Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Re: Nokia C7-00
Aki már tudott Annára frissíteni, azoktól kérdezem: mi igaz abból, hogy az Anna utáni 2 frissítés telepítése után teljes licences lesz a Quickoffice? (forrás: http://symbianworld.org/9743-nfc-enable ... -features/ )
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Been thanked: 34 times
Semmi?marcus86 írta:Aki már tudott Annára frissíteni, azoktól kérdezem: mi igaz abból, hogy az Anna utáni 2 frissítés telepítése után teljes licences lesz a Quickoffice? (forrás: http://symbianworld.org/9743-nfc-enable ... -features/ )

Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- deurob
- 1. szint
- Készüléktípus: GS4
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 1 time
Nekem maradt simán csak viewer - ha új dokumentumot akarok nyitni, akkor szól, hogy nincs licenszem.marcus86 írta:Aki már tudott Annára frissíteni, azoktól kérdezem: mi igaz abból, hogy az Anna utáni 2 frissítés telepítése után teljes licences lesz a Quickoffice? (forrás: http://symbianworld.org/9743-nfc-enable ... -features/ )
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 0
A navifirmel letöltendö fájlok mellé még ki kell pipálni és le kell tölteni a 16.emmc.fpsx végű fájlt is és igy együtt a 9 fájlt betenni a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 mappába!
Ez a fájl tartalmazza az E meghajtó gyári tartalmát![/quote]
Szia Todo!
Köszi szépen!
Nekem a RM-675_M005.21.emmc.fpsx végű fájl jelent meg letöltésre.
Gondolom, az én esetemben, ezt kell letölteni.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a garanciába nem szól bele Phoenix-es frissítés?
Köszi! Mikail[/quote]
Szia!
Igen valószinüleg a te esetedben az a fájl, mert most nézem, hogy a frost metal-nál M005.21, de például a charcol black-nél
M005.16! A phoenix a productot nem írja át igy elméletileg a garancia nem ugrik! Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy ha nagyon kukacosak a szervízben akkor beleköthetnek, abba ha egy szolgáltatós telon független frimware van! Ha szolgáltatós a telod akkor ha véletlen szervízbe kell vinni akkor phoenixel visszateszed rá a szolgáltatós szoftot és akkor már egy szavuk sem lehet! Ez viszont azon alapul, hogy mire szervízbe viszed ( reméljük nem kell szervízelni ) addigra a szolgáltatod is kiadja a saját verzióját! Ha meg olyan problémája lesz a telcsinek, hogy be sem tudod kapcsolni akkor ők sem tudják megmondani milyen szoft volt rajta! Ha a telod nem szolgáltatós és a productodnak megfelelő szoftot teszed rá akkor végképp semmi köze a garanciavesztéshez! Ennek viszont megint van egy apró "buktatója"! Ha a telod nem erre a régióra lett kiadva és a gyári productodnak megfelelő szoftot teszed rá akkor esetleg eltünik a magyar nyelv![/quote]
Ezer Köszönet
Todonak!!!
A segítségével , sikerült feltegyem az Annát, és minden Okés!
Mikail
Ez a fájl tartalmazza az E meghajtó gyári tartalmát![/quote]
Szia Todo!
Köszi szépen!
Nekem a RM-675_M005.21.emmc.fpsx végű fájl jelent meg letöltésre.
Gondolom, az én esetemben, ezt kell letölteni.
Még azt szeretném megkérdezni, hogy a garanciába nem szól bele Phoenix-es frissítés?
Köszi! Mikail[/quote]
Szia!
Igen valószinüleg a te esetedben az a fájl, mert most nézem, hogy a frost metal-nál M005.21, de például a charcol black-nél
M005.16! A phoenix a productot nem írja át igy elméletileg a garancia nem ugrik! Az igazsághoz viszont hozzátartozik, hogy ha nagyon kukacosak a szervízben akkor beleköthetnek, abba ha egy szolgáltatós telon független frimware van! Ha szolgáltatós a telod akkor ha véletlen szervízbe kell vinni akkor phoenixel visszateszed rá a szolgáltatós szoftot és akkor már egy szavuk sem lehet! Ez viszont azon alapul, hogy mire szervízbe viszed ( reméljük nem kell szervízelni ) addigra a szolgáltatod is kiadja a saját verzióját! Ha meg olyan problémája lesz a telcsinek, hogy be sem tudod kapcsolni akkor ők sem tudják megmondani milyen szoft volt rajta! Ha a telod nem szolgáltatós és a productodnak megfelelő szoftot teszed rá akkor végképp semmi köze a garanciavesztéshez! Ennek viszont megint van egy apró "buktatója"! Ha a telod nem erre a régióra lett kiadva és a gyári productodnak megfelelő szoftot teszed rá akkor esetleg eltünik a magyar nyelv![/quote]
Ezer Köszönet

A segítségével , sikerült feltegyem az Annát, és minden Okés!
Mikail
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
Sziasztok!
A wifivel kapcsolatban van problémám, konkrétan az, hogy magától lejön a wifi, hogyha nem használom, illetve az, hogy ha távolabbi wifi van (amit a laptop simán befog), azt a kapcsolatot elveszti, utána pedig nem találja meg.
Felhívtam a szervízt, azt mondták ez hibának számít.
Namost ugye a telefonom hackelt (Taylor féle UDA hack + phoenix), nyomjak rá egy hard resetet? Esetleg húzzam rá a gyári T mobile softot? Nehogy ráfogják, hogy ebbe belenyúltál, "vidd máshova"
Az nem feltűnő nekik ha a telefon üres? Nincs rajta semmi progi stb..
Ők is ugyanezt a szoftverfrissítést tudják elvégezni amit én phoenixxel?
Előre is köszi a helpet!
A wifivel kapcsolatban van problémám, konkrétan az, hogy magától lejön a wifi, hogyha nem használom, illetve az, hogy ha távolabbi wifi van (amit a laptop simán befog), azt a kapcsolatot elveszti, utána pedig nem találja meg.
Namost ugye a telefonom hackelt (Taylor féle UDA hack + phoenix), nyomjak rá egy hard resetet? Esetleg húzzam rá a gyári T mobile softot? Nehogy ráfogják, hogy ebbe belenyúltál, "vidd máshova"

Előre is köszi a helpet!
- sanyci
- 2. szint
A Wifi-s dolog távolról sem néz ki hibának. A laptop vevője érzékenyebb, így nem érdemes összehasonlítani őket. Ha meg nem használod a kapcsolatot, még jó hogy bezárja, különben akár 2-3 óra alatt is lemerülhetne a teló...tibby írta:Sziasztok!
Namost ugye a telefonom hackelt (Taylor féle UDA hack + phoenix), nyomjak rá egy hard resetet? Esetleg húzzam rá a gyári T mobile softot? Nehogy ráfogják, hogy ebbe belenyúltál, "vidd máshova"Az nem feltűnő nekik ha a telefon üres? Nincs rajta semmi progi stb..
Előre is köszi a helpet!
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
Meüljön inkább, mint hogy felcsatlakozok, leteszem az asztalra, és mire a kezembe veszem már nincs wlan.
sanyci írta:A Wifi-s dolog távolról sem néz ki hibának. A laptop vevője érzékenyebb, így nem érdemes összehasonlítani őket. Ha meg nem használod a kapcsolatot, még jó hogy bezárja, különben akár 2-3 óra alatt is lemerülhetne a teló...tibby írta:Sziasztok!
Namost ugye a telefonom hackelt (Taylor féle UDA hack + phoenix), nyomjak rá egy hard resetet? Esetleg húzzam rá a gyári T mobile softot? Nehogy ráfogják, hogy ebbe belenyúltál, "vidd máshova"Az nem feltűnő nekik ha a telefon üres? Nincs rajta semmi progi stb..
Előre is köszi a helpet!
- sanyci
- 2. szint
Hogy csatlakozol? Nincs elmentve a hotspot a telóra? Mert akkor nem csodálom, hogy nem tartja a kapcsolatot. Nekem automatikusan csatlakozik még arra a hotspotra is, amit hónapokkal, és kb. két FW-el ezelőtt mentettem le...tibby írta:Meüljön inkább, mint hogy felcsatlakozok, leteszem az asztalra, és mire a kezembe veszem már nincs wlan.
sanyci írta:A Wifi-s dolog távolról sem néz ki hibának. A laptop vevője érzékenyebb, így nem érdemes összehasonlítani őket. Ha meg nem használod a kapcsolatot, még jó hogy bezárja, különben akár 2-3 óra alatt is lemerülhetne a teló...tibby írta:Sziasztok!
Előre is köszi a helpet!