Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
gjoco1958
3. szint
3. szint
Készüléktípus: LG G3 2-16+LG G3 3-32- LGV10
Nem: Férfi
Has thanked: 107 times
Been thanked: 62 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: gjoco1958 »

Igen ezt csináltam kiirja a mostani 014.002 verzát utána pörög a keresés és kiirja,hogy egy frissités érhető el alatta meg,hogy telepit!
Vissza néztem és ha jól értelmezem akkor a térképek frissitését ajánlja fel,mert rámentem és telepitené,ha akarnám,de persze azt nem látom,hogy kiirná hogy van újabb verza,mert az NSU-n megnéztem!A FOTA-t nem ismerem de Salmi felvilágositott,hogy miért jó igy frissiteni OVI-n. :szia:
Innentől fogva már "csak"az Anna jöhet! :D /Vagy nem?/
"A gyakorlat a legjobb tanitómester"
/Publius Syrus/
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

gjoco1958 írta:Igen ezt csináltam kiirja a mostani 014.002 verzát utána pörög a keresés és kiirja,hogy egy frissités érhető el alatta meg,hogy telepit!
Vissza néztem és ha jól értelmezem akkor a térképek frissitését ajánlja fel,mert rámentem és telepitené,ha akarnám,de persze azt nem látom,hogy kiirná hogy van újabb verza,mert az NSU-n megnéztem!A FOTA-t nem ismerem de Salmi felvilágositott,hogy miért jó igy frissiteni OVI-n. :szia:
Innentől fogva már "csak"az Anna jöhet! :D /Vagy nem?/
Valószinüleg van frisebb térképverzió mint ami a telodon van és ezt a kiírást mindig látni is fogod amig nem frissíted! A szoftra visszatérve pedig szeritem a következő már csak az Anna lesz, remélhetöleg nem túl sokára!
gjoco1958
3. szint
3. szint

Szia! Én is igy gondolom,de midjárt frissitem és meglátom utána mit ir ki.Hol lehet vajon megsasolni,hogy mi lesz a mindenki álltal várt Annácska változásai,ugyan már az ikonjai publikusak sőt én feltéve meg is néztem,de mást használok nem tudom lesz-e nagy durranás ahogy azt Mi gondoljuk??De kivárjuk türelemmel csak az a kár,hogy az X7 már ezzel debutál.Nekünk is ide adhatnák már!!!!!!!!!A Mangóról meg már ne is beszéljünk! Közben frissiteni akartam a térképeket elkinlódott vagy tiz percig utána kiirta,hogy "valami hiba történt próbáljam újra2, nekiengettem újból szintén csak szarakodott sok ideig aztán meguntam a banánt és megszakitottam,ennyi :blink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gjoco1958 2011-05-27 pén. 15:03:47-kor.
/Publius Syrus/
gjoco1958
3. szint
3. szint

Na erre mondják,hogy a hüje a saját kárán tanul nos csak nem hagyott békén a sikertelen frissités,hát szégyellve de beismerem,le volt tiltva a helymeghatározó szerver.Átállitottam és láss "csodát"nyelte mint kacsa a nokedlit :oops:
/Publius Syrus/
chanad
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c-7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: chanad »

Sajnos 2 hónap normális használat után a készülék megdöglött.Bekapcsolhatatlanná vált 1 rezeg és semmi Kijelző esetleg szoftver hiba? T-mobilnál közölték én vagyok az első ilyen készülékkel. Hát kérem kedden visszaadták a telót mondták jó,fő darab csere történt benne azóta naponta 8-10 kikapcsol lefagy :sly: úgyhogy hétfőn viszem vissza addig ütöm-verem.
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

chanad írta:Sajnos 2 hónap normális használat után a készülék megdöglött.Bekapcsolhatatlanná vált 1 rezeg és semmi Kijelző esetleg szoftver hiba? T-mobilnál közölték én vagyok az első ilyen készülékkel. Hát kérem kedden visszaadták a telót mondták jó,fő darab csere történt benne azóta naponta 8-10 kikapcsol lefagy :sly: úgyhogy hétfőn viszem vissza addig ütöm-verem.
A fődarab csere az maga a készülék csere! Milyen szoft van a telon? Mert ha nem 14.02 es, hanem a 012-003 vagy 012-004 es akkor az olyan gyakran ujraindul de ha a 14.2 essel vagy a 13.16 ossal csinálja akkor vidd vissza! ;)
(A szolgáltató nem nagyon törődik vele hogy milyen szoftver van rajta!) :D ;) :no:
These users thanked the author nokiae668 for the post:
chanad (2011-05-28 szomb. 12:53:28)
Rating: 2.63%
gjoco1958
3. szint
3. szint

chanad írta:Sajnos 2 hónap normális használat után a készülék megdöglött.Bekapcsolhatatlanná vált 1 rezeg és semmi Kijelző esetleg szoftver hiba? T-mobilnál közölték én vagyok az első ilyen készülékkel. Hát kérem kedden visszaadták a telót mondták jó,fő darab csere történt benne azóta naponta 8-10 kikapcsol lefagy :sly: úgyhogy hétfőn viszem vissza addig ütöm-verem.
Szia!
Én1979-2008.ig hiradástechnikai menager voltam és meg tudom érteni a felháboroásod.Azt tanácsolom ne hagyd magad csapj az asztalra,ha ez sem segit van ám Fogyi.véd.felügyelőség!Szurkolok neked ragaszkodj a készülék cseréjéhez,tapasztalatból tudom,hogy csak húzni akarják az időt :yes: :szia:
/Publius Syrus/
nokiae668
4. szint
4. szint
Készüléktípus: Xiaomi mi 9 SE
Has thanked: 183 times
Been thanked: 211 times

Hozzászólás Szerző: nokiae668 »

gjoco1958 írta:
Szia!
Én1979-2008.ig hiradástechnikai menager voltam és meg tudom érteni a felháboroásod.Azt tanácsolom ne hagyd magad csapj az asztalra,ha ez sem segit van ám Fogyi.véd.felügyelőség!Szurkolok neked ragaszkodj a készülék cseréjéhez,tapasztalatból tudom,hogy csak húzni akarják az időt :yes: :szia:
Ez igaz nekem is csak 3. jára cserélték ki a telomat, Usb felismerési hibával, már gondolkoztam a fogy. védelmen mikor egyszercsak mondták hogy csere van!!! ;)
These users thanked the author nokiae668 for the post:
chanad (2011-05-28 szomb. 12:54:15)
Rating: 2.63%
dragonkrest
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: dragonkrest »

Helló!
Olyan kérdésem lenne ma frissítettem a telefon szoftverét és telepítés után nincs rajta magyar nyelv?
Ezt a hibát a Nokia szaküzletben orvosolni tudják?
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: karvaly »

Szeretnék megkérni egy tesztre mindenkit, aki kiváncsi az eredményre.
A teszt úgy szólna, hogy ha a hívó nevének kimondása be van állítva a telefonon, akkor a bluetooth fülhallgató nálatok kimondja a hívó nevét a csengetés mellet?
Én Motorola Bluetooth Headset H555-ös készüléket használok, de nem mndja ki. Ha fülhallgató nélkül próbálom, akkor kimondja.
A kérdés az, hogy a telefon hibája vagy a fülhallgatóé?
Ha a fülhallgató, akkor szívesen vennék fülhallgató típusokat amivel kimondja illetve amivel nem.
Én régen ezt a fülhallgatót használtam a Nokia N95-höz és ott simán működött a hívó nevének kimondása.
Köszönöm és várom erdeményeiteket.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”