Ha egyesével nézem, akkor nem fordítja el a kijelző tartalmát, így a képeket csak a képernyő közepén látom "bélyeg"-nyi méretben. A beépített képnézegetővel ugyan elforgatja, de ott se tölti ki a kép szélességét

Így is van... kilépek... aztán hiv, névjegyzék és az előbb rosszul mondtam, nem az a pár betű jön be előbb, hanem kapásból az akit az előbb hivtam, alul meg a pár bepötyögött betű, aztán nyomhatok kilépet és névjegyzéket, ez 3 nyomással több, mint ami indokolt volna. és ha pl. valakit gyorsan szeretnék elérni rettentően idegesítő. Szerintem ez probléma6_2_3_0_i írta:Vannak problémáid...blazsejdoktor írta:... ott van bent az a pár betű amit előtte írtam és azt ki kell törölni.... ez nagyon bosszantó.
Nincs más út?(bocs)
"Kilép", aztán újból "Névjegyzék"-re pöttyintés. Kb. 0,1 mp
sőt még a beírt betűket is törölni kell, tehát még vagy 3-4 gombnyomás....6_2_3_0_i írta:Vannak problémáid...blazsejdoktor írta:... ott van bent az a pár betű amit előtte írtam és azt ki kell törölni.... ez nagyon bosszantó.
Nincs más út?(bocs)
"Kilép", aztán újból "Névjegyzék"-re pöttyintés. Kb. 0,1 mp
A wifis kérdésre szerintem a főképernyő Opciók\Webeszk.-k offl. módba menüpont a megoldás, a szoftverfrissítés pedig a product code-odtól függ, valószínűleg még nem készült el hozzá a legújabb szoftver. A Product code-ot a *#0000# bebillentyűzése után, a Termékkód mezőnél találod.Kiltob2010 írta:Sziasztok!
A napokban lettem tulajdonosa egy C7-nek.
Olyan problémám lenne hogy otthon folyamatosan csatlakozik a wifihez, hiába van kikapcsolva, hogy wlan keresése kikapcsolva.
A másik, hogy nem tudom frissíteni a szoftvert, mert azt írja ki, hogy a legfrissebb szoftver van rajta, pedig nem .
Van ötlete valakinek ?
Offline módba vannak a webeszközök... :S és úgy csináljamarcus86 írta:A wifis kérdésre szerintem a főképernyő Opciók\Webeszk.-k offl. módba menüpont a megoldás, a szoftverfrissítés pedig a product code-odtól függ, valószínűleg még nem készült el hozzá a legújabb szoftver. A Product code-ot a *#0000# bebillentyűzése után, a Termékkód mezőnél találod.Kiltob2010 írta:Sziasztok!
A napokban lettem tulajdonosa egy C7-nek.
Olyan problémám lenne hogy otthon folyamatosan csatlakozik a wifihez, hiába van kikapcsolva, hogy wlan keresése kikapcsolva.
A másik, hogy nem tudom frissíteni a szoftvert, mert azt írja ki, hogy a legfrissebb szoftver van rajta, pedig nem .
Van ötlete valakinek ?
Tudom, hogy már a 110. oldalnál tartunk a C7 fórumon, és relatíve sok idő végignyálazni, de létezik kereső funkció is.
Nokia Messaging-es e-mail nincs beállítva véletlenül?Kiltob2010 írta:Jövő héten megyek majd bp-re sztem majd benézek vmelyik szervízbe vagy nokia boltba ötletekért.