Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
karvaly
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Has thanked: 2 times
Been thanked: 1 time

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: karvaly »

Sziasztok!

2 problémám van a Nokia C7-es készülékemmel amire nem találom a magyarázatot és szeretnék tőletek segítséget kérni:

1, Mikor megkaptam beállítottam rajta a "t-email"-os címemet, ami szépen mőködött is. Tudtam levelet küldeni és fogadni. És egyszer csak megszünt a működése. Sem küldeni sem fogadni nem tudtam. Szerintem a beállítások jók most is. Próbaképpen kitöröltem a postafiókomat és megpróbáltam újra felvenni, de azt írja ki, hogy jelenleg a szolgáltatás nem aktív. Próbáltam a feemailos címemet is felvenni, de erre is az a válasz, hogy a szolgáltatás nem aktív.
2, 930 névjegykártyával rendelkezem az Microsoft Outloock-ban. Ezeket át tudtam szinkronizálni a telefonra, de minden egyes névjegykártya szinkronizálásnál a végén hosszan gondolkodik, leterheli a számítógébet és nagynehezen kidobja, hogy 123 névjegykártya mind a két helyen megváltozott. Pedig nem változott meg. Ha kijelölöm, hogy mit tekintsen alap szinkronizálásnak, akkor pedig beadja az unalmast és kiírja, hogy nincs szinkronizálva a négvegykártya.

Időközben frissítettem a telefonon szoftvert a legfrisebbre, de nem oldotta meg a problémámat.
Akinek van ilyenben tapasztalata azt kérem, hogy írja meg. Köszönöm
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára karvaly 2011-03-14 hétf. 15:26:02-kor.
karvaly
Újonc
Újonc
Has thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: karvaly »

_
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Sziasztok!

Engem is érdekelne a kijelző ellenálló képessége. Használja valaki fólia nélkül a telcsit? Ha igen, akkor vannak-e karcok, sérülések?
csili77
1. szint
1. szint
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Hozzászólás Szerző: csili77 »

CsCsabesz írta:Sziasztok!

Engem is érdekelne a kijelző ellenálló képessége. Használja valaki fólia nélkül a telcsit? Ha igen, akkor vannak-e karcok, sérülések?
Szia!
Fólia nélkül használom de elég rendesen karcolódik hiába írták rá hogy gorilla glass a kijelző rajta, ha teheted rakjál rá fóliát.
wzsz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
Has thanked: 0
Been thanked: 5 times

Hozzászólás Szerző: wzsz »

csili77 írta:

Szia!
Fólia nélkül használom de elég rendesen karcolódik hiába írták rá hogy gorilla glass a kijelző rajta, ha teheted rakjál rá fóliát.
Én is fólia nélkül használom, viszont nekem teljesen karcmentes maradt december közepe óta.
gerisgeris1970
3. szint
3. szint
Készüléktípus: Huawei P9 Lite
Nem: Férfi
Has thanked: 298 times
Been thanked: 24 times

Hozzászólás Szerző: gerisgeris1970 »

Én kb. 2 hónapja használom fólia nélkül és semmi karc,de megjegyzem a zsebben bőr tokban hordom és használat alkalmával veszem elő.Nem tudom akinek karcolódik mit csinál vele,hol hordja?
LG G3-16 Gb
V 20p-EUR-XX
+root
csabai22
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note4

Hozzászólás Szerző: csabai22 »

nokiac7 írta:
csabai22 írta:Sziasztok!
Olyan problémára kérném a segítségeteket,hogy a gyári képernyő védők helyet felraktam a cclock-ot.
Tök jól testre lehet szabni,csak pár perc után teljesen kikapcsol és csak a sötét képernyő van.
Az a kérdésem,hogy lehet beállítani,hogy kint maradjon a képernyőn mint a gyáriak?
Próbáld meg kikapcsolni az energiatakarékos módot .
Telo jobb tetején lévő gomb eccer megnyom , energiatakarékos mód kikapcsol .
az óra folyamatosan fent lesz , de hamar lemerül .
ja , és itt szóba került a zseblámpa is . Tényleg brutális !
Nem az a gond vele,a gyáriak sem működnek energia takarékos módban,a cclock elindul csak kikapcsol kb 2 perc után.
A eredetiekkel meg az a gondom,hogy a nagy óra nem mutatja a nem fogadott hívásokat sms-eket.A zenelejátszó pedig a szoftver frissítés után
nagyon gagyi lett a színes animációval.
CsCsabesz
1. szint
1. szint
Készüléktípus: nokia C7
Has thanked: 13 times
Been thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: CsCsabesz »

Köszönöm a válaszokat.
pccase
Újonc
Újonc
Készüléktípus: C7-00
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: pccase »

pccase írta:Sziasztok!
Hangrögzítő programot keresek, olyat ami rögzítés közben nem pittyeg...! A Total Recall-t próbáltam, minden beállítással csipog, illetve a Ultimate Voice Recorder v6.1.1 de azt nem tudtam feltenni.

Kösz:
Ezek szerint mindenkinek csipog a hangrögzítő program a C7-es telefonon... Marad a papír ceruza. "...pillanat. Akkor előveszek egy papírt, és ceruzát. Jaj de most pont nem találok pontpapírceruzát időszak -vissza köszön. :hmm:

Üdv:
listi
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7 00
Has thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: listi »

A t-email szolgáltane tás nem működése a Nokia messaging hibája.
Amikor beírtad a felhasználóneved ls a jelszavad és leokéztad,
ne az elfogadom gombra nyomj, hanem a nem fogadom el-re.
Nálam is így működik.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”