Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
tnoise
2. szint
2. szint
Készüléktípus: C7
Has thanked: 8 times
Been thanked: 9 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: tnoise »

Damir írta:
Doky586 írta:
Demens írta:3. Szerintetek milyen navigációs program a legjobb C7-re? Nekem az OVI folyton menne fel a netre (pedig offline-ra van állítva), de ami a lényeg, hogy kb. 45 perces autó út alatt nem talált GPS jelet, semmit sem navigált.
Az OVI maps ott is megmondja hol vagy ahol egyáltalán nincs gps jel, ha be van kapcsolva a hálózati és wlan helyzetmeghatározás is (a gps ás agps-en túl). Ezt a többi gps-progi nem tudja kihasználni. Javasolt egy 100M-s netcsomag, így bátran használhatod előre telefonra letöltött térképpel.
Na meg menet közben nem ajánlott bekapcsolni, nekem volt, hogy 2óra alatt nem talált jelet az N95, megállva meg 1-2 perc alatt megvolt ;)
Damir biztos hiper-űr-fénysebességgel hajtott, és túljárt a műholdak eszén :)
viccet félretéve olykor tényleg nem talál jelet, de 10-ből 9-szer biztonsággal megvan - nálam -, akár menet közben is.
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

Damir írta:
Doky586 írta:
Demens írta:3. Szerintetek milyen navigációs program a legjobb C7-re? Nekem az OVI folyton menne fel a netre (pedig offline-ra van állítva), de ami a lényeg, hogy kb. 45 perces autó út alatt nem talált GPS jelet, semmit sem navigált.
Az OVI maps ott is megmondja hol vagy ahol egyáltalán nincs gps jel, ha be van kapcsolva a hálózati és wlan helyzetmeghatározás is (a gps ás agps-en túl). Ezt a többi gps-progi nem tudja kihasználni. Javasolt egy 100M-s netcsomag, így bátran használhatod előre telefonra letöltött térképpel.
Azért az sem mindegy, hogy milyen kocsiban, mert pl. a francia kocsikban fémgőzös az első szélvédő, ami nem tesz jót a GPS vételnek!
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
miller0214
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: miller0214 »

Sziasztok. Ma azzal szembesültem hogy a telóm kiirta hogy megtelt a memória, pedig csak a billentyűzár progi meg a fast panel futott. A meminfo 100mega szabad ramot írt. Illetve a másik dolog, hogy pár perccel később lefagyott a teló.
Ezekre van esetleg valami ötletetek?
A teló amúgy tmobilos és pr 1.1 van rajta.
Demens
1. szint
1. szint
Készüléktípus: LG Optimus 4X HD
Nem: Férfi
Has thanked: 34 times
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: Demens »

miller0214 írta:Sziasztok. Ma azzal szembesültem hogy a telóm kiirta hogy megtelt a memória, pedig csak a billentyűzár progi meg a fast panel futott. A meminfo 100mega szabad ramot írt. Illetve a másik dolog, hogy pár perccel később lefagyott a teló.
Nekem is volt ilyen. Pontosan nem tudom mi idézte elő, de nekem se jelzett felesleges progit az App Stop, sem a memória csekkolók. A NetQin Mobile Guard-ban viszont részletesen mutatott minden programot és akkor döbbentem rá, hogy ment egy csomó minden, pl.: kamera!!, Ovi-s dolgok (feléről azt se tudtam mi). Kikapcsolgatam őket és minden helyre jött.
Alcatel OT 302 - Sony Ericsson T100 - Nokia 3100 - Sony Ericsson T290i - Siemens A31 - Nokia 3500 classic - Nokia 3110 classic - Nokia C7-00 + Sony Ericsson Xperia X1 - LG Optimus 4X HD
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

Demens írta:
miller0214 írta:Sziasztok. Ma azzal szembesültem hogy a telóm kiirta hogy megtelt a memória, pedig csak a billentyűzár progi meg a fast panel futott. A meminfo 100mega szabad ramot írt. Illetve a másik dolog, hogy pár perccel később lefagyott a teló.
Nekem is volt ilyen. Pontosan nem tudom mi idézte elő, de nekem se jelzett felesleges progit az App Stop, sem a memória csekkolók. A NetQin Mobile Guard-ban viszont részletesen mutatott minden programot és akkor döbbentem rá, hogy ment egy csomó minden, pl.: kamera!!, Ovi-s dolgok (feléről azt se tudtam mi). Kikapcsolgatam őket és minden helyre jött.
Nekem még nem volt hasonló jellegű problémám, gyanitom azért, mert néha kikapcsolom a telot! Ajánlott bizonyos időközönként újraindítani a rendszert!
kucuka123
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kucuka123 »

Helló!!!
Faterom vett egy C-7 est. Lenne egy pár kérdésem. Miért lehet az hogy az aksi kb 1 nap alatt lemerül? A képernyő bal felső sarkában van a 3g felirat felett szinte mindíg két kis nyíl. Ez mi a bánat? A teló új, kb 3 napos nincs rajta a gyári programokon kívül semmi. Ha a menü gombot hosszan nyomom, a háttérben nem fut semmi.
Előre is köszi a válaszokat.
Limahl
6. szint
6. szint
Készüléktípus: Samsung galaxy s7 edge
Has thanked: 264 times
Been thanked: 1859 times

Hozzászólás Szerző: Limahl »

kucuka123 írta:Helló!!!
Faterom vett egy C-7 est. Lenne egy pár kérdésem. Miért lehet az hogy az aksi kb 1 nap alatt lemerül? A képernyő bal felső sarkában van a 3g felirat felett szinte mindíg két kis nyíl. Ez mi a bánat? A teló új, kb 3 napos nincs rajta a gyári programokon kívül semmi. Ha a menü gombot hosszan nyomom, a háttérben nem fut semmi.
Az aksik kb ennyit birnak ezeknél már csak ilyen bár még elég ujj ugyhogy kicsit még javulni fog a két nyil meg az hogy van net kapcsolat.
Samsung galaxy s7 edge
kucuka123
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: kucuka123 »

De akkor csak van net kapcsolat, vagy éppen adatforgalom is van?
Todo
5. szint
5. szint

kucuka123 írta:Helló!!!
Az akksi használattól függöen 1-2 napot bír (ami ezeknél a teloknál teljesen reális)!
A 3G felírat azért van mert kettös üzemmódban van a teló és éppen a 3G hálozatot használja! A 2 kis nyil pedig azt jelenti, hogy aktív adatkapcsolatod van ( ha nincs internet csomag a kártyán akkor elöször olvasd el a használatit és csináld meg a beállitásokat, mert különben elég nagy lehet a számlád)!
Kezdésként például a kezdőképernyön a webeszközök offline módban legyenek! (opciók>webeszközök offline módba)
Menü>Beállitások>Kapcsolatok>Admin.beállitások>Csomagadat>Csom.kap.adatkapcsolat>Ha szükséges
Ha látni akarod pontosan, hogy mikor mi fut a háttérben akkor arra külön progi kell, mert ha a menü gombot nyomod hosszan az nem mutat meg minden bennmaradó , futó programot!
Todo
5. szint
5. szint

kucuka123 írta:De akkor csak van net kapcsolat, vagy éppen adatforgalom is van?
Hogy adatforgalmad volt-e vagy van-e azt meg tudod nézni a kapcsolatkezelőben!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”