Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
ikebana
Újonc
Újonc
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: ikebana »

Todo írta:
ikebana írta:
nokiae668 írta:Sziasztok!

Az itt lévő CA 157 OTG ára az postával együtt annyi?
Ez: http://www.obostore.com/genuine-nokia-c ... -c-97.html
És gondolom a címemet meg kell adnom, de MO. on a magyar posta jutatja el hozzám, vagy ki? ;)
This item is free shipping. Vagyis igen, ingyen posta. Ha nem kéred ajánlva. És igen, bedobja a postásbácsi, bizonyám! Angolórán a telót nyomkodtad csak? Vagy néha figyuztál is? :-)
Nem biztos, hogy járt angolórára ( például mikor én jártam iskolába még az orosz volt a kötelező) és ezzel sokan vannak igy! Sajnos! :(
Én 89-ben érettségiztem, úgyhogy csak a szüleim jótéteménye volt az angoltanarak hosszú sora. De figyelni kellett azért (sőt tanulni sem ártott), meg persze telefonom se volt :-)
ikebana
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: ikebana »

nokiae668 írta:
ikebana írta:
nokiae668 írta:Sziasztok!

Az itt lévő CA 157 OTG ára az postával együtt annyi?
Ez: http://www.obostore.com/genuine-nokia-c ... -c-97.html
És gondolom a címemet meg kell adnom, de MO. on a magyar posta jutatja el hozzám, vagy ki? ;)
This item is free shipping. Vagyis igen, ingyen posta. Ha nem kéred ajánlva. És igen, bedobja a postásbácsi, bizonyám! Angolórán a telót nyomkodtad csak? Vagy néha figyuztál is? :-)
Azt tudtam hogy a szallitás ingyenes, de azért megkérdezem nehogy félre értsek valamit aztán meg majd én fizetek!
Egyébként kösziszépen a segítséget! ;)
Szívesen. Viccet félretéve: Én 2x rendeltem, simán (ingyen), posta kihozta, kisebb csomagot be is dobta, semmi külön költség nem volt, minden működött, egyetlen kedvezményt nem adtak meg, de még nem adtam fel azt sem. Az egyik 3-4 hétig jött, a másik 8 nap alatt itt volt. Első Hongkong, második Szingapúri postabélyegzővel. Ajánlom őket. Ja, regisztrálni kell, de sima ügy.
pccase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00

Hozzászólás Szerző: pccase »

bucsfe írta:
pccase írta:
pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.

Kösz:
Ezek szerint mindenkinek csipog a hangrögzítő program a C7-es telefonon... Marad a papír ceruza. "...pillanat. Akkor előveszek egy papírt, és ceruzát. Jaj de most pont nem találok pontpapírceruzát időszak -vissza köszön. :hmm:

Üdv:
Nekem nagyon jó, tisztán vesz fel. Semmi pittyegés ......
Szia! Melyik program ami pittyegés nélkül vesz fel? A telefonod független, vagy szolgáltatófüggő? Nekem eddig minden rögzítőprogram pittyegett... Sajnos
pccase
Újonc
Újonc

Sziasztok!
Hátha valakit érdekel... Exponáló hang lekapcsolása. Szignózni kell, telepítés után a telefont újra kell indítani.

http://www.mobilephonetalk.com/showthre ... -Symbian-3

Üdv:
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

Hátha valakit érdekel... Exponáló hang lekapcsolása. Szignózni kell, telepítés után a telefont újra kell indítani.

Üdv:
Khm. Gyári állapotú telefonon is ki lehet kapcsolni... :pirul:
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
pccase
Újonc
Újonc

sanyci írta:

Üdv:
Szerintem nem, gyári állapotú telefonomon csak a 4 hangbeállítási lehetőség szerepelt. :hmm2: A telepítés után az 5. lett a "ki" lehetőség.
6_2_3_0_i
1. szint
1. szint
Készüléktípus: HUAWEI P9
Has thanked: 3 times
Been thanked: 12 times

Hozzászólás Szerző: 6_2_3_0_i »

pccase írta:Szerintem nem, gyári állapotú telefonomon csak a 4 hangbeállítási lehetőség szerepelt. :hmm2: A telepítés után az 5. lett a "ki" lehetőség.
Pedig de. Nálam is simán ki lehetett kapcsolni minden hack nélkül. Még a "régi" 12-es szofttal is.
2110i, 6110, 7110, 6210, 6310, 6230i, E51, C7 RIP NOKIA :-( Galaxy S4 mini, HUAWEI P9
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: karvaly »

6_2_3_0_i írta:
pccase írta:Szerintem nem, gyári állapotú telefonomon csak a 4 hangbeállítási lehetőség szerepelt. :hmm2: A telepítés után az 5. lett a "ki" lehetőség.
Pedig de. Nálam is simán ki lehetett kapcsolni minden hack nélkül. Még a "régi" 12-es szofttal is.
Érdekes, mert nekem sem ajánlja fel gyárilag a ki lehetőséget. Pedig a legújjabb szoftver van fent. :hmm2:
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

6_2_3_0_i írta:

nekem is ki lehet kapcsolni mindenféle progi vagy hack nélül, nem tudom h számíte, de telenoros.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

pccase írta:
sanyci írta:

Üdv:
Szerintem nem, gyári állapotú telefonomon csak a 4 hangbeállítási lehetőség szerepelt. :hmm2: A telepítés után az 5. lett a "ki" lehetőség.
Az enyém telenoros és gyárilag ki lehet kapcsolni!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”