Nokia C7-00

Kizárólag a Nokia C szériával foglalkozó témák
csili77
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Nokia C7
Nem: Férfi
Has thanked: 6 times
Been thanked: 4 times

Re: Nokia C7-00

Hozzászólás Szerző: csili77 »

keny írta:
csili77 írta:
keny írta:Sziasztok, ma vettem egy telenoros C7-et, láttam, hogy van hozzá már 012.004-es szoft is, de abból nem találtam hack-eltet, így leszedtem egy hackelt 003-as UDA-t és a NokiaCookerBeta_0.9 segítségével kiszedtem belőle az installserver.exe-t, majd mivel nem volt 004-esből az én product code-mnak megfelelő szoft leszedtem egy magyar vodásat és annak az UDA-jába beletettem az installserver.exe-t. Feltettem a telóra, és simán tudok telepíteni. Csináltam egy leírást róla, amit feltettem, a letöltések közé, ha valaki szeretne kisérletezni vele.
A leírásban mikor kiválasztod a productkódot a 11-es lépésnél itt nekünk is le kell szedni a vodást és azt bemásolni.
Igen a navifirm-el leszeded a teljes vodás szoftot, mind a 7 file-t, és bemásolod a C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-675 mappába. Ha ez bent van és megnyomod a gombot akkor megjelenik a letöltött szoft product code-ja és a Desrcription is. Ezt kell kiválasztani és ok.
De Így a telenoros teloból most vodás telom lesz és minden beállítást a vodafontól akkar leszedni .
keny
1. szint
1. szint
Készüléktípus: Samsung GS5 5.0 +64Gb
Has thanked: 17 times
Been thanked: 7 times

Hozzászólás Szerző: keny »

csili77 írta: De Így a telenoros teloból most vodás telom lesz és minden beállítást a vodafontól akkar leszedni .

Ez igaz, de a hozzáférési pontokat a vodásat lehet törölni, telenorosat hozzáadod és szerintem csak az indító kép más. Sajnos telenorosra nem találtam 12.004-es így ezért választottam olyat amiben van magyar nyelv. Ha találsz olyan product kódos 004-es szoftot amit feltennél, szólj és beleteszem az UDA-jába az okosságot.
csili77
1. szint
1. szint

keny írta:
csili77 írta: De Így a telenoros teloból most vodás telom lesz és minden beállítást a vodafontól akkar leszedni .

Ez igaz, de a hozzáférési pontokat a vodásat lehet törölni, telenorosat hozzáadod és szerintem csak az indító kép más. Sajnos telenorosra nem találtam 12.004-es így ezért választottam olyat amiben van magyar nyelv. Ha találsz olyan product kódos 004-es szoftot amit feltennél, szólj és beleteszem az UDA-jába az okosságot.
Most ott akadtam el hogy hogy kérem le a beállításokat és törlöm a vodást ha segítenél ebben azt megköszönném.
macipalika
Újonc
Újonc
Készüléktípus: nokia c7
Has thanked: 0
Been thanked: 0

Hozzászólás Szerző: macipalika »

Sziasztok!

Most vásároltam egy ilyen telót.
Segítséget kérnék abban hogy hogyan tudok saját mp3 csengőhangot beállítani!
Felmásoltam a telefonra a c: telefon memória - hangfájlok és azon belül az összes mappába beletettem mert valahogy nem akar megjelenni az üzemód beállítás csengőhang választás részében.
Köszi a segítséget előre is!

Üdv. Macipalika
csili77
1. szint
1. szint

macipalika írta:Sziasztok!

Most vásároltam egy ilyen telót.
Segítséget kérnék abban hogy hogyan tudok saját mp3 csengőhangot beállítani!
Felmásoltam a telefonra a c: telefon memória - hangfájlok és azon belül az összes mappába beletettem mert valahogy nem akar megjelenni az üzemód beállítás csengőhang választás részében.
Köszi a segítséget előre is!

Üdv. Macipalika
Szia!
Beállítások/Üzemmódok/Általános/testreszabás/csengőhang/zeneszámok/minden zeneszám
és itt be tudod rakni amit a E és F meghajtóra raktál
nem kell a C-re másolnod a zeneszámokat.
macipalika
Újonc
Újonc

Köszi, de valahogy mégse megy. fent van az e: meghajtó music mappájában is de mégse látja a : "Beállítások/Üzemmódok/Általános/testreszabás/csengőhang/zeneszámok/minden zeneszám" -menü!
Esetleg valami megoldás még? Baj lehet az mp3-al?
r3Mus
Újonc
Újonc

Hozzászólás Szerző: r3Mus »

sanyci írta:
Damir írta:
r3Mus írta:Sziasztok!
Feltelepítettem a QIP PDA nevű progit mert msn-t szerettem volna, de ez sajna nem az... A probléma az h nem tudom letörölni, a fájlkezelőben nem találom meg csak ha rákeresek, de úgy nem engedi a fájlokat kitörölni és van belőle vagy 50... valaki esetleg tudna segíteni? :) Meg kéne 1 normális msn is rá kerestem mindenhol de nem találtam :(
Előre is köszönöm!
Szia!

Alk. kezelőből kell törölni, nem fáljkezelőből.
Elég szerkesztés módban hosszan nyomni az ikonra, és kiválasztani a törlést! ;)

Köszi szépen! :) Ti használtok valami msn-t a telón? Ha igen akkor mit? )
Todo
5. szint
5. szint
Készüléktípus: Galaxy S7
Has thanked: 56 times
Been thanked: 444 times

Hozzászólás Szerző: Todo »

macipalika írta:Köszi, de valahogy mégse megy. fent van az e: meghajtó music mappájában is de mégse látja a : "Beállítások/Üzemmódok/Általános/testreszabás/csengőhang/zeneszámok/minden zeneszám" -menü!
Szia!
A zenelejátszóban látod a kérdéses zeneszámot? Ha igen akkor ott is van olyan lehetőség, hogy elinditod a zenét majd opciók>hang felhasználása>Hozzáad partnerhez vagy Beállitás csengőhangként
Üdv: Todo
csili77
1. szint
1. szint

keny írta:

Esetleg megpróbálnál csinálni egy független 12.004-es Russian RU Black product kód szoftverből mert azoknak is van magyar nyelvű támogatása ha jól tudom, és akkor nem kellene bajlódni a vodás dolgok törlésével és a telenor újra leküldi sms-ben a beállításokat.
macipalika
Újonc
Újonc

Todo írta:
macipalika írta:Köszi, de valahogy mégse megy. fent van az e: meghajtó music mappájában is de mégse látja a : "Beállítások/Üzemmódok/Általános/testreszabás/csengőhang/zeneszámok/minden zeneszám" -menü!
Szia!
A zenelejátszóban látod a kérdéses zeneszámot? Ha igen akkor ott is van olyan lehetőség, hogy elinditod a zenét majd opciók>hang felhasználása>Hozzáad partnerhez vagy Beállitás csengőhangként
Üdv: Todo

Üdv. Ma reggel megnéztem olyan menü meg nincs is benne hogy "hang felhasználása" de semmilyen olyan mód hogy hozzá lehetne rendelni csengőhangnak. Megnéztem egy egyszerűbb nokia készüléket abban van hozzárendelés!
Válasz küldése

Vissza: “C-széria”