Kipróbáltam. Működik.sanyci írta:Kipróbáltad? Működik?Doky586 írta:másodiknak hozzáadtam a supl.google.com -ot is..
Nokia C7-00
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Re: Nokia C7-00
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
telómemóriára telepitetted? próbálj meg egy másik verziót. én is egyedileg gyártottam magamnak n8on és c7en is tökéletesen futtatar76 írta:Helló.Nekem olyan problémám van, hogy a memoria info widget nem akkar működni csak 0%-ot mutat valaki tudna ebben segíteni!!

-
- Újonc
- Készüléktípus: Samsung Galaxy S i9000
- Has thanked: 1 time
Igen a telefonmemóriára telepitettem és három verziot probáltam ki.Csak az a furcsa,hogy idáig jól működüt ugy 4 napja nem akkar jól működni.
- sityu
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 3 times
Sziasztok!
A wlan a telón automatikusan frissíti magát kb. percenként és ezzel mindig megszakítja a kapcsolatot, így mindig megszakadnak a letöltések.
Hol tudnám kiállítani, hogy ne frissítsen?
Kösz!
A wlan a telón automatikusan frissíti magát kb. percenként és ezzel mindig megszakítja a kapcsolatot, így mindig megszakadnak a letöltések.
Kösz!
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Nem: Férfi
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Ezt olvasd el.sityu írta:Sziasztok!
Kösz!
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- sityu
- Újonc
Ezeket a beállításokat már megcsináltam, és mégsem jó.
A baj az, hogy frissíti a kapcsolatot és közben megszakad a jel. Nem lehet valahol kiállítani a wlan frissítési idejét?
A baj az, hogy frissíti a kapcsolatot és közben megszakad a jel. Nem lehet valahol kiállítani a wlan frissítési idejét?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Több helyen is próbáltad? Nem lehetséges, hogy gyenge a jel és azért próbál mindig frissíteni?sityu írta:Ezeket a beállításokat már megcsináltam, és mégsem jó.
- sityu
- Újonc
A többi wifis cuccal nincs semmi baj, azoknál stabil és folyamatos a kapcsolat. Csak enné van gebasz.
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
Nekem is hasonló problémám van, a jel majdnem 100% os, mégis frissíteni próbál és lejön magától a wlanról(pl amikor a beépített közösségi hálózatba böngészek), de érdekes módon nem mindig csinálja ezt, valamelyik nap pl nem szedtem le a wifiről, és fenntmaradt több óráig.sityu írta:A többi wifis cuccal nincs semmi baj, azoknál stabil és folyamatos a kapcsolat. Csak enné van gebasz.
Engem is érdekelne valami orvosság!

-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Lehet,hogy egy egyszerű visszaállitás orvosolná a problémát!tibby írta:Nekem is hasonló problémám van, a jel majdnem 100% os, mégis frissíteni próbál és lejön magától a wlanról(pl amikor a beépített közösségi hálózatba böngészek), de érdekes módon nem mindig csinálja ezt, valamelyik nap pl nem szedtem le a wifiről, és fenntmaradt több óráig.sityu írta:A többi wifis cuccal nincs semmi baj, azoknál stabil és folyamatos a kapcsolat. Csak enné van gebasz.
Engem is érdekelne valami orvosság!
Menü>Beállitások>Telefon>Telefonkezelés>Gyári beállitások! Elötte persze egy biztonsági mentés ajánlott a névjegyzékről, naptárbejegyzésekről, képekről, videokról!