Damage401 írta:Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, kijelző fényerejével kapcsolatban. Nos kollégáimnak is van C7 es. Az egyiknek T mobilos, a másiknak Telenoros. Az enyém is Telenoros. Nos megnéztem és ha közepesre állítom a fényerőt mind a három készüléken akkor a kollégáknak a készüléke világossabb mint az enyém. Nos ha én maxra teszem akkor érem el azt a világosságot ami nekik a középső beállítást teszi. Ha náluk is maxra tolom fel akkor is meglátszik hogy az enyém " sötétebb".
Miért van ez? nem lilás a képernyő. Csak engem érdekel hogy miért lehet ez.
Még egy kérdésem lenne. Nos barátnőm a Nokia 5800Xm megfürösztötte, amely már nem kapcsol be sajnos. Illetve volt hozzá egy gyári 8GB memória kártya amely már a 4. napja szárad. Ma próbáltam ki a gépen msd olvasóval és hibátlanul müködik, minden adat megvan. Barátnőm felajánlotta hogy használhatom a C7mben ha nem okoz zárlatot a továbbiakban. Tudom nagyon gyerekes a kérdés, mivel kitudja meddig mehet rövidrezár mindent azt lőttek az egésznek még lehet a telefonnak is. Szerintetek hadjam a fenébe a kártyát és kukázzam vagy ez msd nem fog tönkre menni?
Üdv Damage
Nekem és fürdött már meg kártyám hagytam megszáradni kipróbáltam és azóta is azt használom, de nem tudom hogy okozhat e zárlatot későbbiekben, de nem is gondoltam ilyenre eddig

a fényerőre nem tudok mit mondani, nincs összehasonlítási alapom, nekem most cseréltek screen-t mert ha levette a fényerejét a készülék akkor becsíkozódott.