Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C 7-00
- Nem: Férfi
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Kijött telenora is az Anna frissítés, a telefon is megtalálta és az ovi suite is. De ovi suitéval nem sikerült feltennem, nekem is azt a hibát adta ki hogy elvesztette az usb kapcsolatot, kapcsoljam ki-be, húzzam le a kábelt majd vissza és próbáljam újra de így se ment ugyan ehez a hibához jutottam, nokia softver updater-el viszont gond nélkül sikerült felraknia az Annát. Bár szerintem ez nem egy teljeskörű szoft.frissítés, bár a telón minden megváltozott látszólag egy full Anna de, minden megmaradt az sms-ek tel.könyv videó, zene, minden... Egyenlőre ez jó, de lassan rá kéne szánom magam egy teljes ürítésre és úgy felrakni a softot, bár egyenlőre még fpgalmam sincs hogy kell.
Jah és a kikapcsoló gomb megnyomása továbbra is tökéletesen működik, csak annyi hogy rövid megnyomásnál átrendezte a menüpontokat, most a végére kerültek a profilok, és előre a tel ëzárás stb..
Jah és a kikapcsoló gomb megnyomása továbbra is tökéletesen működik, csak annyi hogy rövid megnyomásnál átrendezte a menüpontokat, most a végére kerültek a profilok, és előre a tel ëzárás stb..
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Ingyenessé tettem a programom: http://store.ovi.com/content/169609
Próbáljátok ki, várom a véleményeket.
- Rating: 5.26%
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Nem rossz progi, de ha nincs felkapcsolva a vaku akkor a vörös fény világit, ngem nem zavar, de szolok, mert észre vettem!djpety írta:Ingyenessé tettem a programom: http://store.ovi.com/content/169609

- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Been thanked: 5 times
Tudom, ezt nem lehet sajna máshogy megoldani - Egyenlőre - De dolgozom rajtanokiae668 írta:Nem rossz progi, de ha nincs felkapcsolva a vaku akkor a vörös fény világit, ngem nem zavar, de szolok, mert észre vettem!djpety írta:Ingyenessé tettem a programom: http://store.ovi.com/content/169609
Próbáljátok ki, várom a véleményeket.![]()

History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Been thanked: 0
Sziasztok!listi írta:Szaisztok.
Frissítettem Annára, plusz az összes frissítést felraktam amit
az ovi suite felkínált, köztük az oviárúháat is. Az árúházat el tudon
indítani, de a belépés már nem megy. Amikor rányomok a
bejelentkezésre, csak pörög és pörög a kis kerék. Mit tehetek,
hogy be tudjak jelentkezni? Még annyit, hogy t-mobilos a C7-esem.
Nekem is hasonló a problémám, csak én még a bejelentkezésig sem jutok el.
Eddig csak bosszúságot okoz nekem ez az Anna

- deurob
- 1. szint
- Készüléktípus: GS4
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 1 time
Nektek már működik a Navifirm? Az 1.3-asat NavifirmPlus-t próbálom, Nokia Care Suit módban azóta is server elérési hibát jelez, de a Production External és a Quality Assurance mód működik - hiába törlöm a cache-t is. Régebbi Navifirm - ami még nem a plus - is működik. Valami blokkolja a gépemen vagy tényleg nem működik?
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7 CB
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 1 time
Csáó! Én is jártam, igaz én a 14.02 vel is szenvedtem az ovi-val, de Anna se akarta ezért úgy orvosoltam, hogy anna fel+ az egyik frissítés sikerült neki, a 2 már nem:S csatt neki egy HARD RESET /mert hát beszélj nővel bot nélkül...Fabio eM. írta:Anna 1/2 és az Ovi áruházt nem teszi fel, hibát ír :S

UI:előtte egy mentést azért csinálj előtte, mert nekem pl a videók is elvesztek HR után....