Nokia C7-00
-
- Újonc
- Készüléktípus: c7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Nokia C7-00
Kedves Fórumozók!
A tapasztaltabbak segítségét szeretném kérni.
Meg akartam hackelni a telefonomat, de nem sikerült.
Az alábbi menet szerint haladtam:
http://www.smartnews.hu/2010/11/modosit ... kia-n8-ra/
Itt akadtam el:
5. Kattintsunk a Refurbish-re! Fel fog bukkanni egy ablak, ami azt jelzi, hogy hiányzik egy fájl. NE kattintsunk még semmire, hanem menjünk át egy fájlkezelőbe és a módosított UDA fájlt nevezzük át a C:/Program Files(x86)/Nokia/Phoenix/Products/RM-596 mappában lévő UDA fáljra, majd másoljuk be ebbe a mappába, felülírva azt, amit Navifirm segítségével töltöttünk le!
Hát ez az, ami nem jött össze:
" Fel fog bukkanni egy ablak,.."
Nekem nem ugrott fel semmi, hanem mindjárt megflashelte a telefont.
Tudja valami, hogy mi lehet a hiba?
Továbbá olvastam, (sajnos utólag) hogy flashelés után megváltozik Product Kód, így a garancia is elveszik: viewtopic.php?f=64&t=40
Ez C7 esetében is fennáll? a Nemesis Service Suite sajnos nem ismeri fel a telót, így azt sem tudom, hogy megváltozott e a kód....
Légyszi segítsetek!
Köszi szépen
A tapasztaltabbak segítségét szeretném kérni.
Meg akartam hackelni a telefonomat, de nem sikerült.
Az alábbi menet szerint haladtam:
http://www.smartnews.hu/2010/11/modosit ... kia-n8-ra/
Itt akadtam el:
5. Kattintsunk a Refurbish-re! Fel fog bukkanni egy ablak, ami azt jelzi, hogy hiányzik egy fájl. NE kattintsunk még semmire, hanem menjünk át egy fájlkezelőbe és a módosított UDA fájlt nevezzük át a C:/Program Files(x86)/Nokia/Phoenix/Products/RM-596 mappában lévő UDA fáljra, majd másoljuk be ebbe a mappába, felülírva azt, amit Navifirm segítségével töltöttünk le!
Hát ez az, ami nem jött össze:
" Fel fog bukkanni egy ablak,.."
Nekem nem ugrott fel semmi, hanem mindjárt megflashelte a telefont.
Tudja valami, hogy mi lehet a hiba?
Továbbá olvastam, (sajnos utólag) hogy flashelés után megváltozik Product Kód, így a garancia is elveszik: viewtopic.php?f=64&t=40
Ez C7 esetében is fennáll? a Nemesis Service Suite sajnos nem ismeri fel a telót, így azt sem tudom, hogy megváltozott e a kód....
Légyszi segítsetek!
Köszi szépen
-
- Újonc
Az egészet azért csináltam, hogy menjen a quickoffice.
Mivel először szoftvert frissítettem, gyanítom, hogy ezért nem tudom telepíteni a quickofficet erről az oldalról, hiába szignózom...
Van valakinek megoldása a legfrissebbb szoftverű c7-re, hogy menjen az office fájlok szerkesztése?
Help please!
Mivel először szoftvert frissítettem, gyanítom, hogy ezért nem tudom telepíteni a quickofficet erről az oldalról, hiába szignózom...
Van valakinek megoldása a legfrissebbb szoftverű c7-re, hogy menjen az office fájlok szerkesztése?
Help please!
-
- Újonc
illetve ha hackelt a telefon, akkor a gyári szoftverek, mint pl a quickoffice mennek, mintha regisztártlak lennének?
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Sziasztok!
Valaki használja C7-en a Best Reminder progit? Mert akkor elárulhatná, hogy hova tegyem a hangot amit szeretném, hogy lejátszon emlékeztetés gyanánt, mert a beállitásoknál csak pár hangot mutat! Köszi!
Valaki használja C7-en a Best Reminder progit? Mert akkor elárulhatná, hogy hova tegyem a hangot amit szeretném, hogy lejátszon emlékeztetés gyanánt, mert a beállitásoknál csak pár hangot mutat! Köszi!
-
- 5. szint
Sajnos a frissítés csak az N8-nak hozta meg a quickoffice szabadságát (szerkeszthetőség) pedig én is örülnék neki ha valahogy át lehetne venni az N8-ból a regisztrációs fájlt vagy ami ezért felelős!theginoka írta:illetve ha hackelt a telefon, akkor a gyári szoftverek, mint pl a quickoffice mennek, mintha regisztártlak lennének?
- sanyci
- 2. szint
- Készüléktípus: Nokia 700
- Nem: Férfi
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 34 times
Természetesen NEM!theginoka írta:illetve ha hackelt a telefon, akkor a gyári szoftverek, mint pl a quickoffice mennek, mintha regisztártlak lennének?
Nokia 3110>5110>6110>6210>6600>7610>6630>N70>E61>E50>E90>E51>E71>E52>5800XM>C7>700
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
Ericsson GA318>T39m (T39m még megvan!)
Samsung Galaxy Spica>HTC Desire (Az Android még nem nőtt fel a feladathoz)
- laziga
- 1. szint
- Készüléktípus: 720
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 7 times
Ha a gyári telenoros FW helyére felrakom az euro3 legfrissebb FW-t akkor a gari marad és tudok használni mindent?
-
- 5. szint
Mivel a phoenix nem írja át a product kódot ezért a garancia marad! Mit értesz a tudok használni mindent alatt? Egyébként az enyém is telenoros és most az EURO3-as van fönt!laziga írta:Ha a gyári telenoros FW helyére felrakom az euro3 legfrissebb FW-t akkor a gari marad és tudok használni mindent?
-
- Újonc
- Has thanked: 4 times
Szia!
Nem ingyen, de nagyon jó árban! Gyári Nokia szilikon tok van valakinek? Vélemény?[/quote]
hy. nekem ez van.amig nem jött meg, utángyártott volt, na az pont semmit nem ért, ehez képest, ezzel nagyon megvok elégedve. illeszkedik tökéletesen , gombok mennek, bill zár picit nehezebben hozzáférhetö valoban, de nem vészes.bárhova teszed nem csuszkál el kocsiba se, és engem zsebembe se zavar.szerintem, megér ekkora összeget ráfodritani.
Nem ingyen, de nagyon jó árban! Gyári Nokia szilikon tok van valakinek? Vélemény?[/quote]
hy. nekem ez van.amig nem jött meg, utángyártott volt, na az pont semmit nem ért, ehez képest, ezzel nagyon megvok elégedve. illeszkedik tökéletesen , gombok mennek, bill zár picit nehezebben hozzáférhetö valoban, de nem vészes.bárhova teszed nem csuszkál el kocsiba se, és engem zsebembe se zavar.szerintem, megér ekkora összeget ráfodritani.
- WeghA
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7 +8Gb Kingston MicroSD
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 2 times
Júj! Bocsánat nem tudtam!WeghA írta:Akit érdekelnek HD játékok innen is le lehet tölteni torrenten keresztül...
Gameloft és EA játékokat szigorúan tilos linkelni!
ferret
Most már tudom miért nem lehet.