Nokia C5-03

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
micski2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS+NOKIA 5800 C5-03
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Re: Nokia C5-03

Hozzászólás Szerző: micski2 »

szabi113 írta:
micski2 írta:-Az új Anna böngésző egyértelműen gyorsabb,eddig nem volt KEVÉS A MEMÓRIA HIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!
-maga a telefon is gyorsult sztem
-több szabad memória van a c-n
-korábban próbáltam az SPB TV nevű progit ami nem működött csak hangom volt most az is tökéletes!
Névjegysáv ki lett javítva?

itt írtak róla korábban:
smidelik írta:- Ma feltelepítettem ezt az új 12.0.23 firmware-t és a névjegy sávom ugrott vagyis eltűnt A menüben persze ott a pipa.
jenics írta:Sziasztok, nálam is ez a gond, jó lenne ha valaki megtalálná a megoldást. Telepítettem a 12.0.23 verziót és eltűnt a névjegysáv. Minden állítást kipróbáltam, a pipa ott van, mégsem mutat semmit. Mikor visszaállítom a névjegysávot felugrik a helyén a egy fehér csík majd eltűnik és semmi. Újratelepítettem, kivettem az aksit egy pár percre, visszaállítottam a gyári beállításokat és semmi. Nem értem mi lehet olvastam hogy valakinek frissítés után is működött... egyéb ötlet...?
Más tapasztalatok esetleg? Jöhet minden infó!

névjegysáv problémát nem tudom mert nekem nem volt ilyen probléma a 12-es fw-vel!
SGS XXJVT+Semaphore 1.8
Béla
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7 charcoal black
Nem: Férfi
Has thanked: 28 times
Been thanked: 54 times

Hozzászólás Szerző: Béla »

-több szabad memória van a c-n, mennyivel lett több szabad memória a C-n?
- HelloOX2 megy rajta,
- a zene lejátszó müxik, mert a lányomén az nem működött?
Izgatottan várjuk a válaszaidat!
NOKIA E 51 400., 410 hack fájlok
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
micski2
Újonc
Újonc
Készüléktípus: SGS+NOKIA 5800 C5-03
Has thanked: 5 times
Been thanked: 3 times

Hozzászólás Szerző: micski2 »

Béla írta:-több szabad memória van a c-n, mennyivel lett több szabad memória a C-n?
- HelloOX2 megy rajta,
- a zene lejátszó müxik, mert a lányomén az nem működött?
Izgatottan várjuk a válaszaidat!
nálam 68mb maradt a c-n előtte asszem 50mb körül volt!
zenelejátszóval semmi gond
én a CertHack-All Symbian használom az is megy tökéletesen!
These users thanked the author micski2 for the post:
Béla (2011-07-18 hétf. 11:23:41)
Rating: 2.63%
SGS XXJVT+Semaphore 1.8
Tomesz89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 8 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Tomesz89 »

Szép napot mindenkinek :)!!!
Az isten és a nokia megálldott engem is egy ilyen típusú készülékkel több fajta firmet kipróbáltam már ehez a típushoz és az a meglátásob ezekkel kapcsolatban h a szolgáltatóinál mindegyik ezerszer jobb ...:) :/
Tapasztalataim az új 20 assal ez előttem szólókhoz én is felfedeztem ,és egyet is értek bennük sztem lenne még mit javítaniuk rajta de már ez is haladás h próbálnak egy kis annát belecsempészni pl az üzenet írásnál a hangulatjelek de ha pl neten akarok írni ott már nem jelennek meg ..Ez nagyon sajnálatos .Próbálkoztam kicsit komolyabb játékok feltelepítésével de nem sok siker fűz ezekhez a telepítésük egy emberöltő mire felpakolja és miután sikerült neki nagynehezen elindítom a játékot a kevés memóriára apellálva nem indítja el ..Ezt nem értettem mivel úgymond elég bika ram és rom plusz proci dolgozik benne ... :SMintha egy pentium 3as gépet hordanék a zsebemben..de lehetséges h ez az inkompatibilis viselkedése az operációs rendszerének következménye .Nem tudom h ti hogy vagytok vele ,de én szívesen kipróbálnék rajta egy android vagy egy windows mobilt adaptálva.H azokkal lehet nagyobb sikert érne el a telefon.Ha tudtok valami megoldást az átflesselésre vagy hasonlóra legyetek szívesek megosztani velem mert ez a symbian kikészít a sok nyavajáával főleg h a mai symbian 3-hoz képes elég ősrégi rajta az op újdonságához képest ...
Tomesz89
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C5-03
Has thanked: 8 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: Tomesz89 »

Béla kérdésre válaszolok igen működik benne a zenelejátszó és úgy érzem kicsit gyorsabb is eddig a kevés memória problémán kívül semmi rosszat nem fedeztem még fel benne :)remélem sikerült kielégíteni a kváncsiságodat :)
These users thanked the author Tomesz89 for the post:
Béla (2011-07-22 pén. 20:17:47)
Rating: 2.63%
monguz1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: monguz1 »

Üdv!
Hogyan tudom összekapcsolni a számitógéppel a telefont, hogy a laptop netjét használja?A másik kérdésem, pedig az, hogy tud valaki ajánlani egy jó képernyözárat és egy idöjárás widgetet amit ki tudok rakni a föképernyöre, hogy mutassa az idöjárást?
Béla
2. szint
2. szint

monguz1 írta:Üdv!
Hogyan tudom összekapcsolni a számitógéppel a telefont, hogy a laptop netjét használja?A másik kérdésem, pedig az, hogy tud valaki ajánlani egy jó képernyözárat és egy idöjárás widgetet amit ki tudok rakni a föképernyöre, hogy mutassa az idöjárást?
Próbáld meg a WIFI-t: viewtopic.php?f=80&t=2097#wifi
képernyőzár: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41191
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
monguz1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5230

Hozzászólás Szerző: monguz1 »

Béla írta:
monguz1 írta:Üdv!
Próbáld meg a WIFI-t: viewtopic.php?f=80&t=2097#wifi
képernyőzár: http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=41191
Köszi!
A gyári képernyőzárat ki lehet valahogy kapcsolni, hogy csak a telepitettet használja?
Béla
2. szint
2. szint

A gyári képernyőzárat ki lehet valahogy kapcsolni, hogy csak a telepitettet használja?[/quote]

Szerintem :pirul: igen: Menü-> Beállítások->Telefon->Telefonkezelés->Aut.bil.zár időtartama- > Nincs vagy Felhasználói . Jelöld ki amit akarsz. :bye1:
klikk ide
V és patkó menü:
Innen letöltheted

CODERSUS féle S^3 hack
SankaHu
Újonc
Újonc
Készüléktípus: 5800

Hozzászólás Szerző: SankaHu »

micski2 írta:
szabi113 írta:
micski2 írta:-Az új Anna böngésző egyértelműen gyorsabb,eddig nem volt KEVÉS A MEMÓRIA HIBA!!!!!!!!!!!!!!!!!
-maga a telefon is gyorsult sztem
-több szabad memória van a c-n
-korábban próbáltam az SPB TV nevű progit ami nem működött csak hangom volt most az is tökéletes!
Névjegysáv ki lett javítva?

itt írtak róla korábban:
smidelik írta:- Ma feltelepítettem ezt az új 12.0.23 firmware-t és a névjegy sávom ugrott vagyis eltűnt A menüben persze ott a pipa.
jenics írta:Sziasztok, nálam is ez a gond, jó lenne ha valaki megtalálná a megoldást. Telepítettem a 12.0.23 verziót és eltűnt a névjegysáv. Minden állítást kipróbáltam, a pipa ott van, mégsem mutat semmit. Mikor visszaállítom a névjegysávot felugrik a helyén a egy fehér csík majd eltűnik és semmi. Újratelepítettem, kivettem az aksit egy pár percre, visszaállítottam a gyári beállításokat és semmi. Nem értem mi lehet olvastam hogy valakinek frissítés után is működött... egyéb ötlet...?
Más tapasztalatok esetleg? Jöhet minden infó!

névjegysáv problémát nem tudom mert nekem nem volt ilyen probléma a 12-es fw-vel!
Megvan a megoldás! Hard reset! Előtte mindenképp biztonsági mentés, mert nekem a névjegyzék, üzenetek ugrottak, de így visszaállítható. Még amit tapasztaltam, hogy a "Közösségi hálózatok" mappa üres lett. Más változás: talán egy kicsitt gyorsabb lett, érintőképernyő jobban reagál.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”