Nokia C5

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
potter55
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia N73
Nem: Férfi
Has thanked: 10 times
Been thanked: 551 times

Re: Nokia C5

Hozzászólás Szerző: potter55 »

Carlintos írta: Hát akkor nagyon sokmindenre nem használható... :(
Sajnos meg kell érteni, hogy ez egy telefon és nem GPS vevő. Ha van benne nem azt jelenti, hogy fel tudja váltani egy rendes GPS-t.
Az tény, hogy vannak telefonok, amikben elég jó minőségű a GPS és ott hamar talál is jelet.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki. :)

Nokia mobilok zenei klipekben. :D
droland1978
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C5-00
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: droland1978 »

Carlintos írta:
droland1978 írta:
Carlintos írta:Sziasztok.

Tegnap vettem egy C5 00.2 telefont és kérdéseim lennének a GPS-el kapcsolatban.
Pl itthon viszonylag könnyen talál műholdat és megkapom az adatokat, tudok navigálni, meg ilyesmik. Viszont a keletiben és a blahán csak látja a műholdakat (nézem a kis csíkokat, valamelyik teli is van, valamelyik nullán, de egyik sem vált kékre), de folyamatosan azt írja, hogy Várakozás a GPS-re és semmi. Ilyenkor a kis csíkok ugrálnak: eltűnnek, megjelennek, ilyesmik.

Olyan is van (zárt térben) hogy megkapom az adatokat, és néha kiirja a Jelerőséggre, hogy Nincs elérhető műholdadat, aztán visszajönnek a csikok és kéken látja őket).

Van valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Újonc vagyok GPS témában, ez az első device-om ami tud ilyet.
(beállításoknál csak a belső GPS van beállítva, szerver és ilyesmik pedig a T-Mobile-os alapértelmezetten).

Előre is köszönöm a segítséget!
Ha túl sok a téged körülvevő épület, vagy túlságosan zárt helyen vagy, akkor sajnos ez van.
Hát akkor nagyon sokmindenre nem használható... :(
Hát én meg nem így gondolom, mert pl. olaszországban voltunk nyaralni HŐVÉDETT 307-esben és alagutak kivételével egyszer sem - ismétlem 1x sem - vesztett jelet az 1000km-es uton. UI: Alaguttal csak osztrákban és olaszban találkoztunk.
zomatt
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5500
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: zomatt »

Milyen fw van a telefonodon? Hol gyártották?
Az én GPS-em valahogy nagyon vacak. Nyílt terepen sem akar működni.
A telóm egyébként Finn gyártmány és 061.005-ös vodás fw van rajta. Nem értem, mi lehet a gond....
droland1978
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C5-00
Has thanked: 2 times
Been thanked: 9 times

Hozzászólás Szerző: droland1978 »

Gyári független (tehát nem vodás, meg telenoros, meg t-online-os belemászkálós szoft) és konkrétan 071.005 - RM645
Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

Hali !

Az normális, vagy mitől lehet, hogy a beépített zenelejátszó a kishangszórót használja?

ez is speciel úgy derült ki, hogy behalt, és nem hallatszik hívás közben a beszédhang, nem szólnak a billentyűzet hangok valamint a zenelejátszó nem szól...első kettőről tudom, hogy a nokiák legnagyobb részénél a kishangszórón szólt, de olyannal még nem nagyon találkoztam, amelynél a zene is azon ment (inkább csak nagyon régi típusoknál)...és utólag mondta asszony, hogy eleve halk volt a zene, szóval úgy néz ki, hogy azon szólt....a nagyhangszóró működik, mert a figyelmeztető hangok (ébresztő, hívás, stb) szólnak
potter55
Moderátor
Moderátor

Shiwo írta:Hali !

Az normális, vagy mitől lehet, hogy a beépített zenelejátszó a kishangszórót használja?

ez is speciel úgy derült ki, hogy behalt, és nem hallatszik hívás közben a beszédhang, nem szólnak a billentyűzet hangok valamint a zenelejátszó nem szól...első kettőről tudom, hogy a nokiák legnagyobb részénél a kishangszórón szólt, de olyannal még nem nagyon találkoztam, amelynél a zene is azon ment (inkább csak nagyon régi típusoknál)...és utólag mondta asszony, hogy eleve halk volt a zene, szóval úgy néz ki, hogy azon szólt....a nagyhangszóró működik, mert a figyelmeztető hangok (ébresztő, hívás, stb) szólnak
Nem normális az tuti. De jó kérdés, hogy mitől lehet. De ha nem működik a kishangszóró, akkor szerviz cserére.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.

Shiwo
1. szint
1. szint
Készüléktípus: samsung i8910

Hozzászólás Szerző: Shiwo »

visszavittem garosan, kicserélték a kishangszórót meg reset-et nyomtak a telón, úgy jó volt...hazahoztuk, megint nincs hang...mondom wtf..szüttyögtem vele egy darabig, és rájöttem a hibára... állandóan úgy érzékeli, hogy be van dugva a füles..indításkor megkérdezi, hogy milyen típusú eszköz lett beledugva (akkor is ha nincs rádugva a füles)... ha nem választok, hanem kilövöm, akkor okés a teló...de ha rádugunk fülest, hiába húzzuk ki, továbbra is úgy érzékeli, mintha be lenne dugva.. hard reset nem segített... ha csinálnék nokia pc suittal egy soft frissítést, azzal bukna a garancia (témobiléknál) ? persze lehet az sem segítene...
potter55
Moderátor
Moderátor

Shiwo írta:visszavittem garosan, kicserélték a kishangszórót meg reset-et nyomtak a telón, úgy jó volt...hazahoztuk, megint nincs hang...mondom wtf..szüttyögtem vele egy darabig, és rájöttem a hibára... állandóan úgy érzékeli, hogy be van dugva a füles..indításkor megkérdezi, hogy milyen típusú eszköz lett beledugva (akkor is ha nincs rádugva a füles)... ha nem választok, hanem kilövöm, akkor okés a teló...de ha rádugunk fülest, hiába húzzuk ki, továbbra is úgy érzékeli, mintha be lenne dugva.. hard reset nem segített... ha csinálnék nokia pc suittal egy soft frissítést, azzal bukna a garancia (témobiléknál) ? persze lehet az sem segítene...
Vidd vissza megint, mert szerintem egy szoftverfrissítés nem oldaná meg.

tmarkm
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Has thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: tmarkm »

Sziasztok! Milyen product kódot kell megadni ahhoz, hogy a 071.005-re tudjam frissíteni a telót???
potter55
Moderátor
Moderátor

tmarkm írta:Sziasztok! Milyen product kódot kell megadni ahhoz, hogy a 071.005-re tudjam frissíteni a telót???
Színnek megfelelően:
C5
059C4Z3: EURO 3 BLACK
059C277: EURO 3 PINK
0593671: EURO 3 WHITE
0593722: EURO 3 WM GREY

Válasz küldése

Vissza: “C-széria”