Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

tibby írta:
Természetesen a PR1.2-öt! A hard resetet viszont azért nem ajánlom ( inkább újra phoenix), mert olyankor szoktak müködésképtelenné válni a progik, mint például az ovi store!
Na ez nem szép. Hard reset után ha phoenixszel újrateszem az segíthet amúgy?
Segít, de ha az elhatározásod az, hogy phoenix-szel újrateszed akkor nincs értelme a hard resetnek! Leformázod az E-t aztán phoenix-szel újrahúzod és kész!
pataki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pataki »

Sziasztok.
Sajnos Hard reset után nekem is eltűnt az Ovi Store és telepíteni sem engedi.
Próbáltam újra telepítéssel is felraktam a gyári szoftvert de nem változott.Nincs más megoldás csak a phoenixsz?
Vagy tudtok rá megoldást?
elgreco1
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7-oo
Has thanked: 8 times

Hozzászólás Szerző: elgreco1 »

sziasztok!letöltöttem az ovi áruházon keresztül a telefonra a térképet,és felülírta az eredeti verziót,egy sokkal rosszabb gyengébb minőségűre.mi a megoldás,hogy tudom visszaállítani az eredetit???pl.nincs rajta saját pozíció sem...valaki segítsen!!!!!!!!köszönöm!!!!!
Todo
5. szint
5. szint

pataki írta:Sziasztok.
Próbáltam újra telepítéssel is felraktam a gyári szoftvert de nem változott.Nincs más megoldás csak a phoenixsz?
Ha ezt fel tudod tenni ( szignózni kell ) akkor általában sikerül újratelepíteni az Ovi Store-t! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40969
Ha nem megy akkor marad a phoenix! Az sem olyan bonyolult mint amilyennek első ránézésre tünik!
These users thanked the author Todo for the post:
pataki (2011-07-09 szomb. 20:40:34)
Rating: 2.63%
Todo
5. szint
5. szint

elgreco1 írta:sziasztok!letöltöttem az ovi áruházon keresztül a telefonra a térképet,és felülírta az eredeti verziót,egy sokkal rosszabb gyengébb minőségűre.mi a megoldás,hogy tudom visszaállítani az eredetit???pl.nincs rajta saját pozíció sem...valaki segítsen!!!!!!!!köszönöm!!!!!
Ha magára a progira gondolsz akkor Alkalmazáskezelő>Telepített alkalmazások>megkeresed a progit, hosszan rányomsz és törlés! Nem tudom mire gondolsz de minden verziónál van saját pozició! Szerintem újabb verziót telepitettél aminél a bal felső sarokban van egy piros pötty és ha arra rányomsz az a saját poziciód!
elgreco1 (2011-07-09 szomb. 21:55:42)
elgreco1
Újonc
Újonc

szia!a telepített alkalmazásokban benne sincs a progi.úgy tényleg tudnám törölni.magát a menü-térképeket változtatta meg.a naplóban is megjelenik,h telepítve,mégsem tudom leszedni. :hmm2: más ötlet,valami?nagyon köszönöm az előző választ is!!!!
Todo
5. szint
5. szint

elgreco1 írta:szia!a telepített alkalmazásokban benne sincs a progi.úgy tényleg tudnám törölni.magát a menü-térképeket változtatta meg.a naplóban is megjelenik,h telepítve,mégsem tudom leszedni. :hmm2: más ötlet,valami?nagyon köszönöm az előző választ is!!!!
Menü> (ha a főmenüben van a progi akkor ott, ha valami további mappába akkor ott ) Opciók> szervezés>Ikonra hosszan rányomva>Törlés!
elgreco1 (2011-07-09 szomb. 21:56:17)
tibby
1. szint
1. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 27 times

Hozzászólás Szerző: tibby »

Hello! Beszéltem már itt arról, hogy a telefonom bekapcsolási ideje nem azonos. Valamikor 10 mp után már bejön a kép, valamikor pedig csak fél perc után jelenik meg valami. ( Ha kb 30 mp a bekapcsolás, akkor nem jelenik meg üdvözlőképernyő. ) Ma újraraktam phoenixszel a hackelt verziót, azzal se lett más a helyzet. Eléggé változó a bekapcsolási idő.
Ezután újraraktam az eredeti T mobilos softwaret (hack nélkül), és azzal is előfordult, hogy hosszabb ideg kapcsol be, és esetenként nem jelenik meg a nokia kézfogás animáció se!
Ezek szerint ez a t mobilos szoftver sajátossága, vagy valami lehet a telefonom bootolásával?
pataki
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia N8
Nem: Férfi
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: pataki »

Todo írta:
pataki írta:Sziasztok.
Ha ezt fel tudod tenni ( szignózni kell ) akkor általában sikerül újratelepíteni az Ovi Store-t! http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=40969
Ha nem megy akkor marad a phoenix! Az sem olyan bonyolult mint amilyennek első ránézésre tünik!
Sajnos a helyzet változatlan,gondolkodom a phoenix-en.
elgreco1
Újonc
Újonc

hát sajna így sem ment,kiírta,h eltávolítás sikertelen.na mindegy,van egy rosszabb felbontású térképem mint volt,a város utcáinak a negyede sincs rajta,míg az előző címre pontosan kiírt mindent.még a térképeket sem tudom frissíteni,új térképek hozzáadását sem engedi,letöltés megnyomása után,ismét a szöveg:a csatlakozás sikertelen volt.feladom...nem hiszem,hogy vissza tudom állítani az eredeti formájába!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”