Köszi ezt én is tudtam, de csak kíváncsi voltam hátha.Todo írta:csili77 írta:Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy mikrohullám nettem van a lakásban és ahhoz tudnák-e csatlakozni a C7-el mint wifi.Már próbáltam de nem igazán sikerül esetleg van rá lehetőség szerintetek ?
Párezer forintért veszel egy Wifi routert akkor igen!
Nokia C7-00
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Nem: Férfi
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Re: Nokia C7-00
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Nem: Férfi
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Sziasztok!
"Szolgálati közlemény"aki szeretné még csinositani a készülékét csak erős idegzetűeknek ajánlom a Font_Zoomer v2.20-as betűcserélő progit!
Nagyon szuper csak a felöltője el felejtette hivatkozásként odairni,hogy a betü formátum elfogadása után újra inditja a rendszert és 90%-ban újra kell állitani mindent!
Én tegnap "gyakorolgattam" a beállitásokat!
Hát mit ne mondjak nem igazán dobott fel,de egyébként alapjában nem rossz csak egy kicsit meglepett a dolog!
üdv mindenkinek:gjoco
"Szolgálati közlemény"aki szeretné még csinositani a készülékét csak erős idegzetűeknek ajánlom a Font_Zoomer v2.20-as betűcserélő progit!
Nagyon szuper csak a felöltője el felejtette hivatkozásként odairni,hogy a betü formátum elfogadása után újra inditja a rendszert és 90%-ban újra kell állitani mindent!
Én tegnap "gyakorolgattam" a beállitásokat!
Hát mit ne mondjak nem igazán dobott fel,de egyébként alapjában nem rossz csak egy kicsit meglepett a dolog!
üdv mindenkinek:gjoco
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Ugye jól tudom, hogy a telót offline módban nyugodtan lehet használni repülőn? Ilyenkor a wifi is kikapcsol, vagy azzal is kell külön vmit csinálni? Vagy az nem is zavar be?
9 órás repülőúton inkább a saját zenéimet hallgatnám mint a központi csatornákat:D
Zoli
Ugye jól tudom, hogy a telót offline módban nyugodtan lehet használni repülőn? Ilyenkor a wifi is kikapcsol, vagy azzal is kell külön vmit csinálni? Vagy az nem is zavar be?
9 órás repülőúton inkább a saját zenéimet hallgatnám mint a központi csatornákat:D
Zoli
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Szervusz!
Repülőn nem biztos, hogy jó szemmel néznék a telefonod bekapcsoltságát, mint potenciális veszélyforrást, én a helyedben inkább valami alternatív zeneforrást használnék, ami kevésbé mobiltelefon alakú. Jó utat!
Repülőn nem biztos, hogy jó szemmel néznék a telefonod bekapcsoltságát, mint potenciális veszélyforrást, én a helyedben inkább valami alternatív zeneforrást használnék, ami kevésbé mobiltelefon alakú. Jó utat!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: C7-00 + 1209
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 3 times
Jó kérdés. Arra nagyon jó, hogy ne zavarjon senki, miközben Angry Birds-özöl / Need for Speed-ezel Van, aki offline módba löki a telefont éjszakára, kevesebbet fogyaszt a kikapcsolt mobilrész miatt, így reggel csak át kell pöccinteni általánosra, és kényelmesebb, gyorsabb megoldás, mintha ki-be kapcsolnád, szerintem.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!marcus86 írta:Szervusz!
Nem szólnak semmit, mivel nem kapcsolódik semmilyen hálózathoz a telefon. Saját tapasztalat, sose szóltak még eddig, mert ugyanolyan, mintha egy iPod-ot használnál.
Na meg az Offline-t többek között erre találták ki, iPhone-on például konkrétan az a neve, hogy Repülőgép üzemmód
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7-00
Videófelvételnél ki tudom valahogy kapcsolni a piros fényt a kamera mellől? Van esetleg valami progi erre? Nagyon fontos lenne. Légyszi válaszoljatok!
Kosaras kártyákat gyűjtök. Ha van kártyád amitől megválnál akkor írjál nekem!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
CameraPro-val videózva nincs fény, legalábbis N8-on.Kiltob2010 írta:Videófelvételnél ki tudom valahogy kapcsolni a piros fényt a kamera mellől? Van esetleg valami progi erre? Nagyon fontos lenne. Légyszi válaszoljatok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C-7
Sziasztok!
Letöltöttem az ovi-ból a REMOTER nevű programot, amivel elvileg tudom távirányítani a laptopom, de nem igazán boldogulok vele. Van hozzá egy Help, de lehet, hogy az angol tudásom a hibás, de nem boldogulok vele.
A telóra letöltöttem, majd a gépre is a klienset, de tovább nem boldogulok. Nem igazán megy ez az AD HOC hálózat létrehozása.
Ha esetleg valakinek van egy kis ideje és tudna nekem segíteni, hogy leírja pontosan mit is csináljak nagyon megköszönném!
A teló persze: C7, a gépen XP van, a routerem pedig TP-link.
Előre is köszönöm!
Letöltöttem az ovi-ból a REMOTER nevű programot, amivel elvileg tudom távirányítani a laptopom, de nem igazán boldogulok vele. Van hozzá egy Help, de lehet, hogy az angol tudásom a hibás, de nem boldogulok vele.
A telóra letöltöttem, majd a gépre is a klienset, de tovább nem boldogulok. Nem igazán megy ez az AD HOC hálózat létrehozása.
Ha esetleg valakinek van egy kis ideje és tudna nekem segíteni, hogy leírja pontosan mit is csináljak nagyon megköszönném!
A teló persze: C7, a gépen XP van, a routerem pedig TP-link.
Előre is köszönöm!