Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C Seven
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
fényhatások merre? meg swypot felraktan és semmi nem történik ugyenz nokia bubbles nél meg qt installer nél .kösz
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 0
Szia!switchlocker írta:fényhatások merre? meg swypot felraktan és semmi nem történik ugyenz nokia bubbles nél meg qt installer nél .kösz
A swype nem támogat minden nyelvet, olyan még nem jött ki ami birná a magyart. Át kell állitani a telefon nyelvét, a letöltések hozzászólásaiban, vagy ebben a forumban korábban már láttam egy listát a támogatott nyelvekröl. Ha nem ez a probléma akkor nem tudom mi lehet, nekem angollal ment.
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.ph ... w&id=39961pccase írta:Ezek szerint mindenkinek csipog a hangrögzítő program a C7-es telefonon... Marad a papír ceruza. "...pillanat. Akkor előveszek egy papírt, és ceruzát. Jaj de most pont nem találok pontpapírceruzát időszak -vissza köszön.pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.
Kösz:
Üdv:
- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a telefon látszólag minden ok nélkül pl játék+net alatt kiírja hogy helyezzen be simkártyát... Aztán újraindul. Még pár napos a gép és tanulom, de szerintem ilyet nem kellene csinálnia. Naponta egyszer eljátsza. A régi E51 soha nem csinálta. Valakinek ötlet?
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
Szerintem valami kontakt probléma lehet a kártyánál. Bent van a helyén rendesen?DoomT írta:Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a telefon látszólag minden ok nélkül pl játék+net alatt kiírja hogy helyezzen be simkártyát... Aztán újraindul. Még pár napos a gép és tanulom, de szerintem ilyet nem kellene csinálnia. Naponta egyszer eljátsza. A régi E51 soha nem csinálta. Valakinek ötlet?
- DoomT
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 + Lumia 800
Rendesen a helyére kattan a kártya, ezért is furcsa a dolog. Remélem leszokik róla!
Nokia E51 ---> Nokia C7 + Lumia 800
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Lehet hülye kérdések!
Ez az OVI Áruház progi csak mobilneten keresztül működik vagy ha van wi-fi akkor az is kellene neki?
Az OVI Térképek progiba, hogy lehet törölni az előzményeket és a keresés menüben megtalált utcákat?
Van egy cimborám akinek azt üzente a T-mobile hogy az netstart adatforgalma 5mb. Mennyibe fog ez neki fájni?
Ez az OVI Áruház progi csak mobilneten keresztül működik vagy ha van wi-fi akkor az is kellene neki?
Az OVI Térképek progiba, hogy lehet törölni az előzményeket és a keresés menüben megtalált utcákat?
Van egy cimborám akinek azt üzente a T-mobile hogy az netstart adatforgalma 5mb. Mennyibe fog ez neki fájni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
[quote="WeghA"]Lehet hülye kérdések!
Én az OVI-t Wi-fin használom, nincs gond vele.
Én az OVI-t Wi-fin használom, nincs gond vele.
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Akkor nálam gond van mindig azt írja, hogy nem sikerült a szolgáltatáshoz kapcsolódni. Szerintem mióta megvan a telefon egyszer se sikerült.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Esetleg nem öreg a simkártyád? Ezek a telok nem szeretik az 1-2 évnél idősebb simeket! Ha régi a kártyád a szolgáltatók ingyen kicserélik, szerintem egy probát megér, ha meg nem jönne be akkor marad a garanciális szervíz!DoomT írta:Sziasztok! Valaki tapasztalt már olyat, hogy a telefon látszólag minden ok nélkül pl játék+net alatt kiírja hogy helyezzen be simkártyát... Aztán újraindul. Még pár napos a gép és tanulom, de szerintem ilyet nem kellene csinálnia. Naponta egyszer eljátsza. A régi E51 soha nem csinálta. Valakinek ötlet?