Azon tudsz segíteni, hogy ne a T-s szoft legyen rajta, csak phoenix-szel rárakod az euro3-as szoftot és kész! Egyébként szerintem szoftveresen is egy nagyon korrekt kis készülék, én december közepe óta használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve, már azzal is megbarátkoztam, hogy kisporólta a nokia az autofokuszt! lehet, hogy a letöltéseknél találsz valami progit a problémára, érdemes kiprobálni esetleg olyan progit is ami nem kifejezetten s^3-ra való mert, az S60V5, illetve az S60V3 programok legtöbbje is fut a telon!Z 3 írta:Todo!
Az a baj hogy fatert zavarja:)Anno az N95re volt ilyen program hogy lehessen állítgatni a gombokat,de nem tudom,nem merem feltörni a C7est mert ez már így is egy rakás szar (szoftveresen).(T-függő,szal T-s a szoft is rajta)
Nokia C7-00
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Re: Nokia C7-00
-
- 5. szint
Fixfokuszos kameránál nem megoldható!karvaly írta:Tudtok olyan szoftvert ajánlani amivel makrot is lehet fényképezni?
- Rating: 5.26%
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Todo! Nem tudom,mióta almázok (sajnos még csak touch:/) megszoktam hogy működnek a cuccok úgy ahogy vannak:D Még anno 6600ával kezdtem,basszus azzal mennyit szenvedtem,persze jó értelemben:)Az E50is mókás volt és még anno a 95ösbe is belefolytam,de már valahogy nem:)
Ja igen, a c7 meg garis szal nem szívesen nyúlnék bele íly módon:)
-
- 2. szint
- Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Anno 6630-nál megoldottuk:)Veszel egy eldobhatós fényképzőt,kiszeded a lencséjét és tádám:)Tökéletes makrót tudsz vele készíteni:)Todo írta:Fixfokuszos kameránál nem megoldható!karvaly írta:Tudtok olyan szoftvert ajánlani amivel makrot is lehet fényképezni?
-
- 5. szint
Hali!Z 3 írta:Todo! Nem tudom,mióta almázok (sajnos még csak touch:/) megszoktam hogy működnek a cuccok úgy ahogy vannak:D Még anno 6600ával kezdtem,basszus azzal mennyit szenvedtem,persze jó értelemben:)Az E50is mókás volt és még anno a 95ösbe is belefolytam,de már valahogy nem:)
Az enyém is garis telenoros, de simán rátettem az euro3-at, ezeknek a productját nem írja át a phoenix úgyhogy túl nagy gondot nem okoz! Az esetek 95%-ban nem érdekli a szervizeseket, hogy milyen szoft van a telodon, föleg hogy, a T-nél is van már 14.02 mint a függetlenekre! Anno én is sokat szorakoztam a telokkal de mostmár inkább csak céltudatosan keresem és probálom a progikat! Azért reméljük találsz a "faternak" valami jó megoldást!

-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia lumia 625
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???
Viszont ma végre tudtam telefonon keresztűl, a telenoros FW.t frissíteni 014.002-re.
Viszont ma végre tudtam telefonon keresztűl, a telenoros FW.t frissíteni 014.002-re.

-
- 5. szint
Nincs kizárva, hogy a sim frissítés oldotta meg a problémádat, mert ezek a ketyerék nem nagyon szeretik az öreg simeket! Mikor meglett a C7 én is kicseréltettem és szó nélkül ingyen cserélték (telenor)! A telefonos frissités is érdekes eset, mert a Menü>Eszközök>Szoftverfrissítés pontban nem ajánlotta fel a telenoros 14.02 es szoftot csak a *#0000# kód beütésénél a frissítések ellenörzése pontban!astroboy írta:Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???
-
- Újonc
- Készüléktípus: nokia lumia 625
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
A sim kártyát december végén cseréltem, tehát nem túl régi.A kártyát hálozaton keresztül frissítették. A FW frissítés nekem is az általad írt modon sikerült.Todo írta:Nincs kizárva, hogy a sim frissítés oldotta meg a problémádat, mert ezek a ketyerék nem nagyon szeretik az öreg simeket! Mikor meglett a C7 én is kicseréltettem és szó nélkül ingyen cserélték (telenor)! A telefonos frissités is érdekes eset, mert a Menü>Eszközök>Szoftverfrissítés pontban nem ajánlotta fel a telenoros 14.02 es szoftot csak a *#0000# kód beütésénél a frissítések ellenörzése pontban!astroboy írta:Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???
-
- 5. szint
Akkor nem biztos, hogy a sim volt a hunyó! Gondolom a frissítés után kellett egy restartot csinálni?! lehet, hogy önmagában is elég lett volna egy újrainditás! Ezek az X aktás esetek!astroboy írta:A sim kártyát december végén cseréltem, tehát nem túl régi.A kártyát hálozaton keresztül frissítették. A FW frissítés nekem is az általad írt modon sikerült.Todo írta:Nincs kizárva, hogy a sim frissítés oldotta meg a problémádat, mert ezek a ketyerék nem nagyon szeretik az öreg simeket! Mikor meglett a C7 én is kicseréltettem és szó nélkül ingyen cserélték (telenor)! A telefonos frissités is érdekes eset, mert a Menü>Eszközök>Szoftverfrissítés pontban nem ajánlotta fel a telenoros 14.02 es szoftot csak a *#0000# kód beütésénél a frissítések ellenörzése pontban!astroboy írta:Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???