Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: Todo »

Z 3 írta:Todo!

Az a baj hogy fatert zavarja:)Anno az N95re volt ilyen program hogy lehessen állítgatni a gombokat,de nem tudom,nem merem feltörni a C7est mert ez már így is egy rakás szar (szoftveresen).(T-függő,szal T-s a szoft is rajta)
Azon tudsz segíteni, hogy ne a T-s szoft legyen rajta, csak phoenix-szel rárakod az euro3-as szoftot és kész! Egyébként szerintem szoftveresen is egy nagyon korrekt kis készülék, én december közepe óta használom és maximálisan meg vagyok vele elégedve, már azzal is megbarátkoztam, hogy kisporólta a nokia az autofokuszt! lehet, hogy a letöltéseknél találsz valami progit a problémára, érdemes kiprobálni esetleg olyan progit is ami nem kifejezetten s^3-ra való mert, az S60V5, illetve az S60V3 programok legtöbbje is fut a telon!
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: karvaly »

Tudtok olyan szoftvert ajánlani amivel makrot is lehet fényképezni?
Todo
5. szint
5. szint

karvaly írta:Tudtok olyan szoftvert ajánlani amivel makrot is lehet fényképezni?
Fixfokuszos kameránál nem megoldható!
These users thanked the author Todo for the post (total 2):
karvaly (2011-05-31 kedd 17:49:43) • szabi113 (2011-05-31 kedd 23:41:50)
Rating: 5.26%
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

Todo! Nem tudom,mióta almázok (sajnos még csak touch:/) megszoktam hogy működnek a cuccok úgy ahogy vannak:D Még anno 6600ával kezdtem,basszus azzal mennyit szenvedtem,persze jó értelemben:)Az E50is mókás volt és még anno a 95ösbe is belefolytam,de már valahogy nem:)

Ja igen, a c7 meg garis szal nem szívesen nyúlnék bele íly módon:)
Z 3
2. szint
2. szint
Készüléktípus: nokia N95+8gb+duinoGPS
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: Z 3 »

Todo írta:
karvaly írta:Tudtok olyan szoftvert ajánlani amivel makrot is lehet fényképezni?
Fixfokuszos kameránál nem megoldható!
Anno 6630-nál megoldottuk:)Veszel egy eldobhatós fényképzőt,kiszeded a lencséjét és tádám:)Tökéletes makrót tudsz vele készíteni:)
Todo
5. szint
5. szint

Z 3 írta:Todo! Nem tudom,mióta almázok (sajnos még csak touch:/) megszoktam hogy működnek a cuccok úgy ahogy vannak:D Még anno 6600ával kezdtem,basszus azzal mennyit szenvedtem,persze jó értelemben:)Az E50is mókás volt és még anno a 95ösbe is belefolytam,de már valahogy nem:)

Ja igen, a c7 meg garis szal nem szívesen nyúlnék bele íly módon:)
Hali!
Az enyém is garis telenoros, de simán rátettem az euro3-at, ezeknek a productját nem írja át a phoenix úgyhogy túl nagy gondot nem okoz! Az esetek 95%-ban nem érdekli a szervizeseket, hogy milyen szoft van a telodon, föleg hogy, a T-nél is van már 14.02 mint a függetlenekre! Anno én is sokat szorakoztam a telokkal de mostmár inkább csak céltudatosan keresem és probálom a progikat! Azért reméljük találsz a "faternak" valami jó megoldást! ;)
astroboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia lumia 625
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: astroboy »

Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???
Viszont ma végre tudtam telefonon keresztűl, a telenoros FW.t frissíteni 014.002-re. :D
Todo
5. szint
5. szint

astroboy írta:Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???
Viszont ma végre tudtam telefonon keresztűl, a telenoros FW.t frissíteni 014.002-re. :D
Nincs kizárva, hogy a sim frissítés oldotta meg a problémádat, mert ezek a ketyerék nem nagyon szeretik az öreg simeket! Mikor meglett a C7 én is kicseréltettem és szó nélkül ingyen cserélték (telenor)! A telefonos frissités is érdekes eset, mert a Menü>Eszközök>Szoftverfrissítés pontban nem ajánlotta fel a telenoros 14.02 es szoftot csak a *#0000# kód beütésénél a frissítések ellenörzése pontban!
astroboy
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia lumia 625
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: astroboy »

Todo írta:
astroboy írta:Érdekes dolgot produkált ma telo. Maximális térerő mellett nem tudtam telefonálni (hálozat nem elérhető) Nem lehetett hivni se, másik kettő, szintén Telenoros készülék hibátlanul működött. Az internet viszont tökéletesen ment. Azt hittem a telo halt le ,de nem másik sim kártyával hibátlan minden. Hivtam az ügyfélszolgálatot, küldtek a simre egy frissítést és minden megjavult, talán ettől talán nem... Találkozott valaki hasonlóval???
Nincs kizárva, hogy a sim frissítés oldotta meg a problémádat, mert ezek a ketyerék nem nagyon szeretik az öreg simeket! Mikor meglett a C7 én is kicseréltettem és szó nélkül ingyen cserélték (telenor)! A telefonos frissités is érdekes eset, mert a Menü>Eszközök>Szoftverfrissítés pontban nem ajánlotta fel a telenoros 14.02 es szoftot csak a *#0000# kód beütésénél a frissítések ellenörzése pontban!
A sim kártyát december végén cseréltem, tehát nem túl régi.A kártyát hálozaton keresztül frissítették. A FW frissítés nekem is az általad írt modon sikerült.
Todo
5. szint
5. szint

astroboy írta:
Todo írta:
A sim kártyát december végén cseréltem, tehát nem túl régi.A kártyát hálozaton keresztül frissítették. A FW frissítés nekem is az általad írt modon sikerült.
Akkor nem biztos, hogy a sim volt a hunyó! Gondolom a frissítés után kellett egy restartot csinálni?! lehet, hogy önmagában is elég lett volna egy újrainditás! Ezek az X aktás esetek! :hmm2:
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”