thx a helpet akkor ez lesz a bibi nekiállok még1szer!Todo írta:Igen egy kicsit eltévesztetted, mert az uda-t be kellett volna tallóznod!lucio05 írta:
letöltöttem igen de a leirásban ugy van h hozzak neki létre külön c7hack nevű mappát. bemásolni a leirás szerint nem kellett sehova csak amikor a phoenix fut akkor keell kiválasztani. vagy tévedek?
" -A File rublika melletti kis gomra kattints és tallózd be az asztalon lévő C7 Hack mappában lévő uda fájlt, majd okézzuk le. Figyeljünk arra hogy az oké előtt a Refurbish és az Optional rubrika legyen kipipálva!"
Csináld igy!
Navifirmel Nokia Care Suite módban letöltöd a fájlokat (az elöre kijelölt 6 fájlt) plusz külön letöltöd a hack UDA fájlt! Majd ezt a 7 fájlt együtt bemásolod ide:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 ( Ha nincs ilyen mappa akkor létrehozod, ha vannak benne fájlok akkor azokat elötte töröld, hogy csak ez a 7 legyen benne)
És igy lefuttatod a frissítést!
Vagy csináld a leírás szerint csak ne kapkodj, mert könnyen el lehet siklani egy mondat felett és akkor már nem az lesz a végeredmény amire számitasz!
Nokia C7-00
- lucio05
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Green
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
koszi szepen:) megprobalom!Todo írta:Próbáld meg hátha egy kis levegő spray segít! Lehet,hogy csak alászorult valami kis szösz!dbcooper írta:sziasztok!
miota megvettem a telot, feloldo csuszka kicsit nehezen.......... ott.
- miller0214
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 7 times
Sziasztok.
Az miért lehet, hogy akármit akarok telepíteni mindig a "nem lehet telepíteni" üzenet fogad?
Az miért lehet, hogy akármit akarok telepíteni mindig a "nem lehet telepíteni" üzenet fogad?
- nagy.renato
- 3. szint
- Készüléktípus: In my signature
- Nem: Férfi
- Been thanked: 118 times
Újraindítás történt?miller0214 írta:Sziasztok.
Nokia Lumia 625
Samsung Galaxy Tab 2 [P3110]
- miller0214
- 1. szint
- nagy.renato
- 3. szint
1.Memóriakártyát vedd ki, néz meg erre mit reagál. Mármint így tudsz e telepíteni. Ha igen akkor memkártya format.miller0214 írta:igen megtörtént és még így sem hagy telepíteni.:S
2.Próbálj meg egy soft vagy hard resetet. Adatokra figyelj, mentsd le őket.
3.Soft újrahúzása, memkártya formázása.
(4. technika szidása)
Persze, ha az egyik pont sikerül nem kell a következőre lépni

Nokia Lumia 625
- miller0214
- 1. szint
Köszönöm a tippeket, de úgy érzem x-aktás volt az esetem.nagy.renato írta:1.Memóriakártyát vedd ki, néz meg erre mit reagál. Mármint így tudsz e telepíteni. Ha igen akkor memkártya format.miller0214 írta:igen megtörtént és még így sem hagy telepíteni.:S
2.Próbálj meg egy soft vagy hard resetet. Adatokra figyelj, mentsd le őket.
3.Soft újrahúzása, memkártya formázása.
(4. technika szidása)
Persze, ha az egyik pont sikerül nem kell a következőre lépni

-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven
én is ugyanigy jártam nem tudok telepiteni azota volt hard reset és ugysem mit tegyek?
- nagy.renato
- 3. szint
Görgesd a böngésződet az oldal legaljára. Oda, ahol a kérdésed van. Majd kezd el felfele görgetni, lesz egy hozzászólás, amit miller0214 írt. Majd görgesd egyel feljebb és kövesd a 3. lépést, mivel te már ott tartasz.switchlocker írta:én is ugyanigy jártam nem tudok telepiteni azota volt hard reset és ugysem mit tegyek?
Nokia Lumia 625
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 27 times
Sziasztok!
Létezik C7-re olyan navigációs program, ami offline módban képes útvonal tervezésre? ( Gondolok itt olyanra, hogy hozzáadok egy adott célt, és ehhez több útvonalpontot, az pedig kidobja, hogy hány km távolságra lenne.) Mert ami alapból rajtavan ovi-s navigációs program, az csak a jel megtalálása után működőképes.
Létezik C7-re olyan navigációs program, ami offline módban képes útvonal tervezésre? ( Gondolok itt olyanra, hogy hozzáadok egy adott célt, és ehhez több útvonalpontot, az pedig kidobja, hogy hány km távolságra lenne.) Mert ami alapból rajtavan ovi-s navigációs program, az csak a jel megtalálása után működőképes.