Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
hello !
valaki ismeri a mobile documents programot nem tudok belépni pedig regisztáltam ,nem fogadja el mert hogy várjak amig lesz szabad szoba ennek 2 honapja. valaki valami ötlet?
valaki ismeri a mobile documents programot nem tudok belépni pedig regisztáltam ,nem fogadja el mert hogy várjak amig lesz szabad szoba ennek 2 honapja. valaki valami ötlet?
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Sajnos csak egyenként megy...szgvdr írta:sanyci írta:DE a telefonodon milyen naptára(ka)t használsz? Mert lehet többet is. Munka, személyes stb., Mint írtam, nálam csak a személyest szinkronizálja az OVI az outlookkal...szgvdr írta:Az outlookban egyféle naptár van, egy néven, nem változtattam, az ovi-ban is az a név látható. Az ovi-on-line syncronnal még várok. Olvastam viszont több hasonló problémáról, ennek alapján fordultam ismerőshöz, és a barátom gépén el is indult, syncronizált mint a parancsolat- ami nála más: 2007-es office van. Lehet, hogy az én régi generácios outlook-om a baja. Megvan a friss verzio már nekem is, hétvégén telepítem - aztán meglátjuk. Köszönöm
Igaz!!!! Sajnos, nem vettem észre, hogy alapból két naptár van: a "személyes naptár" és a "Naptár". Mindkettőnek ugyan az a színkódja alapból, és érdekes módon hol egyikben hol a másikba mentette el, amit beírtam.
Kérdésem: van-e mód, hogy a "Naptár"-ból valahogy átmásoljam egyben az össze bejegyzést a "Személyes naptár"-a? Vagy egyenként át kell írni mindent?
Azt követően a "naptárt ki lehet törölni, nem ne rontsam újra.
Köszönöm, választ várom
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sziasztok!
Ha valaki gyakran szokta használni a zseblámpa funkciót akkor ezt a progit ne tegye fel, mert ha ez fut akkor nem lehet a zseblámpát bekapcsolni!
Nokia Sleeping Screen
Ha valaki gyakran szokta használni a zseblámpa funkciót akkor ezt a progit ne tegye fel, mert ha ez fut akkor nem lehet a zseblámpát bekapcsolni!
Nokia Sleeping Screen
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
Ha lesz valami eredménye a ténykedésemnek, akkor megosztom itt a fejleményeket.WeghA írta:Erre kíváncsi leszek én is mit sikerül ügyködnöd a hétvégén. Én már feladtam
-
- 5. szint
Persze ez igy igaz de akkor minden zseblámpa használat elött ezt végig kell játszani: Menü>Beállitások>Témák>Kijelzővédő! Majd ha már nem kell a zseblámpa akkor újra!joci71 írta:Sziasztok.A zseblámpát tudod használni csak kikapcsolod Sleeping_Screen-t Üdv.
Ezért írtam úgy, hogy ha fut a progi akkor nem lehet használni a zseblámpát!
-
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia Lumia 1020
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 2 times
sziasztok!
A kozossegi alklmazast hasznalva facebookoznak, de sehogy nem tudom elerni acsoportokat. Kivalasxtottam a 'groups'-ot, de ugyancsak a szemelyektol jonnek frissitesek. Fontos lenne, mert eleg sok fontos info felkerul oda (pl osztondijinfok, feladatbeadasi hataridok stb).
Bugos lehetnalam a szoftver, vagy ez meg hianyossag a nokaeknal? Csak azt nem ertem, hogy miert raktak oda akkor....
Legujabb szoftom van, eredeti telenoros, semmi nack.
Eore is koszi:)
A kozossegi alklmazast hasznalva facebookoznak, de sehogy nem tudom elerni acsoportokat. Kivalasxtottam a 'groups'-ot, de ugyancsak a szemelyektol jonnek frissitesek. Fontos lenne, mert eleg sok fontos info felkerul oda (pl osztondijinfok, feladatbeadasi hataridok stb).
Bugos lehetnalam a szoftver, vagy ez meg hianyossag a nokaeknal? Csak azt nem ertem, hogy miert raktak oda akkor....
-
- 5. szint
Hogyan frissítettél a legujabb (14.2) szoftra ha gyári telenoros a telcsi?dbcooper írta:sziasztok!
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7
Szasztok ! Nem kell zseblámpa progi, alapállapotba lehúzod az oldalt lévő csúszkát 1-2mp ig és megy a lámpa, kikapcs ugyan így ...............