Nokia C7-00
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
de imádom ezt az oldalt:)) istenek vagytok, hol kell likeolni titeket?:)) sikerült, a kövek gurultak a szivemröl le:)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 8 times
Köszi és Damirnak is, meg fogjuk próbálni.djpety írta:Próbáld távolabbról, ebben a telefonban nincs makró mód, de ha fél méternél távolabbról fotózod akkor jó lesz. Mivel a felbontás elég nagy, így szépen ki tudod vágni a lényeget gépen, vagy akár telefonon is.cml írta:iratot (A4-es lap) hogy kéne fotózni, hogy normálisan lehessen olvasni?
Más: nem volt időm átnyálazni a topikot, de hátha nem volt: a kedves tulaj parlamenti közvetítést óhajtana nézni rajta... Real media. Meglepődve látom, hogy ebben nincs gyárilag real player. Van mód mégis ilyet lejátszani? Gondolom más online tv nézésre ott a coreplayer, de az ha jól emlékszem, nem tudja a realt.
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
.ram-ot lejátszik a telefon a gyári lejátszóval.cml írta:Köszi és Damirnak is, meg fogjuk próbálni.djpety írta:Próbáld távolabbról, ebben a telefonban nincs makró mód, de ha fél méternél távolabbról fotózod akkor jó lesz. Mivel a felbontás elég nagy, így szépen ki tudod vágni a lényeget gépen, vagy akár telefonon is.cml írta:iratot (A4-es lap) hogy kéne fotózni, hogy normálisan lehessen olvasni?
Más: nem volt időm átnyálazni a topikot, de hátha nem volt: a kedves tulaj parlamenti közvetítést óhajtana nézni rajta... Real media. Meglepődve látom, hogy ebben nincs gyárilag real player. Van mód mégis ilyet lejátszani? Gondolom más online tv nézésre ott a coreplayer, de az ha jól emlékszem, nem tudja a realt.

- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Nem: Férfi
- Been thanked: 4 times
Sziasztok!
Naa végre csak most vettem észre hogy már az ovin is lehet frissíteni a 14.002 telenoros szoftvert nem csak Phoenix és UDA hack-el.
Naa végre csak most vettem észre hogy már az ovin is lehet frissíteni a 14.002 telenoros szoftvert nem csak Phoenix és UDA hack-el.

- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok. Pár oldallal korábban kérdeztem, hogy a szoftver frissítés miatt nem induló ovi áruház elindulna e egy újrazelepítés után. Nos nem indult. Azóta viszont feltettem innen az oldalról a qt pakkot. 4.7 asszem. És örömmel tapasztaltam, hogy az áruház működik. Nem tudom összefügg e, de csak erre tudok gyanakodni, hiszen utánna lett jó és egyéb dolgot nem telepítettem, változtattam. Gondoltam megosztom veletek, hátha hasznos lesz valakinek.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
- tnoise
- 2. szint
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 9 times
Sziasztok,
videohívás skype-on? Még mindig nem megy Symbian alatt??
Csak a Fring? - ami ugye összerúgta a port a skype-al... hmm..
köszi
köszi
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Még nem. Le van tiltva a külső programoknak (Fring, Nimbuzz) a videóhívás.tnoise írta:Sziasztok,
köszi
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Been thanked: 4 times
Szia!DoomT írta:Sziasztok. Pár oldallal korábban kérdeztem, hogy a szoftver frissítés miatt nem induló ovi áruház elindulna e egy újrazelepítés után. Nos nem indult. Azóta viszont feltettem innen az oldalról a qt pakkot. 4.7 asszem. És örömmel tapasztaltam, hogy az áruház működik. Nem tudom összefügg e, de csak erre tudok gyanakodni, hiszen utánna lett jó és egyéb dolgot nem telepítettem, változtattam. Gondoltam megosztom veletek, hátha hasznos lesz valakinek.
Összefügg már egy jó párszor volt is róla szó itt a fórumon mert hard resetnél is előfordul mert az ovi térképek és az áruház törlődik és utána újra kell telepíteni őket . Ugyan ez a gond másoknál is a qt pakk orvosolta.
-
- 2. szint
- Készüléktípus: Galaxy S Duos 2 S7582
- Been thanked: 8 times
Hűha, igen, nekem is behozza a gyári lejátszót, de valamilyen hibával elszáll. Nem az én telefonom, nem emlékszem sajnos a hibaüzire.Damir írta:
.ram-ot lejátszik a telefon a gyári lejátszóval.

http://parlament.hu/internet/plsql/ogy_ ... jnapok_ckl
erre gondolok, a közvetítés (video) alatti időpontokra lehet kattintgatni, vagy az élő adásra. Elnézést, nem politizálásképpen, csak a delikvensemnek fontos...
Szóval neked lejátssza?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Lumia 710
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 0
Sziasztok!
Nagy bajban vagyok!
Vettem egy C7-et egy magánembertől 2hónappal ezelőtt. Egészen tegnapig semmi gond nem volt, de délután a teló azt írta ki, hogy "a SIM-kártya regisztrációja sikertelen".
Megkérdeztem a Tmobilet és a call centeres IMEI szám alapján annyit tudott mondani, hogy számlatartozás miatt korlátozta a szolgáltató a telefont és amíg ki nem fizetik a hátralékot, addig ez így is marad. Többet nem mondhatott az adatvédelem miatt+rögzítették ugye a beszélgetést.
Ha van akivel ez előfordult és talált rá valami megoldást vagy vannak itt hozzáértő profik, akkor kérem mondjanak valamit, hátha van erre megoldás!
Előre is köszönöm!
üdv
Nagy bajban vagyok!
Vettem egy C7-et egy magánembertől 2hónappal ezelőtt. Egészen tegnapig semmi gond nem volt, de délután a teló azt írta ki, hogy "a SIM-kártya regisztrációja sikertelen".
Megkérdeztem a Tmobilet és a call centeres IMEI szám alapján annyit tudott mondani, hogy számlatartozás miatt korlátozta a szolgáltató a telefont és amíg ki nem fizetik a hátralékot, addig ez így is marad. Többet nem mondhatott az adatvédelem miatt+rögzítették ugye a beszélgetést.
Ha van akivel ez előfordult és talált rá valami megoldást vagy vannak itt hozzáértő profik, akkor kérem mondjanak valamit, hátha van erre megoldás!
Előre is köszönöm!
üdv