Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
switchlocker
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C Seven
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: switchlocker »

fényhatások merre? meg swypot felraktan és semmi nem történik ugyenz nokia bubbles nél meg qt installer nél .kösz
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

switchlocker írta:fényhatások merre? meg swypot felraktan és semmi nem történik ugyenz nokia bubbles nél meg qt installer nél .kösz
Szia!
A swype nem támogat minden nyelvet, olyan még nem jött ki ami birná a magyart. Át kell állitani a telefon nyelvét, a letöltések hozzászólásaiban, vagy ebben a forumban korábban már láttam egy listát a támogatott nyelvekröl. Ha nem ez a probléma akkor nem tudom mi lehet, nekem angollal ment.
laziga
1. szint
1. szint
Készüléktípus: 720
Has thanked: 18 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: laziga »

pccase írta:
pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.

Kösz:
Ezek szerint mindenkinek csipog a hangrögzítő program a C7-es telefonon... Marad a papír ceruza. "...pillanat. Akkor előveszek egy papírt, és ceruzát. Jaj de most pont nem találok pontpapírceruzát időszak -vissza köszön. :hmm:

Üdv:
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39961
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: DoomT »

Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a telefon látszólag minden ok nélkül pl játék+net alatt kiírja hogy helyezzen be simkártyát... Aztán újraindul. Még pár napos a gép és tanulom, de szerintem ilyet nem kellene csinálnia. Naponta egyszer eljátsza. A régi E51 soha nem csinálta. Valakinek ötlet?
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: karvaly »

DoomT írta:Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a telefon látszólag minden ok nélkül pl játék+net alatt kiírja hogy helyezzen be simkártyát... Aztán újraindul. Még pár napos a gép és tanulom, de szerintem ilyet nem kellene csinálnia. Naponta egyszer eljátsza. A régi E51 soha nem csinálta. Valakinek ötlet?
Szerintem valami kontakt probléma lehet a kártyánál. Bent van a helyén rendesen?
DoomT
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800

Hozzászólás Szerző: DoomT »

Rendesen a helyére kattan a kártya, ezért is furcsa a dolog. Remélem leszokik róla!
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
WeghA
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: WeghA »

Lehet hülye kérdések! :oops:
Ez az OVI Áruház progi csak mobilneten keresztül működik vagy ha van wi-fi akkor az is kellene neki?

Az OVI Térképek progiba, hogy lehet törölni az előzményeket és a keresés menüben megtalált utcákat?

Van egy cimborám akinek azt üzente a T-mobile hogy az netstart adatforgalma 5mb. Mennyibe fog ez neki fájni?
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7

Hozzászólás Szerző: karvaly »

[quote="WeghA"]Lehet hülye kérdések! :oops:
Ez az OVI Áruház progi csak mobilneten keresztül működik vagy ha van wi-fi akkor az is kellene neki?

Én az OVI-t Wi-fin használom, nincs gond vele.
WeghA
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
Has thanked: 9 times
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: WeghA »

Akkor nálam gond van mindig azt írja, hogy nem sikerült a szolgáltatáshoz kapcsolódni. Szerintem mióta megvan a telefon egyszer se sikerült.
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

DoomT írta:Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a telefon látszólag minden ok nélkül pl játék+net alatt kiírja hogy helyezzen be simkártyát... Aztán újraindul. Még pár napos a gép és tanulom, de szerintem ilyet nem kellene csinálnia. Naponta egyszer eljátsza. A régi E51 soha nem csinálta. Valakinek ötlet?
Esetleg nem öreg a simkártyád? Ezek a telok nem szeretik az 1-2 évnél idősebb simeket! Ha régi a kártyád a szolgáltatók ingyen kicserélik, szerintem egy probát megér, ha meg nem jönne be akkor marad a garanciális szervíz!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”