Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
TommyX
Moderátor
Moderátor
Készüléktípus: Nokia Lumia 1520 + 808 PV
Nem: Férfi
Has thanked: 0
Been thanked: 33 times
Kapcsolat:

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: TommyX »

zsoltix:
Nézd meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=-GuEYeNBvOU
Kép

Hand's Up Music isn't dead as long as we're alive \O/
Kezdő N8 tulajok számára ajánlott!
Nyugodj Békében KilleR! :cry3:
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

TommyX írta:zsoltix:
Nézd meg ezt a videót:
http://www.youtube.com/watch?v=-GuEYeNBvOU
Emelett a kezdeteknél én megkérdeztem a nokiát és a válaszukat itt a topikban közzé is tettem miszerint " Igen a C7 készülék kijelzője Gorilla Glass"!
De mivel az ördög nem alszik lehet, hogy nem árt neki a fólia ha abból indulunk ki, hogy az X6-os kijelzőjére azt mondták, írták, hogy karcálló ehhez képest az X6 topicban vannak panaszok ezzel kapcsolatban!
zsoltix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zsoltix »

köszi a válaszokat akkor a bizt kedvéért beújítok egy új fóliát rá.
karoly.kurucz
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia C7
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: karoly.kurucz »

Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy spb mobile shell 5.0 van már a telóra, vagy lesz-e hamarosan? December óta most jutottam oda, h lehet kéne egy kis pimp a telóra :D
jtamas88
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Nokia c7

Hozzászólás Szerző: jtamas88 »

jajj már megint ez a gorilla glass... :)
Ez egy parasztvakítás! Nincs olyan, hogy gorilla glass. Csak kitalálta a nevet valaki és levédte, mert jól hangzik és jól el lehet vele adni a telefont.
A Nokia meg valószínűleg nem használhatja a nevet.
A c7-nek üveg van a kijelzője előtt. Ez sokkal keményebb, mint a műanyag, úgyhogy karcolódni valószínűleg nehezebben fog. Persze törni még törhet. Ennyi. Nincs semmi misztikus a gorilla glassban. Ez egy nagyon jó minőségű üveg, nyilván sokkal precízebb a gyártástechnológia, mint egy ablaküvegnél, edzett üveg, de attól még üveg, tehát eltörhet, és mivel üveg, ezért nehezen karcolódik.

Menjetek oda az ablakhoz és karcoljátok meg. Nehezen fog menni. Most akkor az is golrilla glass?

Van a zafírkristály üveg. Drága órákba rakják. Az tényleg brutális, de ekkora felületben, mint ami a telefonra kell, nem hiszem, hogy megfizethető lenne.

Szerintem fólia full fölösleges. Törés ellen nem véd, karcolódni meg nem fog a telefon, ha normálisan használod. (bár én eleve utálok bármiféle ilyen fóliát, az az első dolgom, hogy leszedem mindenről.) Nekem volt 2 évig 5800-m, két év után nem volt semmi karc a kijelzőjén (pedig az műanyag) hogy lehet ez?? Nem kell kulcsot tenni mellé a zsebbe meg kicsit vigyázni kell rá. Ennyi.
ackok21
Újonc
Újonc
Készüléktípus: c7
Has thanked: 6 times

Hozzászólás Szerző: ackok21 »

sanyci írta: Nem vittem be, nem látom értelmét, mert reprodukálhatatlan a hiba. Sajnos van hogy 2 napig semmi, van hogy 1 órán belül 3x. Szervizben nem fogják napokig nézegetni és várni... :(
Szia!
Valószínűleg nem tudok segíteni, de nekem is hasonló problémám volt, ezért teszek egy próbát. Nem tudom mennyire megviselt a sim kártyád, de nekem elég régi volt, és bár az előző telómnál ez sose jelentett problémát, a c7esem gyakran úgy érzékelte h kivettem, majd vissza raktam ezért újraindult. Ez magyarázat lenne a hiba rendszertelenségére is. Ha valóban ez lenne a baj szerintem már te is rájöttél volna, de gondoltam mért ne. ;)
sanyci
2. szint
2. szint
Készüléktípus: Nokia 700
Nem: Férfi
Has thanked: 4 times
Been thanked: 34 times

Hozzászólás Szerző: sanyci »

ackok21 írta:
sanyci írta: Nem vittem be, nem látom értelmét, mert reprodukálhatatlan a hiba. Sajnos van hogy 2 napig semmi, van hogy 1 órán belül 3x. Szervizben nem fogják napokig nézegetni és várni... :(
Szia!
Valószínűleg nem tudok segíteni, de nekem is hasonló problémám volt, ezért teszek egy próbát. Nem tudom mennyire megviselt a sim kártyád, de nekem elég régi volt, és bár az előző telómnál ez sose jelentett problémát, a c7esem gyakran úgy érzékelte h kivettem, majd vissza raktam ezért újraindult. Ez magyarázat lenne a hiba rendszertelenségére is. Ha valóban ez lenne a baj szerintem már te is rájöttél volna, de gondoltam mért ne. ;)
Sajnos nem hiszem, hogy kártyahiba, mert az E52 miatt már cseréltem kártyát, az kb. 1,5 éve volt, azóta a T-Mobile nem adott ki új SIM-kártyát a minin kívül, az meg ugye a C7-be csak adapterrel megy be...
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
csabai22
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung Galaxy Note4
Been thanked: 1 time

Hozzászólás Szerző: csabai22 »

Sziasztok!
Olyan problémára kérném a segítségeteket,hogy a gyári képernyő védők helyet felraktam a cclock-ot.
Tök jól testre lehet szabni,csak pár perc után teljesen kikapcsol és csak a sötét képernyő van.
Az a kérdésem,hogy lehet beállítani,hogy kint maradjon a képernyőn mint a gyáriak?
nokiac7
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokiac7

Hozzászólás Szerző: nokiac7 »

csabai22 írta:Sziasztok!
Olyan problémára kérném a segítségeteket,hogy a gyári képernyő védők helyet felraktam a cclock-ot.
Tök jól testre lehet szabni,csak pár perc után teljesen kikapcsol és csak a sötét képernyő van.
Az a kérdésem,hogy lehet beállítani,hogy kint maradjon a képernyőn mint a gyáriak?
Próbáld meg kikapcsolni az energiatakarékos módot .
Telo jobb tetején lévő gomb eccer megnyom , energiatakarékos mód kikapcsol .
az óra folyamatosan fent lesz , de hamar lemerül .
ja , és itt szóba került a zseblámpa is . Tényleg brutális !
zsoltix
Újonc
Újonc
Készüléktípus: Motorola Defy
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Hozzászólás Szerző: zsoltix »

A zseblámpa funkció tényleg jó! A mobil shell használatát én feleslegesnek tartom. azért arra kiváncsi lennék hogy a nokia mikor lesz képes kiadni egy olyan frissítést hogy gyermeteg hibák ne legyenek benne a pr1.1 nekem a 3g kapcsolatot nem bontja a készülék, kézzel se lehet csak a telefon újra indításával, az előző verzióba pont fordítva volt egy idő után létrehozni nem tudta a kapcsolatot.
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”