Nokia C7-00
- Pacee
- 2. szint
- Készüléktípus: Microsoft Lumia 950
- Nem: Férfi
- Has thanked: 12 times
- Been thanked: 39 times
Re: Nokia C7-00
Ennek az az oka, hogy olyan készüléket vásároltál, amit a külföldi piacra szántak, csak a gsm boltban ráhúzták a magyar nyelvet, ami a frissítéskor természetesen eltűnt. Nézz körül itt, az n8 és a phoenix topikban és a kereső funkciót sem tilos használni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pacee 2011-07-21 csüt. 23:13:53-kor.
- Rating: 2.63%
Eddigi készülékeim (sorban): Nokia 2110, Ericsson T20, Nokia 7210, Nokia 3650, Nokia 6230 & 3120, Nokia E51, Nokia C7-00, Nokia Lumia 620, LG Optimus F6, Blackberry Z10, Microsoft Lumia 950
-
- Újonc
- Készüléktípus: C7-00
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Sziasztok,
továbbra is gondom van a céges WLAN-nal
Van itt 2 router, de csak az egyikre tudok csatlakozni, amire mindig azt írja, hogy ismeretlen és minden alkalommal be kell adni a jelszót.
A másikat ismertnek írja, viszont nem tud rácsatlakozni, és törölni sem lehet a listából, hogy esetleg újra felvehessem....
De ami bosszantó, hogy a jelszót mindig be kell írni a másiknál....
Mi lehet a baj?
Köszi,
b.
továbbra is gondom van a céges WLAN-nal
Van itt 2 router, de csak az egyikre tudok csatlakozni, amire mindig azt írja, hogy ismeretlen és minden alkalommal be kell adni a jelszót.
A másikat ismertnek írja, viszont nem tud rácsatlakozni, és törölni sem lehet a listából, hogy esetleg újra felvehessem....
De ami bosszantó, hogy a jelszót mindig be kell írni a másiknál....
Mi lehet a baj?
Köszi,
b.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!chokii írta:ha frisstittem a c7 emet és nincs benne magyar azt vissza lehet valahogy hozni bele??? lécci segítsetek
Valószinüleg egy másik régiós mobilt vettél amire rárakták a magyar nyelvet mielőtt eladták! Mivel frissítésnél a product code alapján azonositta a szerver a telefonod igy az eredeti frimware-t rakta rá ami nem tartalmazza a magyar nyelvet! Nincs pánikra ok! Phoenix-szel felteszed rá a telefonod szinének megfelelő EURO3-as frimware-t az tartalmazza a magyar nyelvet! Amit tenned kell arról itt olvashatsz bővebben:
viewtopic.php?f=64&t=40
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7 00
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Az adatforgalom ellenőzrése nagyon egyszerű. Menü, alkalmazások, napló és ott az adatszámláló. Azt megnyitod és látni fogod mennyi a fel és letöltésed. A hónap végén pedig törölni is tudod a számlálót.djblend írta:ha internetezni szeretnék akkor a telenor datát vagy a telenor wapot használjam?
hol tudom lekérdezni h mennyit interneteztem eddig?
- keny
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 7 times
Meguntam a térerő ingadozást, és gondoltam veszek egy N8-at. Le is beszéltem el is mentem a boltba, de amikor beleraktam a kártyát, és kézbe fogtam, a térerő ott is elkezdett lefelé menni, mikor letettem felment, majd újra kézbe vettem és lement. Mutattam a boltosnak, aki elismerte, hogy hibás, és így nem vettem meg. Ez hihetetlen!
- Damir
- Kiemelt 6. szint
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 349 times
Egy eléggé fedett helyen lakom, sajnos elég gyenge itt a térerő, eddig csak a 6230i-vel nem volt gondom itt (de ugye az messze híres a térerőtartásról), az összes többi telefonnal igen, sokszor szakadtak meg vagy kezdtek el recsegni a vonalak.keny írta:Meguntam a térerő ingadozást, és gondoltam veszek egy N8-at. Le is beszéltem el is mentem a boltba, de amikor beleraktam a kártyát, és kézbe fogtam, a térerő ott is elkezdett lefelé menni, mikor letettem felment, majd újra kézbe vettem és lement. Mutattam a boltosnak, aki elismerte, hogy hibás, és így nem vettem meg. Ez hihetetlen!
Amióta az N8 van semmi gondom. Szóval csak azzal a készülékkel volt gond.
-
- 5. szint
- Készüléktípus: Galaxy S7
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 444 times
Szia!keny írta:Meguntam a térerő ingadozást, és gondoltam veszek egy N8-at. Le is beszéltem el is mentem a boltba, de amikor beleraktam a kártyát, és kézbe fogtam, a térerő ott is elkezdett lefelé menni, mikor letettem felment, majd újra kézbe vettem és lement. Mutattam a boltosnak, aki elismerte, hogy hibás, és így nem vettem meg. Ez hihetetlen!
Lehet, hogy van valami árnyékoló hatásod? Mint már emlitettem én is probálgattam és nem ment el a térerő, sőt tegnap egy generátor házban dolgoztam, ami ugye tele van elektromos berendezésekkel például transzformátorok,kondenzátorok és egyébb kütyük amik elég romboló hatással tudnak lenni a mobil vételre és meg sem kottyant a C7- nek!
Esetleg nem lehet, hogy a simkártyádat kellene kicserélni?
-
- Újonc
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
már körülnéztem és nekem egy kicsit tul bonyolult lenne..meg a navifirmben sincs ojan product kód ami jo lenne nekem és a többit meg nem értem h h lehet megcsinálni....ha leirnád üzibe h h kéne megcsinálnom azt megköszönném.......elöre is kösz a segítséget
- keny
- 1. szint
- Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 7 times
Lehet velem van a baj, de az 5800-ámmal nem volt gond. Másik sim kártyával próbáltam, és azzal is csinálta.Todo írta:Szia!keny írta:Meguntam a térerő ingadozást, és gondoltam veszek egy N8-at. Le is beszéltem el is mentem a boltba, de amikor beleraktam a kártyát, és kézbe fogtam, a térerő ott is elkezdett lefelé menni, mikor letettem felment, majd újra kézbe vettem és lement. Mutattam a boltosnak, aki elismerte, hogy hibás, és így nem vettem meg. Ez hihetetlen!
Lehet, hogy van valami árnyékoló hatásod? Mint már emlitettem én is probálgattam és nem ment el a térerő, sőt tegnap egy generátor házban dolgoztam, ami ugye tele van elektromos berendezésekkel például transzformátorok,kondenzátorok és egyébb kütyük amik elég romboló hatással tudnak lenni a mobil vételre és meg sem kottyant a C7- nek!
Esetleg nem lehet, hogy a simkártyádat kellene kicserélni?
- csili77
- 1. szint
- Készüléktípus: Nokia C7
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 4 times
Szia!chokii írta:már körülnéztem és nekem egy kicsit túl bonyolult lenne..meg a navifirmben sincs ojan product kód ami jo lenne nekem és a többit meg nem értem h h lehet megcsinálni....ha leírnád üzibe h h kéne megcsinálnom azt megköszönném.......elöre is kösz a segítséget
Már írta Todo de még egyszer ha nem sikerült a frissítésed akkor próbáld meg phoenix segítségével viewtopic.php?f=64&t=40 vagy keny féle hack http://nokiaprogramok.hu/modules.php?na ... w&id=39035 és csak olyan produkt kódot keres amibe van russian_hungary .