Nokia C7-00
- pataki
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia N8
- Nem: Férfi
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
pataki írta:Sziasztok.
" Csak egy kérdés,fektetett képernyő módban hogy lehet ékezetes betüt írni?
Egyszerűen nem tudok rájönni.
Segítségeteket köszönöm."
"Jobboldalon látod a karaktereket! " ¨ ' Elöször lenyomod valamelyiket majd a betűt és kész az ékezetes betű!
például: ' + A=Á, " + O= Ő"
Köszönöm,én akárhogy próbáltam nem jöttem rá.Így valóban egyszerű.
" Csak egy kérdés,fektetett képernyő módban hogy lehet ékezetes betüt írni?
Egyszerűen nem tudok rájönni.
Segítségeteket köszönöm."
"Jobboldalon látod a karaktereket! " ¨ ' Elöször lenyomod valamelyiket majd a betűt és kész az ékezetes betű!
például: ' + A=Á, " + O= Ő"
Köszönöm,én akárhogy próbáltam nem jöttem rá.Így valóban egyszerű.
- Doky586
- 3. szint
- Has thanked: 19 times
- Been thanked: 47 times
Nálam 1,5 - 2 napig birja. 3G, BT bekapcsolva, automatikus óránkénti mailszinkronnal, viszont az érintőképernyőt ha sokat tapizod az fogyaszt sokat.. akár felére is visszaveszi. filmnézés méginkább. a kijelzőmegvilágítást max fél percre vedd.tnoise írta:Nekem estig sem bírja ki a legtöbb esetben, nemhogy 2 vagy akár 4-5 napig...
Átlag napi 1,5 óra beszélgetés, egy része BT-on + email, ezen felül esetenként internet, gps. Ha energiatakarékos üzemben (nincs 3G, rezgés, stb) van, akkor talán kibírna másfél napot, de kettőt már úgy sem.. Ami biztos, hogy a 3G nagyon szívja az akksit.. Én nagyon el vagyok keseredve, mert az e52-m még akkor is kibírt két napot, ha nem kíméltem, illetve csak akkor kellett este töltőre raknom, ha arról neteztem (pc), skype-oltam napközben. A C7 még usb-n összekötve is merül netezés közben... no comment.
A legenergiatakarékosabb ha Offline módba teszed, és nemis nyúlsz hozzá. zavarni se fog senki..
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia c7
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!! Egykis segitség kéne hogy a any video convertert hogyan álitsam be hogy a lehetö legjobb legyen a kép c7-esemen!!Nem értek hozzá egyszer kicsi a kép máskor meg szar a felbontás!! köszi
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
hello,
letezik olyan program, amivel a mobilnetet tudom wifin megosztani?
telefon = wifi router
telefon = wifi router
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
jahh kiprobaltamDoky586 írta:Nálam 1,5 - 2 napig birja. 3G, BT bekapcsolva, automatikus óránkénti mailszinkronnal, viszont az érintőképernyőt ha sokat tapizod az fogyaszt sokat.. akár felére is visszaveszi. filmnézés méginkább. a kijelzőmegvilágítást max fél percre vedd.tnoise írta:Nekem estig sem bírja ki a legtöbb esetben, nemhogy 2 vagy akár 4-5 napig...
Átlag napi 1,5 óra beszélgetés, egy része BT-on + email, ezen felül esetenként internet, gps. Ha energiatakarékos üzemben (nincs 3G, rezgés, stb) van, akkor talán kibírna másfél napot, de kettőt már úgy sem.. Ami biztos, hogy a 3G nagyon szívja az akksit.. Én nagyon el vagyok keseredve, mert az e52-m még akkor is kibírt két napot, ha nem kíméltem, illetve csak akkor kellett este töltőre raknom, ha arról neteztem (pc), skype-oltam napközben. A C7 még usb-n összekötve is merül netezés közben... no comment.
A legenergiatakarékosabb ha Offline módba teszed, és nemis nyúlsz hozzá. zavarni se fog senki..
feltoltottem, majd kikapcsoltam, es hetekig birja egy toltessel...
viccet felreteve nekem tenyleg nem megy el egy napot...
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
?????????deurob írta:Szerintem minimun 2 napig kéne működnie ilyen használat mellett egy feltöltéssel. GPS nélkül pedig 4-5 napig is.
lorinczg írta:Sziasztok !
Mennyit kell működjön egy ilyen telefonnak, ha csak napi max 30 percet beszélek vele ?
Hozzá jöhet még kb napi 30 perc GPS.
Ennyi. Email stb nincs beállítva, widgetek törölve.
NEkem max 20-24 órát megy töltés nélkül a készülék így.
Kérlek segítsetek !
Köszi !
24 óra tök oké... Örülök, ha este 8 előtt nem kell töltenem!!!
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
A felbontás az 640×360 (nokia n series mpeg-4 beállítás)robi74 írta:Sziasztok!! Egykis segitség kéne hogy a any video convertert hogyan álitsam be hogy a lehetö legjobb legyen a kép c7-esemen!!Nem értek hozzá egyszer kicsi a kép máskor meg szar a felbontás!! köszi
Video bit arány nálam 128-on van, ezt még lehet feljebb állítani, igény szerint.
A videó képkocka arány meg legalább 24 legyen.
- Rating: 2.63%
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
JoikuSpot Premium.tnoise írta:hello,
telefon = wifi router
- Rating: 2.63%
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.