Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: sanyci »

tomeed írta:Köszönöm a választ, a használati utasítást nem olvastam, mert amint kivettem a dobozból és láttam,hogy már ezen is spórol a nokia, hogy pár oldalas kis szart dob a dobozba, inkább nem minősítem :)
Miután a "kis sz*rt" se olvassa el senki, minek lenne a dobozban. Akit meg érdekel, elolvassa a telefonján, mert rajta van pdf-ben, és pdf olvasó is van a telón... Legalábbis, ha gyári állapotút vettél, rajta a volt az OVISuite-tal együtt az E meghajtón...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
dbcooper
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: dbcooper »

sziasztok!
miota megvettem a telot, feloldo csuszka kicsit nehezen jar. eloszor azt hittem bekopik majd, s jo lesz, de nem lett jobb. egyik ismerosom is vett egy ugyan ilyen telefont, es az ove nagyon konnyen megy, szoval az tunik jonak.
lehet h por van benne? vagy valami egyeb lehet az oka? szervizbe nem szivesen vinnem, mert szuksegem van ra, ok pdeig ki tudja meddig tartanak ott.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

dbcooper írta:sziasztok!
miota megvettem a telot, feloldo csuszka kicsit nehezen jar. eloszor azt hittem bekopik majd, s jo lesz, de nem lett jobb. egyik ismerosom is vett egy ugyan ilyen telefont, es az ove nagyon konnyen megy, szoval az tunik jonak.
lehet h por van benne? vagy valami egyeb lehet az oka? szervizbe nem szivesen vinnem, mert szuksegem van ra, ok pdeig ki tudja meddig tartanak ott.
Próbáld meg hátha egy kis levegő spray segít! Lehet,hogy csak alászorult valami kis szösz!
These users thanked the author Todo for the post:
dbcooper (2011-07-18 hétf. 12:05:39)
Rating: 2.63%
Doky586
3. szint
3. szint
Has thanked: 19 times
Been thanked: 47 times

Hozzászólás Szerző: Doky586 »

sanyci írta:Akit meg érdekel, elolvassa a telefonján, mert rajta van pdf-ben, és pdf olvasó is van a telón... Legalábbis, ha gyári állapotút vettél, rajta a volt az OVISuite-tal együtt az E meghajtón...
lehetne kicsit konkrétabban az útvonalat? nem találom
ordas23
Újonc
Újonc
Has thanked: 4 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ordas23 »

hy all.

az itt és most progi müködik vkinek? helyadatok nem állnak rendelkezésre, mindig ezt irja, meg h jelenleg nem elérhetö a szolgáltatás.
Todo
5. szint
5. szint

ordas23 írta:hy all.

az itt és most progi müködik vkinek? helyadatok nem állnak rendelkezésre, mindig ezt irja, meg h jelenleg nem elérhetö a szolgáltatás.
Nálam tökéletesen müködik!
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

Todo írta:
lucio05 írta:Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105
Mióta Taylor megcsinálta ezt használom és kifogástalanul müködik! Szerintem nyugodtan vállald be!
Végoigcsináltam mindent a leirás szerint mégse tudok feltenni semmit tabusítványhibára hivatkozva.... hát megőrülök komolyan mondom :duhos2:
Todo
5. szint
5. szint

lucio05 írta:
Todo írta:
lucio05 írta:Létezik olyan kamaramod h 8mp es beállitásnál ne 4.3at hanem 16:9et használjon ateló? n8nál van ilyen de itt nem találtam a letöltéseknél. illetve erről a fajta hackről van valakinek tapasztalata? napok ót nem kapok szignófájlokat nem tudom bemerjem e vállalni ezt : http://www.smartphonepro.hu/node/105
Mióta Taylor megcsinálta ezt használom és kifogástalanul müködik! Szerintem nyugodtan vállald be!
Végoigcsináltam mindent a leirás szerint mégse tudok feltenni semmit tabusítványhibára hivatkozva.... hát megőrülök komolyan mondom :duhos2:
Letöltötted külön ezt az uda-t: http://www.mediafire.com/?lcpeu0b3lq3hi3b és beraktad a mappába a többi közé?
Nekem elsőre sikerült és azóta is müködik! Nem lehet, hogy valahol eltévesztettél valamit? Esteleg próbáld meg újra!
lucio05
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia N8 Green
Has thanked: 0

Hozzászólás Szerző: lucio05 »

Todo írta:
lucio05 írta:
Todo írta:Letöltötted külön ezt az uda-t: http://www.mediafire.com/?lcpeu0b3lq3hi3b és beraktad a mappába a többi közé?
Nekem elsőre sikerült és azóta is müködik! Nem lehet, hogy valahol eltévesztettél valamit? Esteleg próbáld meg újra!
letöltöttem igen de a leirásban ugy van h hozzak neki létre külön c7hack nevű mappát. bemásolni a leirás szerint nem kellett sehova csak amikor a phoenix fut akkor keell kiválasztani. vagy tévedek?
Todo
5. szint
5. szint

lucio05 írta:
letöltöttem igen de a leirásban ugy van h hozzak neki létre külön c7hack nevű mappát. bemásolni a leirás szerint nem kellett sehova csak amikor a phoenix fut akkor keell kiválasztani. vagy tévedek?
Igen egy kicsit eltévesztetted, mert az uda-t be kellett volna tallóznod!
" -A File rublika melletti kis gomra kattints és tallózd be az asztalon lévő C7 Hack mappában lévő uda fájlt, majd okézzuk le. Figyeljünk arra hogy az oké előtt a Refurbish és az Optional rubrika legyen kipipálva!"
Csináld igy!
Navifirmel Nokia Care Suite módban letöltöd a fájlokat (az elöre kijelölt 6 fájlt) plusz külön letöltöd a hack UDA fájlt! Majd ezt a 7 fájlt együtt bemásolod ide:
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 ( Ha nincs ilyen mappa akkor létrehozod, ha vannak benne fájlok akkor azokat elötte töröld, hogy csak ez a 7 legyen benne)
És igy lefuttatod a frissítést!
Vagy csináld a leírás szerint csak ne kapkodj, mert könnyen el lehet siklani egy mondat felett és akkor már nem az lesz a végeredmény amire számitasz!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”