Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Hali
Akad valakinek Magyar felolvasóhangja a C7-hez?
Nagyon örülnék neki... Martin kezd kiidegelni. xD
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sajnos magyart nem fogsz találni, mert nincs!Raynor18 írta:Hali
- djpety
- 1. szint
- Készüléktípus: Nexus 4
- Has thanked: 0
- Been thanked: 5 times
Üdv mindenkinek!
Gondoltam csinálok egy gyors tesztet. Egy nem rég megjelent videó az új 2 magos tegra 2-es LG Optimus 2X-ről adta az ötletet, amelyen eléggé szembeötlő az androidos böngésző lassúsága. Én nekem eddig mindenki azt mondta, hogy így gyors, úgy gyors. De a 2 magos processzoron ilyen gyalázatos eredményt elérni, engem ez nem győzött meg. Gondoltam, ennél a Symbianos böngésző is jobb, de nem elég gondolni, így hát én magam is megnyitottam a teszten szereplő oldalt a C7-emmel.
Íme a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=9mkKdFjqgkU
Szerintem magától értetődő a sebesség különbség...
Gondoltam csinálok egy gyors tesztet. Egy nem rég megjelent videó az új 2 magos tegra 2-es LG Optimus 2X-ről adta az ötletet, amelyen eléggé szembeötlő az androidos böngésző lassúsága. Én nekem eddig mindenki azt mondta, hogy így gyors, úgy gyors. De a 2 magos processzoron ilyen gyalázatos eredményt elérni, engem ez nem győzött meg. Gondoltam, ennél a Symbianos böngésző is jobb, de nem elég gondolni, így hát én magam is megnyitottam a teszten szereplő oldalt a C7-emmel.
Íme a videó:
History: Nokia 3120 > Nokia 6131 > Nokia 5130XM > Nokia C7 > Samsung Galaxy Nexus > LGE Nexus 4
- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Amerikában a T-mobil által kiadott C7-est tesztelik a videóban.
A lényeg a álló módban lévő qwerty és a böngésző leginkább
http://www.youtube.com/watch?v=gDvmTgDm ... r_embedded
A lényeg a álló módban lévő qwerty és a böngésző leginkább
http://www.youtube.com/watch?v=gDvmTgDm ... r_embedded
- lived
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia N8 Belle
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 10 times
Ha a arányokat nézzük, akkor a C7-es a jobb. Mert hogy 2 mag van az LG-ben, szerintem ténylegesen gyalázat amit művel.djpety írta:Üdv mindenkinek!
Íme a videó:
Én is megnyitottam egyébként az oldalt (N8-asommal, de ua), de nem a gyári böngészővel hanem az operával.
Google-ban rákerestem, majd katt rá.
Szinte ugyan olyan sebességgel hozta be az oldalakat. A rendes verziót is szinte egyszerre hozta be. Tényleg csak Nagyon minimális különbség volt köztük.
Ebből látszik, hogy nem igazán a harder a lényeg. Ha a nokia is összerakna egy normális böngészőt azon is olyan sebességel futhatna a net mint a gyorsabb hardverrel rendelkezőknél.
De ha itt tartunk, akkor remélhetőleg, a 7.3-as böngésző már hozza a várt elvárt eredményeket.
- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Tegnap a szoftverfrissítő kidobta a T-s telre a 3.06 os térképfrissítést, naviprogit. Azonkívül hogy ez fehér hátterű menüvel operál a gyárihoz képest, ami még feltünt hogy határozottan gyorsabban találja meg a jelet. Valaki másnak tapasztalat? Mondjuk Mo térképet is újat telepített az első indításnál.
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Nem: Férfi
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Tudja-e valaki,hogy Szerbia térképe melyik navigációs programban részletesebb iGo vagy Garmin?És ezek közül melyik kell C7-re?Biztos volt már róla szó,de most nem találom.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root
- potter55
- Moderátor
- Készüléktípus: Nokia N73
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 551 times
Garmin, mert IGO nincs rá.gerisgeris1970 írta:Tudja-e valaki,hogy Szerbia térképe melyik navigációs programban részletesebb iGo vagy Garmin?És ezek közül melyik kell C7-re?Biztos volt már róla szó,de most nem találom.
Szignózás: Itt egy új hack, amihez nem kellennek szignófájlok, csak telepíteni és követni az utasításokat.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.
Nokia mobilok zenei klipekben.
Köszönöm funkció. Használd, ahányszor neked segít valaki.

Nokia mobilok zenei klipekben.

- gerisgeris1970
- 3. szint
- Készüléktípus: Huawei P9 Lite
- Has thanked: 298 times
- Been thanked: 24 times
Köszönöm szépen potter.potter55 írta:Garmin, mert IGO nincs rá.gerisgeris1970 írta:Tudja-e valaki,hogy Szerbia térképe melyik navigációs programban részletesebb iGo vagy Garmin?És ezek közül melyik kell C7-re?Biztos volt már róla szó,de most nem találom.
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
V 20p-EUR-XX
+root