az a leírás ami van ott sajnos nem elég pontos .
Azt szeretném kérni hogy akinek van rá ideje és kedve is legyen szíves és írja le nekem pontosan pontról pontra hogyan is kell rátenni a magyar szoftver vagy akár MSN-en, Skype-on is segíthetne (persze csak ha van kedve hozzá) de én nagyon megköszönném mert kérdeztem Nokiában mennyiért teszik rá a magyar szoftver a válasz 6000Ft-volt .
Ezért szeretném én rátenni csak nem merek belekezdeni.
Remélem lesz aki segít majd nekem ebben!
Előre is köszi!
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

wolfbalu írta:Szevasztok!

A problémám az lenne hogy frissítettem a telefonomat (C7) és most nincsen benne magyar nyelv!
Elolvastam hogy hogyan is kell csinálni de nekem az a leírás ami van ott sajnos nem elég pontos .
Azt szeretném kérni hogy akinek van rá ideje és kedve is legyen szíves és írja le nekem pontosan pontról pontra hogyan is kell rátenni a magyar szoftver vagy akár MSN-en, Skype-on is segíthetne (persze csak ha van kedve hozzá) de én nagyon megköszönném mert kérdeztem Nokiában mennyiért teszik rá a magyar szoftver a válasz 6000Ft-volt .
Ezért szeretném én rátenni csak nem merek belekezdeni.
Remélem lesz aki segít majd nekem ebben!
Előre is köszi!
Nem tudom ezt olvastad-e? Lehet, hogy ez elég részletes: viewtopic.php?f=140&t=2493&start=3530#p294519
wolfbalu
Újonc
Újonc
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: wolfbalu »

Todo írta: Nem tudom ezt olvastad-e? Lehet, hogy ez elég részletes: viewtopic.php?f=140&t=2493&start=3530#p294519
Igen ezt olvastam ! Le is töltöttem minden fájlt csak utána nincsen leírva melyiket mikor kell használni. Formázd az E-t stb...
Nekem egy olyan leírás kellene ami ennél azért egyszerűbb azok is megértik akik nem értenek annyira a telefonhoz.
pl. egy ilyen 1. lépes letöltés 2. (csináld ezt) stb... szóval egy lépésről lépésre leírás ami mindent pontosan leír :)
Lehet sőt biztos másnak ment csak én nem igazán értek a telefon hackelés ilyesmikhez mert még sosem csináltam, azért kértem egy pl. MSN-es segítséget ahol közvetlenül segít valaki hogy most ezt kell kitömöríteni felmásolni stb.. mert nem szeretném elrontani a telefont .
pelyhe67
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia lumia 920
Nem: Férfi
Has thanked: 40 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: pelyhe67 »

marcus86 írta:Szervusz! Beállítások-Alkalmazáskezelő-Telepített alkalmazások- és itt megkeresed a témát, hosszan bökj rá, és kiválasztod az eltávolítást.
Szia! SAjnos nem tudom törölni a témát, meivel az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg. Pedig a memória kártyára telepítve van több téma is amit a Témák-Általános menüpont alatt el is tudok indítani ill. jelölve is látható, hogy a (F)memória kártyára vannak telepítve. Szerinted miért van ez? Milyen más úton törölhetném a témákat? Várom válaszotokat köszönettel!
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

pelyhe67 írta:
marcus86 írta:Szervusz! Beállítások-Alkalmazáskezelő-Telepített alkalmazások- és itt megkeresed a témát, hosszan bökj rá, és kiválasztod az eltávolítást.
Szia! SAjnos nem tudom törölni a témát, meivel az alkalmazás kezelőben nem jelenik meg. Pedig a memória kártyára telepítve van több téma is amit a Témák-Általános menüpont alatt el is tudok indítani ill. jelölve is látható, hogy a (F)memória kártyára vannak telepítve. Szerinted miért van ez? Milyen más úton törölhetném a témákat? Várom válaszotokat köszönettel!
Szia!

Formázd a memóriakártyát!
These users thanked the author nokiae668 for the post:
pelyhe67 (2011-10-15 szomb. 22:09:52)
Rating: 2.63%
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Hozzászólás Szerző: potter55 »

pelyhe67 írta:
Miért nem fér el rajta? Erre is van válasz a GYIK-ban.
These users thanked the author potter55 for the post:
pelyhe67 (2011-10-15 szomb. 22:09:42)
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
Todo
5. szint
5. szint

pelyhe67 írta:
Telepítsd újra úgyan azt a témát a memóriakártyára akkor már valószinüleg látható lesz az alkalmazáskezelőben és tudod törölni!
These users thanked the author Todo for the post:
pelyhe67 (2011-10-15 szomb. 22:09:25)
djpety
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nexus 4
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: djpety »

Aki djuice-os: Tudtátok hogy az a kis matric illetve kulcstartó NFC-s, amit a szolgáltatásod mellé adnak, hogy kedvezményesen vásárolhass? Az első pálya sorozatot fel is tudtam vele oldani az Angry Birds magicben :) De gondolom a többihez különböző eszköz kell. Illetve a tartalma nekem üres, ezért gondoltam poénból írok rá a Nokia Tag Writer-el, így most ha hozzáérek, az én telefonszámomat és nevemet jelzi vissza, hogy fel akarom-e hívni (e-névjegykártya :D)
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
Todo
5. szint
5. szint

Szia potter55! Gondolom te törölted azt a hozzászolást amit az N8 topicba is betettem ( Ha nem akkor szíves elnézésedet kérem),de nem azért tettem be ide is, hogy a hozzászolásaim száma szaporodjon, hanem azért, mert mint te is tudod sok olyan fórumozó van aki csak a készülékének megfelelő topicot olvassa és gondoltam ez egy őket is érintő téma! Igaz, hogy a cikkben nincs a C7 a felsorolások között, de mivel a symbia^3-as sorozatot emlitik, így azt feltételezem,hogy érdekes hír lehet a számukra is!
Tehát:
Újabb firmware frissítés érkezik a symbian^3-as telcsikre! Akkor Belle valószinüleg karácsonyig várat magára?!
http://www.nokianews.hu/Uj_firmware_fri ... 10.15.html
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”