Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Re: Nokia C7-00
Sziasztok, segítséget kérnék! Most töltöttem le az OVI-ból a fizetős spb mobile shell-t és hiába indítom azt írja ki,hogy nem futtatható. Köszi előre is a segítséget.
- Demens
- 1. szint
- Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
- Nem: Férfi
- Has thanked: 34 times
- Been thanked: 5 times
Sziasztok!
Egy ideje a telefonom teljesen be van lassúlva és gyakran lefagy. A lassúság főként a programok elindításában és kikapcsolásában, a főképernyők közti váltásban és a képernyő függőlegesből vízszintesbe való váltásában jelnentkezik. Ez azért is fura, mert naponta szoktam újraindítani, van hogy ki is kapcsolom egy kicsit, de hiába. Ha nem indítom újra, akkor a napok elteltével csökken a ram és egyre rosszabb lesz a helyzet. Mit tegyek?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Egy ideje a telefonom teljesen be van lassúlva és gyakran lefagy. A lassúság főként a programok elindításában és kikapcsolásában, a főképernyők közti váltásban és a képernyő függőlegesből vízszintesbe való váltásában jelnentkezik. Ez azért is fura, mert naponta szoktam újraindítani, van hogy ki is kapcsolom egy kicsit, de hiába. Ha nem indítom újra, akkor a napok elteltével csökken a ram és egyre rosszabb lesz a helyzet. Mit tegyek?
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
- gjoco1958
- 3. szint
- Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
- Has thanked: 107 times
- Been thanked: 62 times
Szia nem értem miért fizetsz érte amikor a Nokiaprogramok oldalon ingyen bárki hozzáférhet reg.kóddal együtt!
Ráadásul,ha felpattansz az SPB Shell oldalra a fórumon mindent megtalálsz amit csak szeretnél!
Nézz át oda SOS!!!
Ráadásul,ha felpattansz az SPB Shell oldalra a fórumon mindent megtalálsz amit csak szeretnél!

Nézz át oda SOS!!!

- These users thanked the author gjoco1958 for the post:
- fuloptomi70 (2011-06-04 szomb. 20:08:37)
- Rating: 2.63%
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
/Publius Syrus/
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Demens írta:Sziasztok!
Szerintem csinálj egy biztonsági mentést ( Névjegyzék, Képek,Naptárbejegyzések de a progikról ne, mert ha visszaállitod problémát okozhat) majd egy hard reset!
Vagy ha esetleg még nem a 14.02 szoft van a telodon akkor phoenix-szel tedd rá!
-
- Újonc
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a telefonon lévő szótár programhoz történő magyar nyelv telepítéséhez. Nincs mobil netem, routeren keresztül töltöttem le a magyar SIS fájlt és a telepítésekor kiírja, hogy a tanúsítvány online ellenőrzése sikertelen volt, aztán leáll, pedig csatlakozik a routerhez. Mit csináljak még?
A segítséget előre is köszönöm!
Szeretnék segítséget kérni a telefonon lévő szótár programhoz történő magyar nyelv telepítéséhez. Nincs mobil netem, routeren keresztül töltöttem le a magyar SIS fájlt és a telepítésekor kiírja, hogy a tanúsítvány online ellenőrzése sikertelen volt, aztán leáll, pedig csatlakozik a routerhez. Mit csináljak még?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!carpediem59 írta:Sziasztok!
Probáld meg a következőt:Alkalmazáskezelő>Telepít.beállitások>Szoftvertelepítés Mind-re legyen állitva, Online tanúsítvány ellenörzés pedig KI-re majd ezek után probáld meg a telepítést!
- These users thanked the author Todo for the post:
- carpediem59 (2011-06-04 szomb. 21:08:44)
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia n95
- Has thanked: 0
sziasztok. a csengőhang erőségét hol tudom beállítani?. ha hívnak alig hallom és nem találltam sehol. 

-
- 4. szint
- Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
- Has thanked: 183 times
- Been thanked: 211 times
Sziaszamika01 írta:sziasztok. a csengőhang erőségét hol tudom beállítani?. ha hívnak alig hallom és nem találltam sehol.
Beállítások/üzemmódok, és itt azt a profilt válaszd amelyiket hasznalod!

-
- Újonc
- Has thanked: 9 times
Sziasztok!
A telefonom belassult,a progik nem indulnak el. A képeket, videókat lementem PC-re a névjegyzéket pedig a simkártyára. Hogyan tudom teljesen eredeti állapotra visszaállítani a telefont? Ha jól emlékszem bizonyos progikat nekem kell külön telepíteni a gyáriak közül?
Köszi a segítséget.
A telefonom belassult,a progik nem indulnak el. A képeket, videókat lementem PC-re a névjegyzéket pedig a simkártyára. Hogyan tudom teljesen eredeti állapotra visszaállítani a telefont? Ha jól emlékszem bizonyos progikat nekem kell külön telepíteni a gyáriak közül?
Köszi a segítséget.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Szia!Thomassz írta:Sziasztok!
Köszi a segítséget.
Töröld a memóriaegységre telepített programokat, majd *#7370#. Viszont lehet, hogy így eltűnik a Qt a telefonodról, azt a letöltések között találsz. Elméletileg ha visszarakod, akkor ugyanolyan lesz a telefonod, mint amikor kivetted a dobozból.
Vagy, ha biztosra akarsz menni, akkor phoenix-el újrahúzod a szoftvert